Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Wirusak
|
|
Wirusak |
Přidané 26.10.2024 17:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 85
Založený: 22.11.17
|
Váš nick na serveru: Wirusak Odehrané hodiny na serveru: 350 Váš bankovní obnos: 60mg Počet mariuhany:236 Vlastný dom, číslo: 555 Momentálne som členom gangu: Ceska Florida More Môj obľubený administrátor: Kacka,Salazar,Larex,Mcsroon,Kolob Môj najobľubenejší príkaz serveru: /port /report /pm Moja najobľubenejšia akcia od administrátorov: Sky race, Street race, Kopec smrti, Parkour Moje obľubene vozidlo: Cheetah, Infernus Obľubeny job: Vojak,Lekar Ohodnoťte známkou prácu administráčneho týmu: 2- Váš nick na webu: Wirusak Vložených prispevok na webu: 60 Meno: Filip Priezvisko: X Dátum narodenia: 08.2005 Vek: 19 Kontakt: Discord: filiposlovakia Kraj: Košický Zamestnanie: Študent Vzdelanie: Maturitný ročník Jazyky: Slovenský,Anglický,Francuzský,Ruský Kde bývam: V rodinnom dome Výška: 170cm Hmotnosť: 69kg Farba očí: Hnedá Farba vlasov: Hnedá Okuliare: Nie Záujmy: Športovanie - fitko, futbal, plavanie, beh, cestovanie okolo sveta Hudba: Hip Hop, pop, rap Motto: Sen, ktorý nemáš, sa ti nikdy nemôže splniť Budúcnosť: Po strednej škole som rozmyšľal nad Políciou, tá ma ťahala od mojích 5. rokoch narodenia, ale keďže na Slovensku je táto praca malo platena, veľa štrajky a veľa nespokojných policajtov a známych, tak som sa rozhodol ísť, alebo to hlávne skúsiť na Akademiu ozbrojených síl Slovenskej Republiky ako Kadet, zaradený ako Pilot Co neznášam: Klamstvo, falošnosť Co milujem: ![]() Upravil/a Wirusak dne 11.02.2025 19:21 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
2 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí