Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Fotbal [REALITA]
BraiziK
Čau, poslední dobou sem projel pár vizitek a dívám si že docela hodně lidí hraje fotbal což sem vůbec nevěděl. No tak mě napadlo udělat takovou malou diskuzi o tom jak ste začali,kde hrajete,proč vás to baví,vaše úspěchy a tak dál ... Nevím jak ostatní, ale já si příběhy ostatních rád počtu. Kdybyste chtěli můžete přidat i nákou fotku.
Sh1TeRkO
Hral som od piateho ročníka na základke za mesto. Až do 9 ročníka, potom to padlo a klub skrachoval. Tak som hral postupom časom za dve dediny. V 1. ročníku na strednej som prestal, skrz školu, kedže som nestíhal dochádzať. Teraz ho hrám skoro denne (ak nerobím) s kámošmi na dvore.
BraiziK
Citace
Eddo napsal:

Hral som od piateho ročníka na základke za mesto. Až do 9 ročníka, potom to padlo a klub skrachoval. Tak som hral postupom časom za dve dediny. V 1. ročníku na strednej som prestal, skrz školu, kedže som nestíhal dochádzať. Teraz ho hrám skoro denne (ak nerobím) s kámošmi na dvore.

Trochu se rozepsat by neškodilo, ale díky :D
Sh1TeRkO
To Ti mám napísať, ešte aj aké kopačky, dres, trenky a ponožky som nosil? :D :D :D Nie, díky. :D
BraiziK
jj Sad Né tak třeba náké úspěchy (místa v sezóně) jak si s tím začal atd.
BraiziK
Tak se pochlubte :D
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Som brankár, chytám 10 rokov v dedinke, hrám za dorast a sme v IV. lige :D

Keď sme boli žiaci, hrávali sme 2.ligu. Neviem čo viac popísať, hrávam ho často :D
Ruda
Byl jsem na fotbale dvakrát, pak po nás v zimě chtěli abysme běhali do kopce, tak jsem se na to vykašlal.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%