Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Hokej - Česko
Lolerc
Nestastna vypadnuti Česke Republiky.

Zlaté Momenty Česke Republiky! Hůsý Kůže.
soach
nádhrný záběry

koukněte do hlediště těch lidí o proti letos? to je hrozný
Lolerc
Citace
soach napsal:

nádhrný záběry

koukněte do hlediště těch lidí o proti letos? to je hrozný
Mrzi me to. Ze je malo fanousku.
Respy
Zajímavé je že vždy len ked česko hrá je to tam prázdne.
Sice ani u slovák to neni nič moc.
KeepSmilling
Letos taky nehrajeme moc dobře, neni jistý jestli vůbec postoupíme. :/

Ale furt mužeme doufat,že postoupíme a umístíme se.. Smile
TurboDiesel
No Čechom sa na tomto šampionáte moc nedarí.Tak ale môžme ešte dúfať, že by mohlo byť Česko-Slovenské finále.jazyk
Flex
lidi nechodí páč na to nemaj peníze. easy.
TurboDiesel
Citace
Flex napsal:

lidi nechodí páč na to nemaj peníze. easy.

Tiež pravda, komu by sa chcelo ísť do Fínska a ešte k tomu cena vstupenky sa pohybuje okolo 200 €.Na hlavu
Zrušený účet
česko je hokejová republika jenže mi ty TOP hráče máme v NHL :/ jinak by to bylo ase naše
Zrušený účet
Citace
LogeN napsal:

česko je hokejová republika jenže mi ty TOP hráče máme v NHL :/ jinak by to bylo ase naše

No vidíš s hviezdami je každý frajer.Pozri Slovákov, je tam len za hrsť hráčov s NHL ostatný sú väčšinou zo Slovenskej ligy.Smile
Mikull
Jestli budem 4. tak půjdem do čtvrtfinále s 1 ze skupiny tudíž s ruskem, pokud budem 3 jdem se Švédama takže nemáme zrovna nej. vyhlídky.

Ale můžeme být rádi že nás včera rusové nesmetli jak Švédy. Smile
Lolerc
Citace
Mikulliny napsal:

Jestli budem 4. tak půjdem do čtvrtfinále s 1 ze skupiny tudíž s ruskem, pokud budem 3 jdem se Švédama takže nemáme zrovna nej. vyhlídky.

Ale můžeme být rádi že nás včera rusové nesmetli jak Švédy. Smile
Na vyber moc nemame, ale radci Svedsko, protoze do Ruska dojede Oveckhin a Semi uz do ctrvrtfinale
Zrušený účet
Krásná videa. Smile Já jim stále věřím, na Rusko jsme včera měli, chybělo nám troška štěstí. Nejspíš půjdem se Švédskem do čtvrtfinále a uvidíme no, já jim věřím. Jako v roce 2010. Smile Ale radši bych byla, abychom hráli proti Rusku.. Smile
Lolerc
Citace
Mindie napsal:

Krásná videa. Smile Já jim stále věřím, na Rusko jsme včera měli, chybělo nám troška štěstí. Nejspíš půjdem se Švédskem do čtvrtfinále a uvidíme no, já jim věřím. Jako v roce 2010. Smile Ale radši bych byla, abychom hráli proti Rusku.. Smile
Proti : Datsuykovi, Malkinovi, Ovechinovi, Seminovi, Nikulinovi? Proti nim? Ne svedsko!
soach
rusáci byli horší ;) jen golman byl výbornej
WOLIX
goooooooool goooooooooool gooooooooooooool !!!! kde sou ty časy :D davy fanoušku ! ;)
Zrušený účet
A? Malkin a další Ruští dobrý hokejisté. Včera jsme na ně měli a oni sami píšou, že kdyby na nás narazili ve čtvrtfinále, bojí se, že bychom je porazili. Smile
ajo33766
Pamätám si ako jeden moderátor zahlásil : Chýbal Jágr,štestí a náhoda :D (bol to český moderátor).
Cena vstupenky je 44 Euro + sa tam dostať,hotel,XY iných vecí.
Foxisek
Nice videa. Ale osobně si myslím, že půjdem se Švédskem.
soach
Citace
vstupenky sa pohybuje okolo 200 €.Na hlavu

to si biješ do hlavy jakou blbost si napsal vit? :D tolik stojej vstupenky na real proti barce + ubytování a vše kolem ..... a ty napíšeš že to je vstup na MS v hokeji :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%