Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Halloween na Superpařbe 2024
Kacka
img.tpx.cz/uploads/hal.png

Zdravím, všechny hráče a hráčky na SuperPařbě
Společně se Správce akcí & Organizátori akcií jsme si pro Vás připravili krásné akce.

×Halloween bude probíhat od pondělka 28.10.2024 do 3.11.2024 - /halloweenpoints (za každou účast na akcí)
×Taky je pro vás připraveno 8 Halloween Specialitek

Tyto akce nemají přesný čas, takže může být kdykoliv, až na mapu s dýněmi ten čas má.
Můžete se těšit na krásné akce jako napři.

Halloween DM
Sawn off hallowen
Dropper
Downhill
Bludiště
Parkour
Sandking vyrazovak
Tuning sraz
Mapa s dýněmi

Dne 30.10.2024 ve 20:00 se můžete těšit na Hledání Tekvíc/Dýni
Stream Killator & ATomas - 30.10.2024 od 18:00 - 21:00
Halloween party 18:00 - 20:00

Pokud akce bude těžká napři. nějaký Skyrace/Parkour či jiné akce, tak se vám přidají Halloween body.
1. místo = 5 Bodů
A vždy o bod dolů. Když se umístíte do top 5.

Těšíme se na vaší účast.

Za celý Admin tým Kacka
Ben_
Boss
Vojta369
bude se konat i helowinska amnestie?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
21%
Skyrace
7 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
7%