Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Rocky útočí - niečo o videu...
RSpire
img.tpx.cz/uploads/ROCKYRSmovies.png

HD 1080p

Takže natočil som nové video tentoraz iné neŽ posledné dve...

Z natáčaním som začal asi tak 13.6. vtedy som začal rozmýšlať nad videom a začal osm si zapisaovať ako by to malo vypadať.

22.6 asi vtedy som začal s natáčaním a zároveň aj z spracovaním videa.

Potom som sa na video vykašlal nemal som chuť ho robiť niekolko dní som sa toho vôbec nechytol...

Až neskôr som sa zasa do videa pustil.
A tak som vždy keď som mal čas pracoval na videu...

Tieto posledné dni som každé ráno vstával a pracoval na videu od asi 8 hodiny ráno asi až do poobedňajšich až podvečerných hodinách som končil....

A teraz je hotové konečne po mesiaci. Smile

Natáčalo sa mi na servery prekvapujúco dobre skoro nikto to neničil asi aj kôli lokalite v ktorej som to natáčal Smile

Ale naopak pri spracovaní videa vo SVegas to bolo zle ale iba tak že čím viac som už mal toho spracované tím viac PC nestíhal bolo to hrozné. Občas sa mi vypol celý Vegas a musel som to zapnúť a kým sa mi načítala záloha (tak isto aj pri samotnom zapínaní) trvalo to desiatky minút, všetka 8GB RAMka pracovala na MAX vo vegase, ťažko sa pracovalo ale zvládol som to.
Kôli tomu tam nieje ani nijaký ten coloring skúšal som to v pár záberov je ale tak či tak pri tích 16bitov... navyše nechal som si to nakoniec a práve na tom konci to sekalo trvalo by mi to niekolko hodín kým by som to spravil....

Vo videu su nejaké tie chyby ta najhoršia čo ma najviac štve je tá kvalita tích 16bitov namiesto tích 32... Naštvaný
vypadá to hrozne....

Skúšal som dať do videa dabing, nieje to boh vie čo ale určite je to lepšíe než titulky Smile

Dôležitejši je čas ktorý som investoval je to celkom dosť
Robím to vlastne kôli Vám, budem rád ak vás video pobaví Smile

A teraz k hudbe:

Do videa som použil tieto pesničky

george thorogood - bad to the bone

Mafia - briefing conspiracy

85101 - Auparkový sen

AC/DC - Rocker

ADGAR - Heavy Metal

Mafia - carchase 2

Survivor - Eye of tiger

RtCW - SS Elite Guard

ostatné mám vlastné cez FLStudio

najskôr som chcel spraviť všetky pesničky vlastné ale napadlo ma hudba s Terminátora (Bad to the bone) B) a potom to šlo ďalej, že som ich dal do videa viac nie vlastných :D

ďalšie zaujmavosti

Natočil som cez FRAPS videa s velkosťou dokopi 71,1GB

sice som nevyužil komplet všetky videá i tak to bola záťaž pre PC keď som ich vyložil do Vegasu.

Značil som si napríklad aj že kolko som vložil do videa penazí, zistil som že to je 280´000$ (len tak pre zaujmavosť Smile) požičaním aut a tak....

To je asi všetko

Komenty
Hodnotenie 0-10
Tak isto aj na YT

Bude ma tešiť ak Vás video zaujalo, pobavilo... Smile
robel som to pre Vás

Video by malo byť onedlho aj vo videogalérii SP.

Poprosím kto môže dajte to video aj do videogalérie (admin) - video som tam poslal len sa to ešte neschvalelo

Upravil RSpire dňa 15.07.2012 10:57
BadBoy
Nice, Nice, Nice!
Máš můj RESPEKT! Tohle je fakt bomba.
10/10 bodů.
Bouc3K
Sakra ! To je problém mrknuť nick v sekcii Admin Team? nikto nevie napísať môj nick! :D Béé Sad :D Ale video je super Smile
KeepSmilling
Teda Rašpule klobouk dolu. :D
tomsk
Pekne, pekne Smile Palec nahoru
Mamba
nice nice nice
RSpire
eh diky za komenty :D

inak

Citácia
Sakra ! To je problém mrknuť nick v sekcii Admin Team? nikto nevie napísať môj nick! Béé Ale video je super

No ja som si tvoj nick odpisoval na servery ešte zapisal som si to do zošita správne ale do videa som to dal zle :| Promiň

Inak čo máte s tou rašpulov sakra :D
Ajo82
135464654/10 fakt si to zabil a respekt pred tebou :D a ten cas co si do toho dal čumím
GanjaSweet
Ten Car dance zabitý 10/10 :D: D :D
ZoomiceQ
999999999999999/10 fakt nejlepší video kdy sem kdy videl
SmOOter
Dobré videjko :D
Wellar
Jsem rád, že jsem v tom videu hrál taky :D (jeho máma+ černoch) :D
Zrušený účet
Nádhera Rspire tleskám *Dobrá práce*
_PrOKill_
Kurnik najlepšie videjko, na ktorom som sa vedel pobaviť, chytil ma každý záber proste od začiatku po koniec bez zastavenia. Smile Cením si tvoje práce a tu drinu a musim povedať, stoji to za to. Z teba bude Režisér :D Len tak ďalej Pire. Smile
Zrušený účet
fuu fakt nice
Eazy-E
Good !!! Si frajer RSpire! Máš u mňa Rešpekt. Smile
Lolerc
10/10 Bombafantantastic bomatan tastic :D:D proste bomba! Jestli znas League Of Legends tak jeslti znas Ziggsa tak tohle je jeho bomba!
RSpire
jaj tvl to som rád :D dikes za komenty Díky

neviem kto je Ziggs ale už som si to vygooglil :D

Inak už ma napadlo pokračovanie Naštvaný :D už som zapisal 2x A4 papier :D (z obidvoch strán sice niežeby to bolo na tesno ale niečo uŽ mám no :D)
Respy
RSpire velmi si ma prekvapil asi nikomu by sa nechcelo robiť také dlhé video.Tlieskam Smile
DziGi
*Dobrá práce* mediálna bomba Nemůžu musel som to pustiť ešte raz
takú pecku som ešte nevidel *Zatancujem*Hi
Teším sa na pokračovania Palec nahoru
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov