Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zneužití opravy
RocketLauncherSs

+ bych rád aby dostal ban za zneužití těchto oprav. Kam mám vlastně nahlásit hráče?
Bratek
/cheat > Tuning car (Tuning mimo tunírnu)

- Opravy atd .. mimo garáž s tuningem a bez mechanika.
Upravil/a Bratek dne 05.10.2013 19:55
VitekCZ
jak to udelal? :D cheater :D
RocketLauncherSs
Proč moje nahlášená chyba byla přesunuta ze sekce s Chybami do Nezařaditelné? Alespoň vyjádření jste mohli odeslat. Hlavně že ten čmoud stále hraje na serveru a směje se. To je bordel toto...
Bratek
Welcome to new SP! Tohle nepochopíš, prostě si s tím dělají co chtějí. ATomas libovolně maže návrhy, bugy a jiné a totální nezájem že ta chyba stále přetrvává. Vyjádření většinou žádné. Celkem hardcore tohle už ...
Sh1TeRkO
Citace
Bratek napsal:

Welcome to new SP! Tohle nepochopíš, prostě si s tím dělají co chtějí. ATomas libovolně maže návrhy, bugy a jiné a totální nezájem že ta chyba stále přetrvává. Vyjádření většinou žádné. Celkem hardcore tohle už ...

Nepáči sa Ti? Nehraj! Nemůžu
Bratek
Citace
Eddo napsal:

Citace
Bratek napsal:

Nepáči sa Ti? Nehraj! Nemůžu

Eddíku ty kondom! Zalez do nory! :D
wlcacek
Citace
RocketLauncherSs napsal:

Proč moje nahlášená chyba byla přesunuta ze sekce s Chybami do Nezařaditelné? Alespoň vyjádření jste mohli odeslat. Hlavně že ten čmoud stále hraje na serveru a směje se. To je bordel toto...

Přesunul to asi ATomas. Jinak takové věci by jsi měl hlásit adminům do SZSmile
supekadam
Ja len či som dobre pochopil to bol cheater ano? ako on vlastne dal tuning a preto mal z ničoho nič opravene auto že? lebo inač si to neviem vysvetliť
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%