Informace o serveru
Číst diskuzi
Zavést?
Ano 3 Hlasů
Ne 4 Hlasů
Počet hlasů: 7
Rozmanitost akcí
|
|
Nowi_CZE |
Přidané 03.01.2020 13:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 133
Založený: 05.08.16
|
Téma ze SB. Upřímně už mi leze krkem stávající sestava eventů, která se točí téměř výlučně kolem autoraců proložených několika auty letadly kopci kombajny - smrti. Nevím, jestli je za tím jen pohodlnost, nebo nekreativnost nynějších OA, či něco dalšího, co těžko nějak ovlivním, jen by taková skutečnost byla opravdu smutná. Napadlo mě tedy určité popíchnutí, nejspíš se zcela mýlím, ale nestojí za tím i částečná snaha motivovat hráče ke koupi PÚ? U drtivé části akcí, autoraců, z něj plynou výhody. Napadlo mě tedy udělovat hráčům s PÚ u non-race akcí odměnu za účast v podobě věrnostních bodů. Myslím, že se to s jejich účelem zcela shoduje, představuji si např. akci Bludiště, prvních 5 odměna, zároveň ale i prvních 9 hráčů např. +1 VB (Množství VB lze určit např. náročností a délkou akce). Zároveň bych tuto výhodu neaplikoval např. u akcí smrti pro jejich kratší průběh a povahu těchto eventů, což by navíc, zvlášť při pravdivosti mojí úvahy, i snížilo jejich počet. Možná ale uvažují zcela nesmyslně, čas na diskuzi. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 03.01.2020 13:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Hodně OA dělají stejné nebo podobné eventy. Když navrhnu nějaký svůj dalo by se říct originální event, tak chtějí (nebo alespoň předtím chtěli) peníze za to, že to admin nebo OA uspořádá. Na to já se samozřejmě můžu vykakat. Určitě bych nezaváděl nějaké věci co ty tu zmiňuješ/navrhuješ, spíš bych apeloval na hlavní adminy ať přijmou do týmu na post OA, který bude dělat absolutně jiné akce než dokola závody s infernusem/cheetahem (se stavem a bez kolizi), kopce smrti, auta smrti a podobné akce, které jsou na serveru i několikrát denně. Já v hlavě mám nespočet akcí, které na serveru byly za mou přítomnost asi tak 5x nebo nikdy, ale nehodlám to nikomu předkládat, zvlášť když za to ještě chtějí peníze.
|
|
|
Nowi_CZE |
Přidané 03.01.2020 14:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 133
Založený: 05.08.16
|
Citace hormoskunk napsal: Proto tu máme místo pro diskuzi, jasně věnoval jsem tomu celej odstavec, jenže jak dokopat OA k tomu, aby přestali s tímhle repetetivním event****em. Proč vlastně za nápad na event, který by hru osvěžil, požadují peníze. Možná jsme znovu u jádra návrhu, jestli ne, tak s tím prostě asi nehnem, ani kdyby jsme se pos**** a pak ani nechápu, k čemu vlastně pozice OA slouží. Protože se zabavením hráčů se to poslední měsíce zásadně míjí. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 03.01.2020 14:45
|
|
No nynější OA k tomu nedokopeš, ikdyž Caretroy sem tam udělá něco originálního. Na to je třeba nabrat nové lidi, kteří nebudou hotovi z každé blbosti co ta funkce nabízí a nebude se snažit stejnými akcemi vyrovnat ostatním OA a adminům. Ono se takoví těžko hledají, při této skupině lidí na serveru, když tam je většina pod 18. Určitě by to měl být někdo starší a s rozumem. Pořád to, ale nemění nic na tom, že s návrhem nesouhlasím. Žádné funkce bych na toto nezaváděl, toto je téma pro hlavní adminy a pro OA.
|
|
|
Disco |
Přidané 03.01.2020 14:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 1386
Založený: 17.07.15
|
To co navrhuješ je kravina. Do VB bych to určitě nedával, jestli máme to stejný na mysli. Co ti dokáže nabídnout takový věrnosti bod, stav na auto nebo Hunter do odpojení? Na jednu stranu vás chápu, a asi to rozpoutala hlavně ta anketa, ale jsem v AT už dost dlouhou dobu, byl jsem dokonce půl roku na OA a já jsem nebyl zrovna ten OA co by dělal furt závody. Snažil jsem se to obměňovat deatmatchem, tuning srazy, BMX parkourem a taky jsem se pustil do dvou velkých vánočních akcích, kde šlo o hledání především. (Hledání kódu & kamionu) teď už konečně pojďme k tomu kam mířím, NIKDE, ale NIKDE nebyla účast taková jako při závodech. Vezměme si účast na letošních vánočních akcích. O blbej interier kde byly docela v pohodě odměny, na blbej skin nebo na auto se přihlásilo všude tak 5 lidí. Chcete po nás nové nebo nevšední akce, když jsou jednou za rok obměněny tak vaše účast je na bodu mrazu? A ne, nejsou to jen tyto akce, jsou to i třeba akce toho typu hledání. Na DM mi třeba běžné chodilo 15-20 lidí z 200, na závod pak došlo třeba 40-50 při velké účasti. Jestli máme začít dělat jiný typy akcí, pak od vás potřebujeme vědět co doopravdy vlastně chcete a musíme vidět i zájem, ne všechno je na AT. Co z toho ten organizátor akci má, když se s akci sere X hodin, postaví ji a pak má takovou účast nebo se dočká kritiky je to na pi a konec. Žádný reálný důvod ani nedostane. Aby to nebyl úplnej offtopic, už dávno jsem měl v hlavě nápad udělat speciální body, které by se udělovali za vyhrané akce, ty by šly v nějakém shopu proměnit na něco jiného, ale muselo by to být něco, co by se dalo získat vícekrát, žádné blbosti, ale pořádně motivující a dražší odměny, ať je nemá úplně každý, ale ten co na ty akce doopravdy chodí. To je reálně věc, co by mohla zvednout účast na akcích, hlavně by mohla motivovat OAčka a ostatní adminy dělat i jiné akce, když uvidí zájem komunity. Upravil/a Disco dne 03.01.2020 14:59 |
|
|
Yoistik |
Přidané 03.01.2020 14:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 1134
Založený: 21.12.15
|
Citace No nynější OA k tomu nedokopeš, ikdyž Caretroy sem tam udělá něco originálního. Na to je třeba nabrat nové lidi, kteří nebudou hotovi z každé blbosti co ta funkce nabízí a nebude se snažit stejnými akcemi vyrovnat ostatním OA a adminům. Ono se takoví těžko hledají, při této skupině lidí na serveru, když tam je většina pod 18. Určitě by to měl být někdo starší a s rozumem. Pořád to, ale nemění nic na tom, že s návrhem nesouhlasím. Žádné funkce bych na toto nezaváděl, toto je téma pro hlavní adminy a pro OA. OAčka jsou dost schopni. Ty jsi asi myslíš že postavit kvalitní akci trvá 5 min ? to fakt ne...trvá to dny až týdny. A to je ten problem co si lidi neuvědomí...OAčka nejsou vůbec doceněné. A nikdy nebyli. Nikdo si neuvědomuje co za těžkou práci dělají OAčka. Jak se jim odvděčujete za dobrou práci co dělají a snaží se ? tím co jsi napsal výš. Fakt bych chtěl vidět tebe, jak ty to budeš dělat a hlavně akce. Mluvit a posuzovat umí každý, ale taky přemýšlet co a jak, to už neee. |
|
|
Rich |
Přidané 03.01.2020 15:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Vernostné body sa vždy a to sa aj sľúbilo, že nech aj traktory padajú, tak sa budú získavať len nahraním hodín.
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 03.01.2020 20:40
|
|
Citace Yoistik napsal: Jsem hráč, který hraje SP většinou po 8 hodině večer a hrávám až do 2 rána, záleží na zábavě na serveru a podle počtu hráčů na serveru jak dlouho se zdržím. To ale nemění nic na tom, že akce v tuto dobu jsou dokola jen samé závody (pořád stejné auta, stejné nastavení parametrů) a kopce smrti/auta smrti/kombajny smrti (občas se najde admin co udělá otázky a odpovědi) a to je vše. To mi nevymluvíš. Pokud ty děláš akce přes den, které nejsou stereotypní tak sorry, že jsem tě označil za OA co dělá jen to samé dokola. Taky mi vysvětli, když jsem 3x navrhl akci (myslím že byla hodně originální, až bych možná mohl říct, že nikdy na serveru nebyla), tak někteří z OA mi řekli že musím darovat peníze do rozpočtu, pokud chci takovou akci společně s OA uspořádat. Tak to promiň, ale s takovým názorem ať celé OA včetně AT jde do prdele. Já nemusím nikomu platit za to abych přišel na server s origo akcí. Jen jednou se mi povedlo přemluvit Arbyse a ten pak tu akci udělal zadarmo. (Takže čest výjimkám) Ano, závody a všechny akce smrti jsou nejjednodušší, pro uspořádání a je asi větší pravděpodobnost, že se na tyto akce dostaví daleko více lidí, to ale neznamená, že se musí dělat pořád to samé dokola. Já bych třeba rád udělal originální akci kde mi přijde jen 10 lidi a vůbec by mě to nemrzelo. Takže k návrhu, je to blbost určitě nic takového zavádět nechci, ale to co se tu řeší se musí řešit s hlavníma nebo s OA. |
|
|
Arbys |
Přidané 03.01.2020 20:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
když už tady zmiňuješ i mě hormo, tak se taky vyjádřím, i když už v AT nejsem... já když jsem byl ve zkušebce, tak přesně tohle jsem měl v hlavě, že budu dělat originální akce, které na SP ještě nebyly - taky jsem si jich pár vymyslel, podle mě docela dobrý koncepty - ale když jsem je pak pořádal, buď na nich byla skoro nulová účast, nebo hráči ani pořádně nechápali co mají dělat a akce trvala dlouho a skoro nikdo ji nedokončil nevím, zda je to způsobeno odměnami (že každej radši jde konvoj, kde vydělá víc jak na akci), nebo tím, že to hráče prostě nebaví, ale když se sereš x hodin s přípravou akce, pak ti na ni přijde 8 hráčů a někdo nastaví port a dá kopec smrti, a přijde mu tam 45 hráčů, tak fakt strácíš motivaci se o něco snažit je to těžký, ale řekl bych, že je to hlavně o hráčích, než o OA... podle mého názoru, když se hráči budou aktivně účastnit nových a originálních akcí, tak je OA budou dělat - tohle pak už je jen na správcích akcí, aby to s nimi probrali a něco vymysleli |
|
|
hormoskunk |
Přidané 03.01.2020 21:17
|
|
To je to co jsem zapomněl zmínit Arbys.... Na serveru se podle mě stále více drží hráči, kteří preferují herní peníze před zábavou (bohužel) a proto taky pořadatelé akcí musí takové hráče nalákat pomocí větších odměn. Pokud je rozpočet vyždímaný, tak raději dělejte po domluvě s dalšími OA a adminy méně akcí za větší odměny. Ono je fakt, že někdy odměna za výhru v těžké akci je menší, než třeba 2-3 zatknutí na warpu, které mám do minuty hotové. Možná bude zase druhá strana kterým o peníze nejde nadávat, že je málo akcí, ale myslím si, že takových bude méně. Každopádně v hlavě mám i akce, které jsou podle mě originální, nejsou složité na pochopení a dokončení, jsou docela i rychlé, takže by nebyly ani tak nudné aby na ně hráči nechodili. Viděl jsem jednoho OA nebo klasického admina, že se snažil udělat něco originálního. Ale nakonec to byl klasický závod, se "story", s hromadou postavených ramp, pro některé i těžší na pochopení a tak někteří to nedokončili a na další kola ani nešli. Admin nebo ten OA to brali jako, že si toho hráči neváží a že do toho dali zbytečně hromadu času do stavby a přecházejí je chutě něco nového vymýšlet. Ono taky je třeba se na to podívat dopředu ve výsledku zda by ta akce, kterou budete nejspíš dlouho stavět bude stát za to. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí