Informace o serveru
Číst diskuzi
SP AT Challenge
|
|
Darius |
Přidané 03.07.2019 19:58
|
![]() ![]() Příspěvků: ∞
Založený: 26.11.18
|
![]() (vyzva iba pre admin team superparby) ![]() Ponúkam možnosť členom admin tímu ukázať svoje schopnosti proti mne v sawnách a dokázať tak, že som hovno. Všetky hry budem natáčať z môjho pohladu a budem z toho robiť krátke highlighty, ktoré budú trvať maximálne 3min. ![]() Môžeme hrať BO3 (best of 3), kde sa hrá na 2 víťazné hry, každopádne formát nechám na Vás. Dĺžka DM bude maximálne 5 min a minimálne 3. Samozrejme všetky hry budú zaznamenané kamerovým záznamom. ![]() Každý vyzvaný člen AT má možnosť vyhrať 10mg, čož neni veľa, ale za to, že odohráte max 3dm je to docela gud. (až by tu bol sponzor, prijímam štedré dary) ![]() VYZVANÍ [HEAD ADMIN] Krowky - X [ADM] Arbyss - ✔ [ADM] Disco - ? [ADM] MaiLo - ✔ [ADM] Jertn - ✔ [ADM] Salazar - X [ADM] Skylake - X [MOD] Ben1234 - X [MOD] Heno - ? [MOD] Rich - ✔ [OA] Evry - ✔ [OA] TripS - ? ODOHRATÉ [ADM] Kompresor [W] [OA] Yoistik [W] [MOD] Rich - ! [ADM] Jertn - ! [ADM] Dajas [W/N] LEGENDA: ✔ - Prijal výzvu, čaká sa na odohranie X - Neprijal výzvu ? - Neodpovedal na výzvu ! - Nedostatok záberov N - Neúplné video W - Duel som úspešne vyhral L - Duel som prehral Kliknutím na nick v "odohraných" Vás to presmeruje na video proti danému členovi AT. Ak si chcete vyskúšať túto výzvu, napíšte mi do dátum do tohto topicu/pm alebo ig. Poprosím hráčov aby neodpovedali na tento topic, pokiaľ nie sú schopný vyplodiť niečo zmysluplné. Veľké díky Destinymu za nadpisy. Upravil/a Darius dne 30.01.2020 22:35 |
|
|
Rich |
Přidané 03.07.2019 20:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
nemohol by som si aj ja s tebou zahrať? rád by som si porovnal svoje skúsenosti so sawnami.
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Darius |
Přidané 03.07.2019 20:13
|
|
Citace Rich napsal: Dúfal som vto, že napíšeš. Napíš kedy a dáme x) |
|
|
Rich |
Přidané 03.07.2019 20:24
|
|
Jasné, môžeme kľudne zajtra počas dňa keď ma stretneš, tak napíš.
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Krowky |
Přidané 03.07.2019 22:19
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Musím túto výzvu odmietnuť lebo moja výkonnosť v sawnoch je nulová. |
|
|
Darius |
Přidané 04.07.2019 10:29
|
|
Rich: dneska asi skôr nie.. Mám porezaný ukazovák a nemôžem moc prehadzovať ![]() Krowky: okej, pohodicka ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 04.07.2019 10:34
|
|
Jasnačka, veď stačí kedykoľvek napísať. ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Jenda51 |
Přidané 08.07.2019 16:21
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1099
Založený: 12.02.18
|
ahoj, taky bych se rád zapojil. |
|
|
Darius |
Přidané 09.07.2019 14:57
|
|
Kľudne jertn, ale ťažko povedať, kedy to odohráme.. snáď čo najskôr.
|
|
|
Darius |
Přidané 10.07.2019 11:04
|
|
NOVE VIDEO: Sloučeno 30.01.2020 22:39: Len poznamenám, že pár záberov z tejto série sa objavilo v mojom poslednom videu.. Čas 3:07 Vyzvaný bol Dajas: (priamy link) Upravil/a Darius dne 30.01.2020 22:39 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí