Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Podpisy - ZDARMA
_KoS_
Ahoj lidi! Rozhodl jsem se, že začnu vyrábět podpisy v novém stylu!

img.tpx.cz/uploads/podpis%C3%BD%C3%BD%C3%BD%C3%BD%C3%BD%C3%BD.png

Takto ! Smile
Pište mi sem jméno a E-Mail ( Klidně i do SZ )

Doufám že se bude líbit...
Upravil/a _KoS_ dne 18.09.2013 16:37
Yamborghini
Dám ti radu, když už chceš dělat podpisy a nechat si za to platit, tak určitě nedělej jen jeden totožný styl, to je úplně zbytečné, pak je od tebe nikdo nebude chtít.

Dělej třeba jen textové podpisy, ale dělej je jiným stylem a doporučuji ti je dělat ze začátku zadarmo, když potom máš nějakou pěknou tvorbu, lidé si od tebe nechají udělat podpis i za peníze.
Koldy
Citace
mAxiS napsal:

Dám ti radu, když už chceš dělat podpisy a nechat si za to platit, tak určitě nedělej jen jeden totožný styl, to je úplně zbytečné, pak je od tebe nikdo nebude chtít.

Dělej třeba jen textové podpisy, ale dělej je jiným stylem a doporučuji ti je dělat ze začátku zadarmo, když potom máš nějakou pěknou tvorbu, lidé si od tebe nechají udělat podpis i za peníze.

Přesně tak Smile
_KoS_
Citace
Koldy napsal:

Citace
mAxiS napsal:

Přesně tak Smile

Tak oki. Já to začnu dělat zdarma ;)
Díky za radu
KoS
ALINKO
Urobil by si mi aj reklamný podpis? Mám nemovky: Come A Lot Benzina a Modrá Reklamný Kancelář. Bol by som rád ak by si ich oscreenoval a do každého screenu by si napísal meno nemovky a /propertylocation
Zaplatím 2 mega
_KoS_
Citace
ALINKO napsal:

Urobil by si mi aj reklamný podpis? Mám nemovky: Come A Lot Benzina a Modrá Reklamný Kancelář. Bol by som rád ak by si ich oscreenoval a do každého screenu by si napísal meno nemovky a /propertylocation
Zaplatím 2 mega

Splním... Chceš to mít v jednom obraze / nebo ve dvou?
ALINKO
V 2 obrazoch
_KoS_
img.tpx.cz/uploads/ALINKO%20-%20Modr%C3%A1%20reklamka.PNG

Doufám, že se líbí Smile))
PS: Dělám to zdarma. Ale kdybys chtěl, klidně mi jen tak 1m můžeš dát jazyk

Dodatek: Nedělal jsem tu Benzinu, protože jsem zjistil, že nejsi majitel... Chceš tu benzinu taky?
sK
1 milion za napisany text, ktory urobim aj v painte? :D:D
Sorry, ale zapracuj na tom, to fakt vypada jak keby si to robil v malovani..
zorys
To co děláš Kose, bez efektů dokážu i já v Malování.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
_KoS_
Citace
zorokus2 napsal:

To co děláš Kose, bez efektů dokážu i já v Malování.

Tak se předveď ;)
Don_Omeris
Kos predved sa vlastnim nemovku cervena reklamna agentura oscreenuj a vymysli neco good dobre zaplatim ak to bude stat za to ;) daj mi tam cenu: 4998- drazba/inzerat.
zorys
Kos kukni sa na moju tvorbu..

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
_KoS_
S výrobou log končím, na dobu neurčitou, dokud se to nenaučím lépe... ( Ohodnoťte můj avatar... ) Teď jsem si ho dělal...

Tak to je zatím moje maximum
Deynor
Jen než skončíš, tak tady máš malou sbírku fontů.

http://dafont.com/

Upravil/a Deynor dne 20.09.2013 21:09
_KoS_
Citace
Deynor napsal:

Jen než skončíš, tak tady máš malou sbírku fontů.

http://dafont.com/

Díky za tip, ale tento web znám... Mám odtud FONT Zombified...

( Kterej má derpina v podpisu )
Patazz
Tenhle topic se může rovnou zrušit, to co si předvedl by dokázala i moje mamka v malování, neurážim tě, ale je to tak.
Jestli mám ohodnotit avatar, tak si někde vystříhl obrázek, nedal tam stroke takže tam jsou bílý nedostrižky, a text.
Zbybtek napsal dark.
_KoS_
Citace
150cm x 80kg napsal:

Tenhle topic se může rovnou zrušit, to co si předvedl by dokázala i moje mamka v malování, neurážim tě, ale je to tak.
Jestli mám ohodnotit avatar, tak si někde vystříhl obrázek, nedal tam stroke takže tam jsou bílý nedostrižky, a text.
Zbybtek napsal dark.

To bílé je tam schválně ;) Podle mě je to hezčí, protože ta černá by na té šedé nemusela bejt moc vidět ;) Proto je tam ta bílá, která to zvírazňujr ;)
Patazz
jo tak schválně říkáš.... aha
Koldy
Zkus mi udělat podpis na nemovitost ZIP ... Udělej ho podle vlastní fantasie , ale hlavně si pamatuj že je v jednoduchosti krása :-)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
6%