Informácie o serveri
Čítať tému
Možnost se naučit GR/GW
|
|
zorys |
Pridané 08.07.2019 15:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1321
Založený: 27.03.13
|
Zdar, jelikož jsme se s ostatníma členama LH rozhodli, že by nám nedělalo problém vzít na léta 1-2 lidi a naučit je cokoliv, co se gang systému týče, tak jsem se rozhodl sepsat tenhle topic, který k tomu dá víc informací. Co udělat pro to, aby jsme vás na léto vzali? Nic lehčího pravděpodobně neexistuje, stačí se zaregistrovat na našem webu https://legendary-homies.eu a podat si přihlášku s osnovou pro "učence" a odeslat jí, my si jakožto gang vybereme 1 až 2 jedince, které bychom potom vzali na měsíc až dva do gangu a učili je GR a GW, máme RS hrozně moc z území a rád bych ho využil na něco lepšího, než jen vyhrávání sezón. Po tom, co uplyne lhůta vašeho "učení", tak proběhne hlasování o tom, či si vás v gangu necháme nebo vás vypustíme do gang systému hledat zázemí jinde a vezmeme další lidi na zaučení. Rádi bychom vzali i více lidí, ale omezujou nám to možnosti SP, máme pouze 3 volný místa momentálně a to musíme ještě pozvat dost členů LH, kteří v gangu jsou, ale kvůli neaktivitě uvolnili slot. Seznam lidí, co se v LH učili. Hanuary - 9.7.2019 - 9.8.2019- Nadále členem LH Suppriee - 20.8.2019 - 20.9.2019 - Nadále členem LH Jump_ 27.9.2019 - 27.10.2019 WolF22 29.9.2019 - 29.10.2019 Stav "Akademie" - Nábor Otevřen Za celé LH, zorys. Upravil zorys dňa 29.09.2019 09:30 |
|
|
RaTy_ |
Pridané 09.07.2019 16:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 428
Založený: 09.06.13
|
Přeji pevný nervy, sám jsem se o tohle pokoušel několikrát, ale většinou ti lidi prostě přestali mít zájem a když jsem jim nabídl ať se připojí do GR, odepsali mi že jede konvoj.. v takových případech potom ztrácíš tu chuť někoho učit. Naposled jsem se o to pokoušel gang akademii, kterou mi někdo odkoupil, to už byla poslední kapka, ale občas se najde někdo, z koho se může stát významný gangster či hráč. Dříve se to každý s radostí učil sám a teď hráči ani neví co jsou gangy, to je hlavní problém. Občas taky dojdu a s někým rád potrenuju závody, nebo sawny a až je budete učit doporuč jim moje videa, aby se z nich naučili jezdit, jako jsem se naučil ja z Rutimovych ![]() |
|
|
zorys |
Pridané 20.08.2019 10:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1321
Založený: 27.03.13
|
Momentálně máme 2 poslední místa v trainee programu. Pokud má někdo zájem, může si podat přihlášku na https://legendary-homies.eu // Už pouze poslední. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí