Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Woo's stunt&drift
Woo
http://youtube.com/watch?v=CuCIS8iMgYI -stunt
http://youtube.com/watch?v=y5K06ZAtbJI -drift

..co vy nato?
niko
Stunty aj Drifty pekne Smile (az na par malich chybičiek )
Pekný trik s taxíkom v singly Smile
leinaD
Tak koukám že Drift furt Dobrý :D si furt v db jo ? Je v db ještě Shaft bo jak se jmenoval.. :D a napiš Dollarovy že ho pozdravuje Takashi :D :D a že by mi mohl dát unBan na webu :D abych se koukal na ty vaše videa :D Jinak furt to umíš Palec nahoru
Lolerc
hmm good halvne ten drift
Woo
..ne shaft tam dlho nie je :D vyhodil ho zase dollar :D ok odkazem ;) a diky
Zrušený účet
Woo :D ono to db ještě žije ? Stunt dobrý, ten drift až na pár těch přetočení, taky dobrý :D Ještě že ten skill se sawnama už neumíš.. jazyk BTW: Vyřiď Dollarovi, ať se už nezlobí, sou to 2 roky z5, že může dát aspoň unban na webě.. :D Díkes Správně
Provocateur
ty stunty na motorkách máš pulku s Speedem :D
Woo
provocateur..ziadny speed..a twinkie skill ovldam zo vsetkeho najlepsie jazyk no skusim to dollarovy povedat ..a co si mu spravyl? :D
leinaD
Psaly jsme že končíme zo SaMp :D a tak jsme odešly z db :D a pak nějakej Drift clan chtěl aby jsme tam šly... Tak jme tam jako že šly ale aktivní jsme neboly :D :D a Dollara to nasralo Tak nám dal ban na webu atd... :D :D
_Gucci_
Good! Super drift!
Bouc3K
Ejjj Smile Drifter z Drift Bandits.. Smile Poznám ... Chodil som driftovať na sD Smile
_Sh0ck_
Zdá se mi to nebo jsem v tom triku s taxíkem jak vyjedes po zdi viděl SH ? :D good videa Smile
Woo
nie nie..to je taxi boost..a diky ;)
Kasitra
Většina je pomocí Speedhacku...To nepopřeš..Takové to skoky nejdou...A musíš mít nějaký nepovolený mod...Takhle dlouho nejde koleso nahoře udržet a tak velké skoky a odrážel jsi se z hranatých prostorů,takže je to nějaký mod . Plus ty kola byla z malé části v Textuře... A to bez modu nejde..

Trapné!!!.

Plus ,máš otřesné lagy... 4/10

Nic moc..Zkus hrát fér a zlepšit ty lagy. Smile

Neberte mě za namyšleného....Já jen říkám co je tam za chyby a tech je tady dost.
Woo
Tie kola su v texture pretoze je to to cene cez replaye.. skocim stunt v singlplayeri a zmacknem F1 a tocim...preto sa tie kolesa ani netocia a nie su to ziadne mody tuto mas dokaz..uz ma obvynovali za cheatera ale nic v tom nie je..len cisty skill >> http://youtube.com/watch?v=LZYYqu3-1DE
Kasitra
Moc ti nevěřím...Podle mne lžeš,protože tohle nejde aby si vletěl do plotu ,kde vyletíš 100 metrů...Sorry ne.

Plus: Jde tam vidět reklama na váš web...Ban za reklamu by neuškodil Smile
Woo
Si dost trapny vies o tom? ..nerad urazam ale si obicajna lama co hra maximalne rok a ides mi tu pisat taketo veci? ..v cz/sk je asi 10 stunterov ako ja..ostatok nemecko a tak dalej tak sa ti nedivim ze vidis nieco taketo prvy krat ale aby si mna ty urazal ze som cheater je dost drze :) premna si nič..tak si svoj nazor nechaj pre seba lebo vobec ale vobec nemas pravdu a o trochu vysie mas aj dokaz ze to co hovoris nie je pravda.
VTEC
Citácia
Kasitra napsal:
Moc ti nevěřím...Podle mne lžeš,protože tohle nejde aby si vletěl do plotu ,kde vyletíš 100 metrů...Sorry ne.

Plus: Jde tam vidět reklama na váš web...Ban za reklamu by neuškodil Smile

nemontuj se do veci o ktery vis kulovy! jak tak koukam..
woo.. sikovnej typek*Dobrá práce*
Woo
Diky vtec
Kasitra
Áno já som (cituji jak jsi napsal) : obicajna lama.. :D

Já sem tě cheaterom nenařkl..Jen říkám ,že mne to přijde podezřelé.
Sorry,ale běž se vychvalovat někam jinam..10 stunterov ako ty? No a? Trapárna se takto vychvalovat...To dělá jen 5 leté děcko ,které neví co to je NRG-500,jen aby se vytáhlo.Já sem řekl pouze svůj názor a ten tu mohu napsat,protože není proti pravidlům a jsme v Demokratické republice... Takže ,abych mlčel si říkej svým dětem ,až budeš dospělí!

Dobře ..Možná to umíš..Gratuluju..Ale nemusíš nadávat ,když napíši svůj názor.. A ten je že je to podezřelé...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
6%