Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka --> mokry
|
|
mokry |
Přidané 01.03.2021 17:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 178
Založený: 11.03.12
|
VIZITKA POUZE VE TMAVÉM REŽIMU WEBU ![]() ![]() ![]() Váš nick na serveru » mokry Odehrané hodiny na serveru » 1800 hodin Váš bankovní obnos » Stále se mění Nasbíráno marihuany » 10 kg Vlasním dům číslo » 1071 Dům ![]() Vlasním hotel číslo » Empire Hotel(99) pokoj číslo 1. Hotelový pokoj ![]() Momentálně jsem šéfem gangu » † Árijské bratrstvo † Gang ![]() Můj nejoblíbenější administrátor » Mám rád všechny Můj nejoblíbenější příkaz severu » /kill /spec /q /mute /jail Můj nejoblíbenější event serveru » Derby - fallout Má nejoblíbenější akce od administrátorů » Závod okolo SA Mé oblíbené vozidlo » Cheetah Můj oblíbený job » Dealer, Rybář, Hasič, Řidič autobusu Ohodnoťte známkou práci administračního týmu » 1* ![]() Váš nick na webu » mokry Vloženo komentářů » Click nick Vloženo příspěvků na fóru » Click nick Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat » Ostatní --> Zábavný koutek ![]() Jméno » Martin Příjmení » Není podstatné Datum narození » 1998 Věk » 23 Kontakty » Discord: mokrycz#7608 Kraj » Moravskoslezský kraj Stav » Zadaný ![]() Zaměstnání » Zaměstanec Vzdělání » Maturita Jazyky » CZ,AJ,RU Děti » Musí být! Někdo musí převzít účet. Kde bydlím » V bytě s přítelkyní a pejskem. ![]() Typologie osobnosti » Cholerik Otevřenost » Extrovert Moje povaha » Klidná, přátelská,vtipná (snažím se ![]() ![]() Výška » 188 cm Hmotnost » 85 kg Postava » Sportovní Barva očí » Modrá ![]() Barva vlasů » Hnědá Brýle » Při řízení Na těle mám » Do budoucna chci vytetovat jména svých děti. Vousy » Strniště ![]() Kouření » NIKDY ![]() Alkohol » Při každé příležitosti ![]() Sex » ![]() Závisloti » Dobré jídlo, sport, pc ![]() Sport » Fotbal, hokej, vysokohorská turistika Hudba » Rock Zvíře » Pes ![]() Životní cíl » Rodina Co nesnáším » Lidi co lžou Co miluji » Svou postel a svou rodinu Oblíbená muzika » Český rock Oblíbené jídlo » Pizza, kebabos a klasická česká kuchyně Oblíbené pití » Pivo, rum, voda Oblíbený filmy » Staré české filmy patří mezi mé topy Oblíbená kniha » Fórum superpařby ![]() Oblíbená barva » Modrá Děkuji za přečtení této vizitky a budu rád, když mi v komentu zanecháš názor jak na mě tak i na vizitku. mokry
Upravil/a mokry dne 01.03.2021 17:32 |
|
|
Koldy |
Přidané 01.03.2021 17:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Vizitku bohuzel nevidim, protoze neni prizpusobena na svetly rezim webu. |
|
|
MezerniCZEk |
Přidané 18.03.2021 01:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 90
Založený: 25.08.20
|
Krásná vizitka! Co víc říct? ![]() Jsi dobrý a hlavně přátelský člověk. Pomáháš všude kde můžeš a to cením! Díky! ![]() Citace Oblíbená muzika » Český rock Jen mi toto moc nesedí. Myslím si že ty víš jaký styl hudby by jsi měl poslouchat, ovšem to víme jen my dva co myslím. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Terka |
Přidané 18.03.2021 07:59
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 453
Založený: 12.09.17
|
Zdravím, Vizitka je krásně zpracována. Znám tě podstatě dlouhou dobu. Jsi přátelsky a když něco potrebuju rad mi pomuzes a toho si cením. ![]() |
|
|
Nxs |
Přidané 18.03.2021 08:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 635
Založený: 20.12.14
|
Hezká vizitka, jediné, co se mi trochu příčí jsou ty nadpisy, zkrátka se mi nelíbí ten font. Nějaký čas už tě znám, poznali jsme se v DC a vím, že jsi v pohodě hráč. Jsem rád, že jsem se o tobě něco málo dozvěděl, vůbec jsem nevěděl, že jsi ročník 98. ![]() Hodně štěstí ve hře, v AT, irl. *dancegirl* ![]() |
|
|
Nuca |
Přidané 18.03.2021 14:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 24.08.17
|
Zdar mokry, vizitka moc pěkně udělaná, včera jsme prohodili pár názoru v pmku které byli velmi podobné a tak mi přijdeš jako fajn kluk. Jako moderátor odvádíš skvělou práci co si všímám v chatu. Ať se ti daří jak na Superpařbě, tak i v reálném životě ![]() ![]() Volání do Free Radia 2024 Xmas party 2023 adminteam ![]() |
|
|
Bratek |
Přidané 14.06.2021 16:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 2559
Založený: 05.06.11
|
Vítám dalšího kolegu do týmu ![]() Přesunuto mezi admin vizitky ![]() |
|
|
Czech_ |
Přidané 11.07.2022 09:13
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2452
Založený: 02.12.18
|
Bratek ho uvítal, a já se s ním loučím. Děkujeme za práci na tomto postu. Dobrovolně opustil AT, proto přesouvám mezi hráče. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
2 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí