Informácie o serveri
Čítať tému
Moto - Boats Weekend
|
|
Yoistik |
Pridané 17.01.2020 17:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 1134
Založený: 21.12.15
|
![]() Zdravím všechny hráče a hráčky. Připravili jsme si pro vás akci která se uskuteční dne 25.1. - 26.1. a nese název Moto - Boats Weekend. Pro ty co o této akci neslyšeli, tak v tomhle topicu se dozvíte víc. ![]() Jak už z názvu vyplývá, tak se jedna o víkend, ve kterém se budou dělat závody na téma motorek a lodí. Řekl jsem si, že aby to nebylo jen o motorkach a lodí, tak do toho zapojíme s vyjímkou bike, kart, quad a vortex. Proč zrovna tato akce ? Závody s auty je mnoho a jsou skoro furt, tak jsem si řekl, že bychom mohli zapojit i stroje, se kterými nejsou moc závody. Jak akce bude probíhat ? Akce budou o víkendu v hodinách 11:00 - 22:00 v obou dnech. Dále..Každá akce bude mít dvě kola. V prvním kole budou premium výhody zapnuté a v druhém kole budou premium výhody vypnuté. ![]() Citácia 1.Místo - 5 bodů ![]() Citácia 1.Místo: Adele_Brandi ![]() Citácia Výsledky závodu budou ZDE Za Admin tým a Správce Akcí - Yoistik Nadpisy - Mikyi Tabulky - Maxgustin //e Yoistik: Akci máme u konce. Jsem rád, že na akci byla taková velká účast a nebyli skoro žádné komplikace. Též chci poděkovat OAčkům za vynikající práci a dále Adminovi Werymu a Admince Willce za pomoct a zapojení. Výsledky máte vypsané výše. Takže mi už může začít psát o vyplácení odměn. ![]() Upravil Yoistik dňa 26.01.2020 22:17 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí