Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - Laurinka [UPDATED 02.04.2021]
|
|
Laurinka |
Pridané 12.04.2020 18:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 46
Založený: 28.10.18
|
![]() Váš nick na serveru: Laurinka Odehrané hodiny na serveru: cez 250 hodín (hrám tam cca 2 roky, ale neaktívne, som workoholik) ![]() Váš bankovní obnos: Stále rastie Nasbíráno marihuany: Nezbierám marihuanu Vlastním dům číslo: 778 (rip prepadol) - Teraz 589 Vlastním hotel číslo: Nevlastním hotel Momentálně jsem členem gangu: Nie som členom gangu. Můj oblíbený administrátor: Shifty, Kacka (ex. admini - Loly, TripS, Yoistik) Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /flip, /privolat Můj nejoblíbenější event serveru: Tuning Zraz Mé oblíbené vozidlo: Sultan Má oblíbená práce na serveru: Terorista, Security, Busák, Kamionak Poznámky: Oblúbený gang i security firma kedysi West Side Thug Life (kde som bola i členkou). Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1 ![]() Jméno: Laura Datum narození: 22.3.1999 Věk: 22 Kontakt: V profile Kraj: Trenčín, Trenčianský, Slovensko Kamaráti na superparbe: SPAMER, PredyS, Kačka, AnPa, Young_Manny VIP srdíčko: TripS Nepriatelia na superparbe: Všetci vojaci a policajti a ľudia čo nepoznajú strany <3 Stav: Zadaná Zaměstnání: Pracujem v oblasti marketingu a financí na pozícií Manažéra, mimo toho UX Dizajn. Jazyky: Čeština, Angličtina, Slovenčina, Nemčina. Učím sa Cyriliku. Děti: Nemám, možno za 10 rokov. Kde bydlím: Vo veľkom domčeku. ![]() ![]() Osobnosť: Flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Vtipálek, charizmatická, kľudná, nervák, obetavá, starostlivá, pozitívná, priateľská, prirozená, romantická, samostatná, hanblivá, šialená, uprímná, verná, veselá, vodkyňa= tzv. Alfa Samica mrk mrk ![]() ![]() Výška: 173 cm Barva očí: Zelená Barva vlasů: Ružová Brýle: Slnečné akurát tak ![]() Fotografie (ukažte se nám): Fotky mám na instagrame, na súkromnom profile (v popisku) ![]() Kouření cigaret: Skúsila som, literally neviem k čomu to je dobré, akurát tak škoda peňazí ![]() Alkohol: Príležitostne pivko, alebo biele polosladké víno Sex: Už by som si rada niekedy sadla (sranda). Závislosti: práca (workoholik) ![]() Zájmy: Hry: League of Legends, Dead by Daylight | Anime - Hentai, Grafika - vytváranie kvalitných gifov, banerov a pod.. Sport: Florbal, Vybíjaná, bicykel Literatura (zde uvedete žánr): Detektívky, Fantasy Hudba (zde uvedete žánr): Remixy, Trap, Techno, EDM, DNB, Kpop Zvíře: Mačka: Mica | Fena: Lola ![]() Moje motto: Better walking with the friend in the dark than alone in the light Životní cíl: Stať sa niečo viac, než manažérkou. Co nesnáším: Falošných, detinských a neuprímných ľudí Oblíbená muzika: Jvcki Wai - Enchanted Propaganda Oblíbené jídlo: Kuracie soté s ryžou Oblíbené pití: Minerálka Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: The Vampire Diaries Oblíbená barva: Ružová, biela, čierna Upravil Laurinka dňa 02.04.2021 12:41 |
|
|
Simino |
Pridané 16.04.2020 17:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 153
Založený: 31.07.14
|
Vizitka tak jak má vypadat hráčka v pohodě ![]() Možná by to chtělo trošičku barev ![]() Vizitka
Klik |
|
|
Pafee |
Pridané 16.04.2020 18:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 14
Založený: 02.08.17
|
Vizitka veľmi pekná, len tam chýbam ja, čo ma celkom naštvalo, ale to nejako prežijem Inak spoznal som ťa dnes, ale aj tak fuuu ![]() |
|
|
Laurinka |
Pridané 17.04.2020 09:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 46
Založený: 28.10.18
|
uu díky chalani :-) @Pafee, haha no v budúcnu ťa tam pridám ![]() ![]() ![]() |
|
|
Manny |
Pridané 13.05.2020 19:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 37
Založený: 19.04.17
|
Pěkná vizitka, jsi v pohodě, hodná a zábavná holka ![]() Pozdravuj Lolu, Miša a Alexa ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
6 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí