Informace o serveru
Číst diskuzi
Squishy Vizitka 2k24
|
|
Squishy |
Přidané 01.07.2023 14:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 27.06.23
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru Squiserko Odehrané hodiny na serveru 1300 Váš bankovní obnos 204kk Nasbíráno marihuany 750 Vlastním dům číslo 1266 Vlastním hotel číslo Žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu OBNO Můj oblíbený administrátor Tomino, Sala a Kacka Můj nejoblíbenější příkaz serveru /port. /zakaznik, /car, /lv Můj nejoblíbenější event serveru Závod Mé oblíbené vozidlo Můj krasný Čitah Má oblíbená práce na serveru Teď dělam levely, ale asi taxik a vojak Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 4- Vaše webové informace Váš nick na webu Squishy Vloženo komentářů ani nevím Vloženo příspěvků ve fóru ani nevím Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry Nemám ponětí Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas Nemám ponětí Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory Vaše osobní stránka Jméno Tomáš Příjmení Naaah ![]() Datum narození 26.4.97 Věk 26 Kraj Moravskoslezský a Zlínský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek Čím jsem starší, tak tím míně Stav Nezadaný Zaměstnání Zadařilo se takže mi netreba thank god Vzdělání Stavebka Jazyky Čeština a angličtina Děti Nevěřím v to, že je někde nějaká s kterou bych chtěl děti Kde bydlím Pendluju mezi barákem a bytem (léto barák, zima byt) S kým bydlím Sám Sexuální orientace Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne) SEE YA! Informace Vaší povahy Typologie osobnosti Sangvinik Pohled na svět Realista Otevřenost Asi introvert ale někdy extrovert Moje povaha Bavící, bezstarostná, přátelská, veselá Informace o Vaší postavě Výška 183 Hmotnost Lehce pod metráček a stále platí kupodivu ![]() Postava Zvíře ![]() Barva očí Modrá Barva vlasů Špinavá blond ale spíš do hněda Na těle mám Zatím nic ale přemýslím o tetovačce Vousy Upravný plnovous Závislosti Kouření Thank god jsem už přestal jak s cigami tak bučem, ale bučko pořád sem tam ![]() Alkohol Neodmitnu nikdy, navíc jsem moravák takže baňa je nachystana furt ![]() Sex Oh yea Závislosti SP samozřejmě, jinak toho není moc Vaše zájmy a co máte doma Zájmy Gaming, F1 (celkově motorsport), zahrada Sport Fotbálek, sem tam hokej a když mi přepne tak si jdu zaběhat Literatura V životě jsem žádnou knížku nepřečetl Hudba Takové to cliche že mám rád vše co se mi líbí ať je to jakýkoliv žánr, ale preferuji hiphop/rap, reggae/ska, popík Zvíře Švýcarský vlčák, Pomeranian a kočku jménem Kočka ![]() Můj styl Moje motto S kým si taký si Moje webová stránka SquishyJeFrajer.com Životní cíl Umřít Co nesnáším Uřvané/hlasité lidi a faleš Co miluji Jídlo a pipky ![]() Oblíbená muzika Žánry jsem dal nahoře tak tady dám par interpretu Wiz Khalifa, Post Malone, Migos, SOAD atd atd atd Oblíbené jídlo Špagety a pizza a smažááááček že jooo ![]() Oblíbené pití Mmmmm nevím asi nejaký džusík Oblíbený film Pfffff to je težké ngl ale co mne tak z hlavy napadlo je SAW celá serie až na posledni dil který je težký prujem Oblíbená kniha ![]() Oblíbené oblečení To asi nemám ale třeba moc nemusím rifle ![]() Oblíbená barva Červená a fialová Nejlepší kámoši jsou moje zlatičko Naty. pak Redmi, Rock, Fange, Denverko atd atd atd Upravil/a Squishy dne 28.01.2024 04:31 |
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
8 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
3 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí
4 HlasůNechodím na akce