Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

desívé zvuky
NYPD_ONDAJEE
takže... na YT a v médiach sa v poslednej dobe objavujú správy "desivých zvukov" ktoré postihujú jednotlivé oblasti ludom pripomínajú roziahlu priemyselnú zonu alebo podla niektorých ludí zvuk godzily podla správ zvuky vychádzajú zo zeme ale aj zo vzduchu... desívé zvuky ako prvý zaznamenaly ludia v kyjeve ešte minulý rok

avšak toto nieje všetko neskor tajomné zvuky zaznamenaly v coloradu kde o pár minut po zvuku oblast zasiahlo roziahle zemetrasenie (práve podla tohto je možné odvodit odkial zvuky pochádzajú)

avšak zvuky počuly ludia v kanade mexiku a v Polsku a ešte na mnohích územiach pravdepodobne sa jedná o pohyb litosferickích dosiek čo malo aj za následok zemetrasenie v Colorade
Bravura
Haluz
_Gucci_
:D :D :D zaujímavé ? :D
Zrušený účet
Žeby koniec sveta? Na mimozemské bytosti 100% verím. :D
Raiden
no twle :D tohle slyšet když jsem doma asi bych musel na wc :D :D a čekal bych kdy mi na hlavu spadne strop :D
twistedTSD
Zvláštní.
Zrušený účet
A čo keď to bolo niečo z vesmíru ? :D
twistedTSD
Na Novinkách je článek, podle kterého to bylo slyšeno už i v Česku. A odborník, kterého požádali o vyjádření, se tomu vysmál, že s litosferickými deskami to nijak nesouvisí a že jde nejspíš o výplod lidské fantazie...Ale výplody fantazie po celém světě? Nevím...
M4R3K
Rok 2012 to je isté :o asi z toho ¨ds Omg
Mikull
Různé zvuky se dají udělat přes počítač.. já osobně tomu nevěřím..
Zrušený účet
Z tohodle mi běžel mráz po zádech...
Zrušený účet
Invázia _ufonikov_ :D
Raiden
Citácia
Lauren napsal:
Z tohodle mi běžel mráz po zádech...

tohle video mi připomělo že ve čtvrtek ve 22:30 na TV Nova je film válka světů :D ty monstra co jsou v 1. části videa vypadají jako ti z tohodle filmu :D
kapr
taky jsem to na novinkách četl,některé zní i věrohodně,ale nic to nedokazuje,jelikož tyto zvuky se dají vpohodě vyvolat uměle. Ať už z PC nebo z nějakého staveniště...
GG
Mne to pripomína zvuky, keď sa ohýňa železo, alebo keď padá železná konštrukcia, alebo sa nejak hýbe... Alebo nejaký extrémny prievan...

Nič viac v tom nevidím Smile.
Upravil GG dňa 24.01.2012 21:06
mareceksp
Děsivé.čumím
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov