Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zrušiť mutovanie za to ?
Ano 16 Hlasov
67%
Ne 8 Hlasov
33%
Počet hlasov: 24

Návrh - slovník
LarGix_
Zdravím..
Navrhujem zrusit mute za "ebe" dopie" "pie" a podobne.. clovek ked uz je raz zvyknutý na to, tak s tym neprestane len tak a davat uz aj za to mute je podla mna absolutna ****.. uz fakt asi nemate za čo buzerovat hracov.. Myslim, ze kazdy clovek a hrac na sp vo veku v akom su, uz davno nadavky pozna a pouziva, takze je to absolutna traposina za toto davat mute.
Vďaka za pochopenie.
Ben_
Nesuhlasim, toto skôr patrí do Zeptejte se AT ale vyjadrim sa ti tu

Keď to napíšeš raz, tak to sa netrestá ale keď v jednej vete to napíšeš 2-3 krát tak to už niekomu začne vadiť..
LarGix_
Citácia
Ben1234 napsal:

Keď to napíšeš raz, tak to sa netrestá ale keď v jednej vete to napíšeš 2-3 krát tak to už niekomu začne vadiť..

Komu to moze vadit ? vam tam uz nacisto ebe ? sa ani necudujem ze tam hraje 100 ludi denne preboha. -_-
Undefeated420
Souhlasím s návrhem i když to sem nepatří. Stále mi nikdo nebyl schopný odpovědět za jakým účelem tohle pravidlo vzniklo. Mezi použitím pie a pí*e není rozdíl stále je to obcházení cenzury a nepočítám ze spojení pie se používá v angličtině. Tohle se tu píše dlouho a nikomu to nevadilo a najednou nějaký šašek si řekl jooo budem to trestat. Velmi směšné.
LarGix_
Citácia
Coffee_Risiak napsal:

Souhlasím s návrhem i když to sem nepatří. Stále mi nikdo nebyl schopný odpovědět za jakým účelem tohle pravidlo vzniklo. Mezi použitím pie a pí*e není rozdíl stále je to obcházení cenzury a nepočítám ze spojení pie se používá v angličtině. Tohle se tu píše dlouho a nikomu to nevadilo a najednou nějaký šašek si řekl jooo budem to trestat. Velmi směšné.

Treba hrabať štatistiky na kravinách.
Warning
Citácia
,ale vetsina hracu prijde na sp se odreagovat a pokecat , ne jen slyset same vulgarizmy

Presne tak, odreagovať, komunikovať neformálnym rozhovorom ako kamoš s kamošom a nie učiť sa tam správať. Ak človeka niečo takéto pohoršuje, tak si nedokážem predstaviť, ako môže existovať, výjsť na ulicu, chodiť do školy alebo roboty a popritom si čítať fajnové statusíky, vyjadrenia na soc. sieťach. Pritom sú to len kapánek expresívnejšie slová (aj to nie úplné) v násťročnej akčnej hre.

Kto to používal si robil akurát tak "dobrú" vizitku a tí inteligentnejší/slušnejší si mohli spraviť o týchto hráčoch svoj názor, ale je to preboha PARTY SERVER a nie výchovno-vzdelávacie zariadenie.

Ak hráč uráža iného hráča a jemu to vadí, ešte beriem, ale inak podľa mňa zbytočná buzerácia.

Citácia
No a to už je vrchol drzosti aby hráči hlasovali ohladom nejakej zmeny systému v AT, nie?
No ja mám dosť.

Upravil Warning dňa 01.07.2019 11:35
savage
Za mna tak isto blbost ako takmer kazde vyjadrenie dobreho samaritana Czecha,hra ktora je o drogach,zabijani a gangoch,to decko to urcite nevie,nikdy to nepoculo a mysli si,ze to je roblox..to hej,haha..tak ju podme prerobit na skolku a cenzurovat poslednu koninu..neviem no,ked som mal 11 presne to ma pritahovalo a hresil som viac ako teraz. a A ked argumentujete,ze to nieje kvoli detom,tak kvoli komu potom? Kvoli komunite? Prosim vas..ukazte mi na jednoho z ludi komu to realne vadi. Pojdem sa ho opytat. Pohorsuje to uroven serveru? Z blata do kaluze..skor ma pohorsi,ked sa vyjadri nejaky individual slusne,ale pritom s takym nazorom,ze sa nestacis chytat za hlavu. Viz. Kendal,no ten uz to ma nastastie za sebou. Niesme niekde v klastore aby to niekoho pohorsovalo na takej urovni ze sa to musi trestat.
asthenic
Citácia
Ben1234 napsal:

Ked to napises raz tak ti da retardovany Rich mute, chod to vyskusat.

Citácia
ale vetsina hracu prijde na sp se odreagovat a pokecat , ne jen slyset same vulgarizmy

Tak to snad ani nemyslis vazne preboha. :D :D Ty zrejme chodis do katolickej skoly ako podla teba polovica serveru ktory tu uvadzas, ze im vadia bezpredmetne nadavky. Nikdy, skutocne nikdy za celych 10 rokov SP sa tieto malickosti netrestali ale teraz prisla nova generacia alebo ako to mam nazvat, ktora je tak stupidna ze sa skryva za nejaku umelu slusnost a zo serveru robi skolku pre deticky. Vam to tu uz kvalitne EBE.
Upravil asthenic dňa 01.07.2019 00:55
Czech_
Citácia
Presne tak, odreagovať, komunikovať neformálnym rozhovorom ako kamoš s kamošom a nie učiť sa tam správať. Ak človeka niečo takéto pohoršuje, tak si nedokážem predstaviť, ako môže existovať, výjsť na ulicu, chodiť do školy alebo roboty a popritom si čítať fajnové statusíky, vyjadrenia na soc. sieťach. Pritom sú to len kapánek expresívnejšie slová (aj to nie úplné) v násťročnej akčnej hre.

Sak presne neco taketo myslim , je videt ze jsme se nepochopili Smile Ja to myslel obrazne na provokaciu , lebo kdyz vedi ze to takto obejdou (cenzuru) a nedostanou treast , tak to davaji schvalně ,a nebo tim spamuji chat uplne bez predmetne a provokuji ostatni. Nebo treba ta zmena nicku .. urcite vis Smile
To ze sa normalne rozpravate v chate takto mi neprijde hrozne ani pohorsujici , spise mi v mojem komentari slo o tu vec kdyz to nekdo zneuziva. Proto sem napsal ze jsem pro *aby se to trestalo častečně*. Slo mi o ty lidi co toho zneuzivaji..
Je videt ze me tu asi vetsina z vas nepochopila.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Pandy
Ben_
Cute_Panda
Zdravím,
s návrhem souhlasím. Je to výplod chorých mozků z AT. Mutovat za to, že napíšu pie je hrozný nesmysl. Osobně bych byl pro předělání pravidel(Jsou velmi obecná, dají se napasovat snad na cokoliv., zveřejnění tabulky kde bude uvedeno, co mi za nějaký přečin hrozí .V neposlední řadě bych hráčům umožnil nahlédnut do jejich suspectu, aby měli přehled o svých banech.
Adashitous69
Nesouhlasím
Hele bráško, stačí mít nějaké to slušně vychování a nechovat se jako malé naštvané děcko u Fortnite, stačí napsat slušně co potřebuješ a ne tam spamovat do chatu jaká je ...
Rich
Citácia

No tak toto si vyprosím, ja retardovaný nie som, tresty ktoré som dával neboli vycucane z prsta a presne ako tvrdí Ben, ak sa to bude opakovať a pomaly v každej vete bude to slovo, tak vtedy príde nejaký trest.
Ak to niekomu ujde raz za čas to napíše, tak to nechám tak. Smile
Inak neviem čo sa tu rieši, toto sú návrhy na vylepšenie servera, ak chceš niečo zmeniť tak choď do zeptejte že AT.
Aj tak neviem prečo to chcete rušiť, je tu konečne už klud a to čo robili bolo proste choré. Čo slovo to kokoc, ani hrať sa nedalo, inak prečo vám to vadí, šak to jednoducho nepíšte a máte po probléme, píšte si to v CB, PM a automaticky sa tento problém vyrieši ved Smile
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Loly
Je to návrh, týka sa serveru, prečo by nemohol byť tu. Ja velmi nechápem čo AT chce dosiahnuť, teraz sa pár jedincov z AT hraje na svätých ale načo je to dobré? Mali by ste si vybrať či chcete byť spokojní vy, alebo hráči pre ktorých to všetko vlastne robíte. Server by mal byť player-friendly a nie AT-friendly, ak sa to tak dá nazvať :D.

Ak máš 13-17 rokov a nenadávaš tak buď nemáš kamarátov, si nejaký dis... alebo chodíš na katolícku školu, iné vysvetlenie nemám. O nejakom "slušnom vychovaní" sa baviť vôbec nemusíme, tam ide len o to či človek chce a je zvyknutý používať takéto slová alebo je to, čo som napísal vyššie.

Ak hráč spamuje, dostane mute za spam. Ak hráč nadpriemerne nadáva, dostane kick. Ak by admin velmi chcel tak dokáže hráčovi dať trest, buď mute za spam alebo kick za nemorálne správanie. Ak sa hráč nespráva ako ko*ot a nespamuje, nikoho neuráža a nepoužíva tých urážok až veľmi veľa tak neviem prečo by mal dostať mute.

Síce je to asi jedno ale s návrhom súhlasím.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Ondrah98
Já pořád nechápu následující.

"PIE" = nic to neznamená (maximálně anglicky) = trest
"PI*E" = zjevně skrytý vulgarismus = nic

Pokud se to teda nezměnilo. Tudíž už jenom tohle podle mě ukazuje, jaká blbost to je...

Citácia
je tu konečne už klud
Když tu hraje 100 hráčů tak jo. ;)

// LarGix, psal jsem ti ještě k tématu na skype (Ondra_h98), tak mi kdyžtak odpověz. Smile
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
LarGix_
Citácia
Rich napsal:

Citácia

No tak toto si vyprosím, ja retardovaný nie som, tresty ktoré som dával neboli vycucane z prsta a presne ako tvrdí Ben, ak sa to bude opakovať a pomaly v každej vete bude to slovo, tak vtedy príde nejaký trest.
Ak to niekomu ujde raz za čas to napíše, tak to nechám tak. Smile

Inak neviem čo sa tu rieši, toto sú návrhy na vylepšenie servera, ak chceš niečo zmeniť tak choď do zeptejte že AT.

Na webe niesom aktívny neviem poriadne kde čo patrí. Odpusť.

Aj tak neviem prečo to chcete rušiť, je tu konečne už klud a to čo robili bolo proste choré. Čo slovo to kokoc, ani hrať sa nedalo, inak prečo vám to vadí, šak to jednoducho nepíšte a máte po probléme, píšte si to v CB, PM a automaticky sa tento problém vyrieši ved Smile

Bože prestaň byť jak z masla.. prestaňte robiť z toho škôlku pre deti kurde.. Vychovávateľky už sú z vás keď ste si už spravili z toho škôlku.
destiny-
Ako pisal loly , viac player-friendly a mozno zacnu na sp hrat aj viac ludi. Popravde by ma odradilo hrat keby som nemohol 10 minut pisat so chatu pre slovo pie , kkci , jb a pod sloava ktore znamenaju uplne hovno.
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
apero
Je více faktoru proč hráči už nehrají na SP, na to bych to zase nehazel. Ja bez těchto slovíček normálně na SP funguji už par let, nikdy jsem snad neměl ani mute, ale i přesto mi přijde přes čáru mutovat i takovéto věci. Bohužel jsme ve světě, kdy i decka ve školce tyto slova znají a vim o cem mluvím, takže nějaký pie apod. si myslím, ze nikoho extra nepohorsuje, pokud s tím dotyčný nespamuje cely chat samozřejmě.
Rich
Citácia
apero napsal:

Je více faktoru proč hráči už nehrají na SP, na to bych to zase nehazel. Ja bez těchto slovíček normálně na SP funguji už par let, nikdy jsem snad neměl ani mute, ale i přesto mi přijde přes čáru mutovat i takovéto věci. Bohužel jsme ve světě, kdy i decka ve školce tyto slova znají a vim o cem mluvím, takže nějaký pie apod. si myslím, ze nikoho extra nepohorsuje, pokud s tím dotyčný nespamuje cely chat samozřejmě.

Nejde o pohoršovanie ale to sa už nedalo zniesť, čo slovo to pie, kkci, pomaly v každom riadku to bolo napísané. Hráči vymýšľali stále slová ako obchádzať cenzúru. Určite to nie je kvôli pohoršovaniu.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%