Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nové PC
MaWeRiK
Zdar borci, mám velký problém. Kúpil som si new notebook s win 7 (doteraz som mal win XP) a nefunguje mi tu absolútne žiadna hra čo si tu dám, čistým príkladom je GTA alebo WoT :D. Zakaždým mi to vypíše nejakú chybu a hlásenie že mi chýba nejaký súbor s koncovkou .dll a nijak to neviem spraviť pls help.
Respy
nepíše ti že ti niečo chýba s tým dll ? Ak hej tak ten súbor daj do googlu a podla niakeho návodu ho daj do win32 myslím.
Ashok
Zapni automatické aktualizace, nemáš nainstalován DirectX.
MaWeRiK
Práve nato som sa pozeral že pár borcov malo takýto istý problém ale zakaždým ked tam ten súbor doinštalovali vždy satie čísla v tom súbore zmenili a boli na začiatku.
Raiden
Mě pokaždé když chyběl soubor .dll tak jsem ho stáhl na internetu a vložil do příslušné složky (já to mám jako složku System32 tuším že)
Sh1TeRkO
Presne ako píše Ashok - Ovládací panel - systém - Windows update, poprípade z netu stiahnuť DirectX.
MaWeRiK
Mám directx aj aktualizácie ale stále to nejde
Sh1TeRkO
A ktorá dll knižnica Ti chýba?
MaWeRiK
No, už ma to docela nasralo tak som spravil to (jak písal Raiden) že som to manuálne našiel každý ten .dll čo mi chýbal a teraz mi to prezmenu nechce vôbec otvoriť. Už mi došli nápady.
HotteCZ
Měl jsem také takový problém co jsem přeinstaloval na WN7 a myslím, že mi pomohl tento topic Zřejmě jsem aktualizoval grafickou kartu nebo něco podobného, fakt už nevím. To jsem nechtěl
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%