Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jste pro aby za nesmrtelnost byl ban na 300 hodin ?
ANO 6 Hlasov
23%
NE 20 Hlasov
77%
Počet hlasov: 26

Banování za nesmrtelnost
Moye
Zdravím všechny

Myslím si že asi nebudu sám komu se nelíbí to že na serveru se velmi často objevují hráči kteří zneužívají nesmrtelnosti.

Proto bych z čistě logického hlediska navrhoval aby ti kteří zneužívají nebyli jen vyhozeni ze serveru ale aby za toto vědomé zneužití byli potrestáni stejně jako třeba u speedhacku.

Prostě bych navrhoval aby za nesmrtelnost byl ban 300h
Protože se často stává že sou hráčí kteří tohoto zneužívaji vyhozeni ze serveru i 5x během dne

Pokud by dostali za toto ban na 300h tak by se to odnaučili zneužívat. a admini by s nimi už neměli tolik práce. a hlavně by to nekazilo hru nám ostatním hráčům.

Budu rád když se mnou budete souhlasit.

Protože si myslím že jen vyhození hráče za nesmrtelnost pro něj není v podstatě žádným trestem. a v podstatě hned je na serveru zpátky a udělá to klidně hned znovu. takže se tím pádem trest míjí účinkem a hráči to vesele dál zneužívají.

předem díky za váš souhlas.
mAGiic
POkud to plně chápu jde ti o hráče, kteří vědomě zmáčknout před smrtí ESCAPE ne? Protože s klasickým God-modem se zas tak často nesetkávám. Musíš ale rozlišit dva typy lidí, a to:
1. ti, kteří dávají vědomě ESC před smrtí
2. ti, kteří si prostě nedají AFK a jdou na plochu nebo na FB a jsou ve stavu "nesmrtelnosti" delší časový úsek. Myslím si, že by pak bylo nemilé přijít a mít ban. Přiznejme si, že se občas každému stane, že nedá afk a jde rovnou na plochu, tudíž ho nejde zabít.
Takže já bych zůstal u kickování.
Moye
nejde mi vubec o hráče kteří dávají ESC před smrtí ale o God mode- protože jsem na serveru hodně často a vidím jak nekteré hráče za toto vyhazujete i 3x do hodiny. takže za GOD MODE bych dával ban na 300 h protože je to vědomé zneužití hráčem.

Kickování se každý jen zasměje a to není žádným trestem.
mAGiic
Zase tolik hráčů s God-modem tam není. Většinu lidí to kopne, protože mají ESC.
Moye
u ESC bych kick pochopil ale pokud už dotyčný má opravdu GOD MODE TAK BYCH TEN BAN NA 300H PROSTĚ ZAVEDL..
biatec
Asi si nepochopil,ked das ESC,alebo ides na plochu,tak to acheat bere ako nesmrtelnost.to sa ti tu snazia vysvetlit..
dakedy aj ked ma hrac lagy a nahlasi ho daky dobrak cez /cheat je vyhodeny za nesmrtelnost.pritom nepouziva cheaty.
Moye
moc dobře vím co se mi tu snaží naznačit .
to zřejmě vy nechápete co se snažím naznačit já vám. jasně že je třeba rozlišovat ty co maji GOD MODE a ty co jsou jen AFK.
mám na serveru nahraných asi 900 h takže nejsem žádný začátečník.

Samozřejmě ten kdo je AFK by bylo fajn kdyby šel normálně zabít a zase by to lidi nezneužívali. ale je tu otázka jestli to lze nejak řešit či nejde.

Takže neřeště lidi co jsou v AFK ale ty co opravdu zneužili a maji GOD MODE. to že se mužeš hodit do AFK aby te někdo nezabil je samozřejně srabárna. kdyby te mohli zabít i tak tak by to přece nebylo zneužitelné.

Takže ještě jednou neřeším zde ty co jsou AFK ani ESC ale ty co mají GOD MODE. pokud by to šlo nejak rozlišit bude ten ban naprosto na místě.

Pokud to nijak rozlišit nejde tak je to škoda. osobně bych byl klidně pro aby mě mohl nekdo zabít i když jsem ESC nebo AFK. tím by se předešlo zneužití této funkce.
Pokud si chci odskočit ze serveru na chvilku neni přece problem se schovat do domu a tam v klidu se přepnout třeba.do win a nebo kam chci.
biatec
No prave o to ide o rozlisovanie,Atomas vravel ze samp nedokaze rozlisit medzi ESC a godmodom,ked tu uz parkrat podobny navrh bol.
aj preto je za pozitivne testovanie"len" kick.
Moye
ok pokud to rozlišit nejde tak to chapu že je to tak jak to je. ale stejně bych to u prokazatelneho GOD MODE ZAVEDL.. ALE POUZE U PROKAZATELNEHO.
Xena
Lenže napríklad ja už som sa stretla so všeliakými prípadmi. Stalo sa, že hráč nemal GM a aj tak ho to kicklo (mne sa to už tiež stalo). Myslím si teda aj tak, že dokazovanie toho, či hráč GM mal alebo nie by bolo ťažké. Tiež sa môže stať, že pôjde o lag a hráčovi sa nebude uberať život. A testovanie nie je tiež 100%-né, takže preto som za to aby to ostalo tak ako to je.
Lusii
Určitě tak jak říká Xena.. Už kolikrát jsem byl kicknut za GM který nemám a je to zapříčiněné nejspíše lagy.. Kdyby se to změnilo přibyla by práce adminům nejen na serveru ale i na webu,kde by si hned každý žádal o UB... Podle mě nesmysl=nesouhlas.
Gooners25
God mode je hack a za hacky se tu banuje normálně bez nějakého návrhu, jen musíš mít důkaz, a to že někoho nahlásíš je pěkné ale toho koho jsi nahlásil tak může být v ESC a nemusí mít hacky. Admin to pozná jen tak že by ho sledoval a hráči by byl ve hře aktivní a při jakémkoli střetu se zbraní mu nebere HP, tak je godmode jasný a když to admin má natočené tak ho jen otestuje, toho to kickne, on se vrátí a v tu ránu dostane ban, ale je těžké na něco takového přijít.
sK
Už som zopar banov za godmod rozdal, ale bol to vacsinov bud VehicleGodMod, alebo AutoHeal.. Za normal godmod som dal len raz.
Votas_
Největší kravina někdy se mi taky stává že normálně hraješ a kvůli lagum tě někdo nemuže zabít a za takovou kravinu ban ? Kde to jsme Na hlavu
ATomas
Citácia
Moye napsal:

nejde mi vubec o hráče kteří dávají ESC před smrtí ale o God mode- protože jsem na serveru hodně často a vidím jak nekteré hráče za toto vyhazujete i 3x do hodiny. takže za GOD MODE bych dával ban na 300 h protože je to vědomé zneužití hráčem.

Kickování se každý jen zasměje a to není žádným trestem.

Anticheat na nesmrtelnost nemusi byt presny, zato kdyz o nekom prohlasi ze je smrtelny je to 100% jiste. horsi je to s prohlasenim ze smrtelny neni. proto nelze davat ban automaticky. Ale musi to posoudit admin.
supekadam
isto nie. Tieš ked som hraval na stram PC bolo tažšie ma za biť lebo som maval lagy a za takuto hluposť ban??? Na hlavu kde to žiješ? nemusia mat všetci nadupane počítače aby nemali žiadne lagy Špatný
TeMpIsH
je to kravina aby se za to banovalo protože by za to dostávali i nevinní ban ;) ... já třeba nesrtenost nemám a když mě testovali tak se mi to zrovna laglo a poté mě vyhodili za nesrtelnost ... ;) jestli se za to banovat bude a já za to ten ban dostanu tak se vracím k ps3 :D
Luko
Ak ho to vyhodí napíš sa mu to v suspekte takže je to nejaký trest /acheat detekuje aj esc a za esc sa banovať predsa nebude Smile
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Ruda
Toto je kravina jak Brno, chápu jak to myslíš, ale jsou tu dva problémy, ten první je, že to nerozezná anticheat ten druhý problém je, že to nerozpozná ani admin. Admin může myslet že má někdo godmode, ale mohou to být pouze lagy, špatná synchronizace apod. Takže bych udělal maximálně to, že po 3x kickách za godmode v průběhu 5 hodin bych dával ban, jinak se to udělat nedá podle mě.
g_MIRA
Špatný nesouhlasím stací kdyz budes esc,admin te otestuje a mas ban na 300 hodin?to ne Špatný
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%