Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Názor komunity
ViktoreK
Zajímalo by mě, s jakým důvodem mi to tu zase zamknete.

Zdravím vás, hráči.

Zajímá mne váš názor na jednu věc.
Jedná se o [url=superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=41868]tuto stížnost[/url], blíže důvod a způsob zamknutí.
Při vší úctě, nepovažuji za objektivní WendiSovo neustálé očividné odmítání odpovědi na mojí otázku, již byla předmětem stížnosti. Chtěl jsem to řešit s hlavním administrátorem wlcackem, který mi ovšem sdělil, a také se tak záměrně vyhnul mé otázce, že to odmítá řešit, a následně mě pobídl, ať na něj (wlcacka) tedy podám stížnost a žádost o vyhození z pozice. Také to mi přijde velice neobjektivní. Jelikož zatím nemám nic takového v plánu, uvítám názory vás, hráčů, ale i administrátorů, na tuto věc, samozřejmě objektivně.
grejden
Kick a začo? Dostal si zlú odpoveď. Máš právo vedieť normálnu. ďalej- Príde mi nelogické dostať mute za 2 krát pod sebou text... Keďže nikto iný do chatu nepísal tak je normálne,že na jednej strane chatu je viac správ od jedného hráča
ViktoreK
Citácia
grejden napsal:

Kick a začo? Dostal si zlú odpoveď. Máš právo vedieť normálnu. ďalej- Príde mi nelogické dostať mute za 2 krát pod sebou text... Keďže nikto iný do chatu nepísal tak je normálne,že na jednej strane chatu je viac správ od jedného hráča

To umlčení neřeš, to je v pořádku.
Navíc řešíš obsah stížnosti, o ten mi tu nejde, ale díky.
grejden
Donedávna bol kick za 3 dotazy alebo sa mýlim? aspoň kým som bol admin to tak bolo
//edit: v čom je tam osobný chat s adminom? pýtal sa na mute a to ma právo nie?
WendiS
Jen se do mě pusťte. Stojím si za svým a udělal jsem vše správně, jak má být!
grejden
Môžem prosím vedieť, kde je tam osobná komunikácia s AT?
ViktoreK
Na co přesně se ptáš? Nějak jsem to nepochopil...
f86
Citácia
grejden napsal:

Donedávna bol kick za 3 dotazy alebo sa mýlim? aspoň kým som bol admin to tak bolo

bol si asi adminom v dobe ladovej ked si tu hladal oriesky.

1x smazdotaz id dovod
2x kick id dovod
3x ban id 5-50 dovod
Sh1TeRkO
Citácia
f86 napsal:

Citácia
grejden napsal:

1x smazdotaz id dovod
2x kick id dovod
3x ban id 5-50 dovod

Pavol bol nedávno admin, takže sa to muselo upraviť nedávnom. Ak sa nemýlim.
wlcacek
Citácia
f86 napsal:

Citácia
grejden napsal:

1x smazdotaz id dovod
2x kick id dovod
3x ban id 5-50 dovod

A toto praví harmonogram.

Pavole jen nechápu proč nepíšeš z vlastního účtu.

Jinak k té stížnosti.
Nic proti Tobě Scar Akai.
Ta stížnost byla vyřešená.
Otvíráš tu akorát nesmyslný topik.
Jasně jsem Ti psal že je to vyřešené.
Chceš ještě něco dodat?
Napiš co potřebuješ a pak tuhle kravinu zamknem.
grejden
Citácia
Scar Akai napsal:

Na to,kde tam je chat s adminom (v dotaze)
Po odpovedi "Podla toho v akej galaxii" by som sa pýtal ešte raz normálnu odpoveď znova
ViktoreK
Jak chceš, wlku, raději přeskočíme názory hráčů...?
Opakuji, stížnost mi vyřešená nepřijde, jelikož jsem stále nedostal od WendiSe odpověď na několikrát opakovanou otázku, která byla zároveň předmětem stížnosti, a záměrně se jí vyhýbal. Můžeš mi tedy prozradit, na základě čeho považuješ tu stížnost za vyřešenou? Jedna část byla f86! kterou jsme skutečně elegantně vyřešili, cituji Tě, ovšem stížnost měla i druhou, pro mě podstatnější část - WendiS, která zůstala nevyřešena.

Citácia
grejden napsal:

Citácia
Scar Akai napsal:

Na to,kde tam je chat s adminom (v dotaze)
Po odpovedi "Podla toho v akej galaxii" by som sa pýtal ešte raz normálnu odpoveď znova

Proto ta "vyřešená" stížnost.
Upravil ViktoreK dňa 21.07.2013 23:57
f86
Citácia
První dotaz:
2 zprávy za sebou jsou SPAM? Co je podle tebe SPAM?

otazka, Správně
Odpověď (Ruda):
Dvě zprávy za sebou jsou SPAM, pokud jsou v krátkém časovém intervalu.

Citácia
Druhý dotaz:
Jo, jenže je to dost svinský, zvláště na 10 minut.

Nevidím tu žiadnú otáku Špatný, pravoplatne zmazane Správně
Smazáno adminem WendiS (Není dotaz)

Citácia
Třetí dotaz:
Tak mě teď napadá, 14 sekund je krátký časový interval?

Nevysvetlil si v akom pricípe a zámere sa pýtaš na 14 sekúnd Špatný ale bolo ti odpovedané
Odpověď (Ruda):
Záleží na tom, v jaké galaxii.
Nemůžu pobavilo, chalan ma zmysel pre humor.

Citácia
Čtvrtý dotaz:
Prosím normální odpověď

Nevidím tu žiadnu otázku ani nadväznosť. Špatný
Malo byt napísane: Poprosím ešte raz odpoveď na otázku či je 14 sekundove rozmedzie medzo textom brane ako spam ?
nepýtal si sa, nezrozumitelný dotaz, právoplatný kick. Správně
Kick od admina WendiS (/dotaz není pro chat s adminy)

Tvoja budúcnosť:
Piaty dotaz: admini nechapem preco ste ma vykopli zo serveru.

Administrátor WendiS udelil ban 50h hračovi ViktoreK [neustále nezmyselné dotazy]

tu mas vysvetlenie a aj podobu piateho dotazku ako by t stebou dopadlo.
dakujem za prečítanie, porozumenie a uzatvorenie tejto debaty a stažnosti.
Upravil f86 dňa 22.07.2013 00:02
grejden
To už je jedno akou formou to v tomto pripade napíše. Myslím si,že "Prosím normálnu odpoveď" je primerané
ViktoreK
Citácia
f86 napsal:

Citácia
První dotaz:

otazka, Správně
Odpověď (Ruda):

Citácia
Druhý dotaz:

Citácia
Třetí dotaz:

Nevysvetlil si v akom pricípe a zámere sa pýtaš na 14 sekúnd Špatný ale bolo ti odpovedané
Odpověď (Ruda):

Citácia
Čtvrtý dotaz:
Prosím normální odpověď

Nevidím tu žiadnu otázku ani nadväznosť.
Malo byt napísane: Poprosím ešte raz odpoveď na otázku či je 14 sekundove rozmedzie medzo textom brane ako spam ?
nepýtal si sa, nezrozumitelný dotaz, právoplatný kick.

Tvoja budúcnosť:

Administrátor WendiS udelil ban 50h hračovi ViktoreK [neustále nezmyselné dotazy]

Přečteno, porozuměno, v žádném případě nevyřešeno, neuzavřeno.
K tomu čtvrtému dotazu - čekal jsem, že jako administrátoři máte dostatečně velkou mozkovou kapacitu na to, aby vám ta návaznost došla.
wlcacek
Zeptám se Tě jinak. Cítíš se jako chlap? leští se Ti pěkně Tvé virtuální EGO?
Nebo máš ještě jiné neřešitelné problémy, které si musíš vybít na interneru?
Oba dva Ti ke stížnosti napsali své.
Tím jí pokládám za vyřešenou.
To že si to nedokážeš přebrat a ,,musíš" mít něco extra protože to Tvé EGO potřebuje je v celku Tvoje věc.
To co jsem napsal v té SZ klidně zopakuji.
chováš se jak pitomec. Nic víc.
Měl by jsi začít nad sebou přemýšlet.

Jaké obcházení názorů hráčů? Myslím si ýe tady nepadlo nic čeho by se to mohlo chytit. napsal Ti sem Pavol (který ovšem nepochopil ož Ti jde)
Pak Eddo který upřesnil úpravu harmonogramu.
A wendis který Ti napsal to co Ti tu napsal i já.
A f86 který Ti napsal co je v harmonogramu.
Kdyby každý obcházel názory hráčů jako já tak to Forum muýem zabalit. Prober se hochu.
f86
Citácia
K tomu čtvrtému dotazu - čekal jsem, že jako administrátoři máte dostatečně velkou mozkovou kapacitu na to, aby vám ta návaznost došla.

zaleži na administratorovi ako vec vyhodnotí, jeden da kick, druhý odpovie, tretí zmaže. Je to na adminovi ktorý sa toho ujme. Ludí je niečo okolo 30, každý má svoj meter ale stále sa drží istého modelu ktorý je viac menej daný ale môže si ho prispôsobovať v rámci situácie a svojho uváženia.
Anti
Vyjádřím se taky, aby ste se do mě zas vy 2 mohli hnedka pustit. Návaznost na sebe těch 2 otázek, by došlo i cvičený opici, jo ruda má smysl pro humor, chápu, neodpověděl vlastně ani špatně, ale mohli ste na to čekat, že bude chtít normální odpověď. Sami jste psali, že byli 2 nebo 3 ráno, to tam snad bylo tolik lidí, že by vám nedošlo na co se ptá? Tohle už mi připadá jako posedlost viktorem. Musím se zastat Viktorka, když řeknu, že nikde nevidím tu odpověď na důvod toho kicku, až teď od f86, ale i ta není úplně přesvědčivá. Za ten kick nemohl on, že ho dostal, ale ruda za to jak mu odpověděl a on pak chtěl normální odpověď. Vy by ste na jeho místě jednali jinak?
ViktoreK
Jo, jasně, obcházím názory hráčů. Proto zakládám topic, kde názory hráčů vyžaduji.
Citácia
Jaké obcházení názorů hráčů? Myslím si ýe tady nepadlo nic čeho by se to mohlo chytit.

Protože o půlnoci tu není zrovna nejvíc lidí. Nechal bych to tu, ale těžko tomu tak bude.
Citácia

A když napíšou, že žádost nebudou řešit, budeš jí také pokládat za vyřešenou? WendiS mi doteď nezodpověděl dotaz, kvůli kterému byla stížnost podána, ale asi v pořádku, jak říkáš. Protože ty to za normální pokládáš a já a dovoluji si říct, že nejsem sám (viz Anti), založil jsem tento topic.

Citácia
f86 napsal:

Citácia

zaleži na administratorovi ako vec vyhodnotí, jeden da kick, druhý odpovie, tretí zmaže. Je to na adminovi ktorý sa toho ujme. Ludí je niečo okolo 30, každý má svoj meter ale stále sa drží istého modelu ktorý je viac menej daný ale môže si ho prispôsobovať v rámci situácie a svojho uváženia.

Mluvíš z cesty. Pořád něco o harmonogramu. Víš vůbec, co bylo předmětem té stížnosti?
wlcacek
Citácia
Scar Akai napsal:

Jo, jasně, obcházím názory hráčů. Proto zakládám topic, kde názory hráčů vyžaduji.
Citácia
Jaké obcházení názorů hráčů? Myslím si ýe tady nepadlo nic čeho by se to mohlo chytit.

Protože o půlnoci tu není zrovna nejvíc lidí. Nechal bych to tu, ale těžko tomu tak bude.
Citácia

A když napíšou, že žádost nebudou řešit, budeš jí také pokládat za vyřešenou? WendiS mi doteď nezodpověděl dotaz, kvůli kterému byla stížnost podána, ale asi v pořádku, jak říkáš. Protože ty to za normální pokládáš a já a dovoluji si říct, že nejsem sám (viz Anti), založil jsem tento topic.

Citácia
f86 napsal:

Citácia

Mluvíš z cesty. Pořád něco o harmonogramu. Víš vůbec, co bylo předmětem té stížnosti?

Myslím si že moc dobře ví.
Ale nesmí psát neslušně

Citácia
f86 napsal:

Citácia
První dotaz:

otazka, Správně
Odpověď (Ruda):

Citácia
Druhý dotaz:

Citácia
Třetí dotaz:

Odpověď (Ruda):

Citácia
Čtvrtý dotaz:
Prosím normální odpověď

Nevidím tu žiadnu otázku ani nadväznosť. Špatný
nepýtal si sa, nezrozumitelný dotaz, právoplatný kick. Správně

Tvoja budúcnosť:

Výše si psal přečteno, pochopeno. To ýe nevyřízeno a neiuzavřeno je spíš v Tvé hlavě.

Jdi v klidu spát, nech si to projít hlavou a ráno uvidíš že to chápeš.

Dobrou a Lock!

Ps. Kdyžtak napiš Pixelovi ať se Ti sem vyjádří kdyý jsi vyhrožoval že to probereš sním.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%