Informácie o serveri
Čítať tému
Max Payne 3 recenzia
|
|
NYPD_ONDAJEE |
Pridané 02.08.2012 12:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 671
Založený: 19.02.11
|
po neuveritelních 9 rokoch sa fanúšikovia MAX PAYNEA dočkali pokračovania tento krát už pod taktovkou ROCKSTAR GAMES ktorý túto hru vyšperkovali na legendu akčních 3D person hier hlavním trhákom hry ako aj po minulé diely je strhujúci príbeh plní zvratov ktoré hráča naozaj zaujmú.. Max Payne sa stále poriadne nezotavil zo smrti svojej milovanej rodiny a práve preto sa dal na stranu alkoholizmu... a možno práve jeho nový džop bodyguarda by mu mal pomoc zbavit sa jeho zlého náviku avšak vyvrcholí to práve únosom človeka ktorého mal Max chránit a dej týmto začína.. hra je s pohladu vizuálnej stránky nádherná, pri hratelnosti však táto hra nezaostáva... Jediných pár vecí ktoré by sa dali vytknút sú niekedy smiešne chyby vaších nepriatelov.. čo je však horšie je to že sa vám po každej cutscene zmení vaša zbran a vy si ju budete musiet zase menit na tú čo ste mali predtím... Toto sa však dá prekusnút pretože takmer dokonalú hru ktorú vytvoril rockstar si musíte zahrat + príbeh + hratelnost + grafika + mnoho noviniek oproti predchádzajúcemu Max Paynu - bugy HODNOTENIE: 90% Upravil NYPD_ONDAJEE dňa 02.08.2012 12:43 |
|
|
Geroid |
Pridané 02.08.2012 12:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 2208
Založený: 06.05.11
|
Kurna mam to doma nainstalovane ale jak to pustim tak me to načita strastne dlouho,vzdy tam mam tu uvodni obrazovku press enter a zmacknu enter a cekam dlouho a pak se na to vykaslu ptz to je vic jak 20 minut.. |
|
|
NYPD_ONDAJEE |
Pridané 02.08.2012 12:47
|
|
Citácia Geroid napsal: tak nvm v čom by mohol byt problém ![]() ![]() |
|
|
Geroid |
Pridané 02.08.2012 13:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 2208
Založený: 06.05.11
|
Citácia NYPD_ONDAJEE napsal: ne koupil jsem si to abych si to týden hrál a pak rok mi to leželo v šuplíku ![]() ![]() ![]() |
|
|
NYPD_ONDAJEE |
Pridané 02.08.2012 13:11
|
|
ale zase si to bude moct dat na poličku a ludom spokojne vraviet že si týmto podporil vývojárov ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 02.08.2012 13:36
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Ja som si kedysi kúpil GTA IV za 50€.![]() ![]() A nainštaloval som to asi mesiac dozadu. ![]() Čo sa týka Max Payne tak musím povedať, že to je bomba.Hral som jednotku a už sa teším ako si zahrám trojku. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí