Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

SP AT Challenge
Darius
cdn.discordapp.com/attachments/472151471723511809/598438734026768394/das.png
(vyzva iba pre admin team superparby)

img.tpx.cz/uploads/894658756432654.png
Ponúkam možnosť členom admin tímu ukázať svoje schopnosti proti mne v sawnách a dokázať tak, že som hovno. Všetky hry budem natáčať z môjho pohladu a budem z toho robiť krátke highlighty, ktoré budú trvať maximálne 3min.

img.tpx.cz/uploads/2544249546237546327.png
Môžeme hrať BO3 (best of 3), kde sa hrá na 2 víťazné hry, každopádne formát nechám na Vás. Dĺžka DM bude maximálne 5 min a minimálne 3. Samozrejme všetky hry budú zaznamenané kamerovým záznamom.

img.tpx.cz/uploads/1859629846512038956.png
Každý vyzvaný člen AT má možnosť vyhrať 10mg, čož neni veľa, ale za to, že odohráte max 3dm je to docela gud. (až by tu bol sponzor, prijímam štedré dary)

img.tpx.cz/uploads/856694865324653.png
VYZVANÍ
[HEAD ADMIN] Krowky - X
[ADM] Arbyss -
[ADM] Disco - ?
[ADM] MaiLo -
[ADM] Jertn -
[ADM] Salazar - X
[ADM] Skylake - X
[MOD] Ben1234 - X
[MOD] Heno - ?
[MOD] Rich -
[OA] Evry -
[OA] TripS - ?

ODOHRATÉ
[ADM] Kompresor [W]
[OA] Yoistik [W]
[MOD] Rich - !
[ADM] Jertn - !
[ADM] Dajas [W/N]

LEGENDA:
- Prijal výzvu, čaká sa na odohranie
X - Neprijal výzvu
? - Neodpovedal na výzvu
! - Nedostatok záberov
N - Neúplné video
W - Duel som úspešne vyhral
L - Duel som prehral
Kliknutím na nick v "odohraných" Vás to presmeruje na video proti danému členovi AT.

Ak si chcete vyskúšať túto výzvu, napíšte mi do dátum do tohto topicu/pm alebo ig.
Poprosím hráčov aby neodpovedali na tento topic, pokiaľ nie sú schopný vyplodiť niečo zmysluplné.
Veľké díky Destinymu za nadpisy.
Upravil Darius dňa 30.01.2020 22:35
Rich
nemohol by som si aj ja s tebou zahrať? rád by som si porovnal svoje skúsenosti so sawnami.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Darius
Citácia
Rich napsal:

nemohol by som si aj ja s tebou zahrať? rád by som si porovnal svoje skúsenosti so sawnami.

Dúfal som vto, že napíšeš. Napíš kedy a dáme x)
Rich
Jasné, môžeme kľudne zajtra počas dňa keď ma stretneš, tak napíš.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Krowky
Musím túto výzvu odmietnuť lebo moja výkonnosť v sawnoch je nulová.
Darius
Rich: dneska asi skôr nie.. Mám porezaný ukazovák a nemôžem moc prehadzovať :D takže skôr v piatok, alebo až cez víkend.

Krowky: okej, pohodicka ;)
Rich
Jasnačka, veď stačí kedykoľvek napísať. ;)
S grácií Kytka pro tebe

//

//

Jenda51
ahoj, taky bych se rád zapojil.
Darius
Kľudne jertn, ale ťažko povedať, kedy to odohráme.. snáď čo najskôr.
Darius
NOVE VIDEO:

Sloučeno 30.01.2020 22:39:
Len poznamenám, že pár záberov z tejto série sa objavilo v mojom poslednom videu.. Čas 3:07

Vyzvaný bol Dajas:

(priamy link)
Upravil Darius dňa 30.01.2020 22:39
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%