Informace o serveru
Číst diskuzi
Multiplayer - vizitka
|
|
Multiplayer |
Přidané 01.12.2019 18:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 134
Založený: 11.02.16
|
![]() Váš nick na serveru: [M]ultiplaye[R] Odehrané hodiny na serveru: 1870 Váš bankovní obnos: Momentálně 40mg Nasbíráno marihuany: 5kg Vlastním dům číslo: (apartmán) 1298 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: !ncorporated Futhers Můj oblíbený administrátor: err0rk0 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Enduro Race Mé oblíbené vozidlo: Infernus Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- ![]() Váš nick na webu: Multiplayer Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Podívej se Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Podívej se Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nekoukám na videa moc Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Chyby/návrhy na vylepšení serveru ![]() Jméno: Petr Příjmení: Tajný Datum narození: 5.11.2003 Věk: 16 Kontakty: FB, Server, Skype, Web Kraj: Královehradecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost ale pravých jen pár Stav: Nezadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Neuvedeno Jazyky: Čeština, angličtina Děti: Nemám ale chci mít Kde bydlím: V domě s rodiči S kým bydlím: S rodinou Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Výška: 175cm Hmotnost: 70kg Postava: Hubená Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Hnědé Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nic Vousy: Když mám tak sundám Fotografie (ukažte se nám): Tajné ![]() Kouření: Nekouřím Alkohol: Občas Sex: Ano Závislosti: Auta, internet, SP ![]() Zájmy: Hraní PC her Sport: Florbal Literatura (zde uvedete žánr): Literatura? Dostal sem infarkt fuj! Hudba (zde uvedete žánr): Všechno možné Zvíře: Kočka, Pes ![]() err0rk0 Elizabeth LSK RivaL YOUNG.MANNY kubikula. Falcon Fantomas_ Larex. Neezy DjLuKyy Jozko bluff. [Z]acek Koky killer986 [C]zech Vajcak Smexy Jestli jsem na někoho zapomněl omlouvám se! Nejde všechno napsat z hlavy Upravil/a Multiplayer dne 03.12.2019 13:26 |
|
|
Sergio |
Přidané 02.12.2019 15:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 364
Založený: 18.12.17
|
Pěkná vizitka. Sice mě mrzí že nejsem ve friend listu ale co už ![]() |
|
|
Multiplayer |
Přidané 02.12.2019 18:49
|
|
Citace Killerek napsal: Díky ve friend litsu nejsi protože sem zapomněl ![]() Díky u dealera snad vydržím co nejdéle Tobě ať se daří taky ![]() |
|
|
vajcak |
Přidané 02.12.2019 19:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 402
Založený: 15.03.18
|
Jaj čau kamoš vizitka dobrá dosť som sa dozvedel nech sa darí na SP aj v rl cau |
|
|
Smexy |
Přidané 03.12.2019 04:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 275
Založený: 27.02.17
|
Vizitka pěkně zpracována dozvěděl jsem se co jsem měl jen máš u mě velké minus že nejsme napsaný v přátelích. *DEVIL* |
|
|
Multiplayer |
Přidané 03.12.2019 13:26
|
|
Citace Vajcak napsal: Čau díky snažil sem se to nějak dobře sepsat Díky tobě ať se daří též zapsal sem tě do fr. listu Smexy díky do fr. listu tě dopíšu |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
6 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí