Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Přehnané nadávky do děcek
ATomas
Zdravím,
sice vím že tato situace a přehnaným nadávním do děcek je jen módní trend. Za těch pět let jsem zažil už hodně takovýchto trendů. Tak jsem si připravil takový screen, který by mohl někomu pomoct si uvědomit, že tomu komu nadává do děcka nemusí vůbec dítětem být.

Smutné na tom je to, že pak dospěje k závru že na serveru je to samé dítě, což není pravda Smile

img.tpx.cz/uploads/deti.jpg
Koonig
Palec nahoru Lol Někdy to tak bývá :D
Upravil Koonig dňa 23.10.2013 20:46
Tr1xmy
Bohužel pravda..*11*
-ZTE-
Ja to beriem z rozumom aj, keď ma niekto zabije možno si o ňom niečo v hlave pomyslím, ale to tak všio. Nemusím to písať do chatu a dávať najavo to čo v skutočnosti možno vôbec nieje pravda.
Patazz
ja sem ticho, ale pak uz zacnu nadavat do vymastencu, protoze me fakt nebavi se spawnout a umrit:D
twistedTSD
No, trend...To už je tu roky. Ještě tomu teče mléko po bradě a už to nadává do dětí. Klasika.Smile
Sh1TeRkO
Komu by sa chcelo hrať niekde, kde väčšina výrastkov kazí všetko. No mne určite nie.
StiggCZ
Bohužel pravda Smile
NeXus
[img]http://img.sadistic.pl/pics/35091df75478.jpg[/img]
Julian
tak to býva Smile bohužel Sad Smile pekne vysvetlené :D Naštvaný
Tress
kdyz kazej hru sou to decka tak jako tak ... pak uz nejde ani tak o vek jako o psychickou vyspelost ;)
DjShOckis
Ale kolikrát se ten 10ti letý chová lepe jak 18 lety...
Loukas
Co už.. :D
wlcacek
Kolikrám jsem nazván děckem, Tak se pousměju a jedu vesele dál:D

Je to bohužel pravda a tak nezbude nám nic jiného než si zvyknoutSmile
Polaco
Krutá pravda :DD
Teczka83
Citácia
wlcacek napsal:

Kolikrám jsem nazván děckem, Tak se pousměju a jedu vesele dál:D

Je to bohužel pravda a tak nezbude nám nic jiného než si zvyknoutSmile

Souhlas. A ten paradox, když mi Gato napíše v chatu "Čau Tato" a pod tim mi přijde /pm, že jsem přiblblé děcko.
Ruda
Tady je potřeba uvědomit si co pojem "děcko" vlastně znamená
V reálném životě, je to každý komu není alespoň 15 let aby byl brán jako mladistvý.
V herním světě, je to každý, kdo se neumí chovat, mohu např. 18 letému napsat že je děcko, protože se tak prostě chová.

Ale děti na Superparbe poznáš celkem lehce:
1. Neustále hádky
2. Největší skilleři
3. "Pls pls"
4. "Looool ty si lama"
5. "Budeš kámoš?"

Těch příznáků je daleko více, tyto jsem si jen momentálně vybavil. Znám tu i hodně 14 letejch hráčů co se uměj chovat, bohužel většina děti je prostě jasná na první pohled, kvůli chování.
NYPD_ONDAJEE
najlepšie to napísal tress pokial niekto kazí zážitok z hry je to automaticky decko... može mat aj 40 rokov ale psychyckú vyspelost na úrovní 7 ročného
kapr
Je pravda, že i 30ti letý hráč se může chovat jak hovado, bohužel jich často nebývá tolik jako těch pod 10 let...to je to co vytvořilo tento trend. I když za to asi z velké části můžou rodiče, kteří děcka posadí před PC, aby se jim nemusely věnovat...nevadí mi když jsou u PC a chovají se slušně, ale větší procento se slušně fakt nechová a to ani nemluvím o tom, že se postupem času začnou chovat v reálném životě stejně jako ve hře (tím myslím chování ke starším, ne nějaké vraždění :D).
Takže i když se někteří mladší hráči chovají slušně, lidi je hází do jednoho koše, protože očekávají že jsou nevychovaný a nic neumí, i když to třeba není pravda.
Koonig
Citácia
TruckerSP napsal:

Ale kolikrát se ten 10ti letý chová lepe jak 18 lety...

Pravda.. Jsem ještě mladý ale někdy se chovám líp jako člověk, který má 19 let A tady na serveru je jich fakt hodně..

Všechno se to točí kolem toho , jak velký máš rozum a IQ.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%