Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kecy si nechajte bokom
fatal1ty
1. Forum je nato aby sa tu riešili problémy
2. Komunikatívnosť je tu 0
3. Založím tému aby sa to riešilo a nie aby si admin mohol kliknuť na tlačidlo uzamknutie témy! (na tomto webe sa to asi berie ako národny šport)
4. žiadam
1. - Váš Nick na serveru: fatal1ty

2. - Vaše IP adresa z mojeip.cz: 94.136.133.158

3. - Datum a čas ztráty: 28.03.2013 - do neurčita

4. - O jakou věc jste přišel: učet

5. - Důkaz že jste věc vlastnil před ztrátou:
img.tpx.cz/uploads/fasgsag.png

img.tpx.cz/uploads/gajhjzewz.png

6. - Vaše vyjádření: Chcel by som požiadať o obnovu učtu keď som tu naposledny hral či že 28.03.2013

5. nechcem tu vidieť správu štýlom od admina ktorý ma za úlohy inú prácu ako straty

Co se týče navrácení /info , tak to s Vámi řeší Hlavní Administrátoři wlcacek a Pixel a řeší se to v SZ.

Keď to bude pravda tak to napíš milí admin CzSK
(prv si to over až tak to piš na forum)
lebo pixel mi odpísal a niekto ako wlcacek sa len prihlási prečíta si správu a tým to hasne žiadne navrátenie /info žiadna odpoveď
img.tpx.cz/uploads/gsagaega.png
img.tpx.cz/uploads/gaehjasbhre.png
smetyx
Ty si myslíš že se všichni točí jen kolem tebe? Celá superpařba se zastaví a nejprve vyřeší učet nějakého ,,fatal1ty". Ne , ne ne. Jelikož je toho teď na wlka moc nemá čas řešit jen tebe. Timto si to jenom zhoršuješ. Prostě měj trpělivost , odpovědi a vyřešení se dočkáš.
Sh1TeRkO
Ty máš dosť, nevieš čo znamená "Nejde mi adminka"?

ďalší čo chce byť stredobodom pozornosti vynútením niečoho. Zvykni si, že si len ďalší do radu a čakajú tu i tí, tzv. pred Tebou.
wlcacek
Důvod proč jsem Ti neodepsal je ten, že si to přečtu a označím jako nepřeštené (to proto aby se to nezatratilo)
Nicméně není mou/naší poviností Ti účet vracet, který jsi ztratil Tvou neaktivitou.
Vracíme to jen a pouze z naší vlastní iniciativy.
Nejsi tu jedinný. Vždy nejdříve řešíme důležité věci a až když zbude čas, tak teprve se zabíváme vracením účtů.
Chápeme se?

Upravil/a wlcacek dne 24.10.2013 22:49
Tress
dva dny a uz brecis ze nemas vsecko hned ?
vono kdyz se ucty pri neaktivite mazou tk se nemuzes divit ze tu po 7 mesicach ukazes a uz neni :D
a timhle sis to asik trosku po..(zbytek si domysli) tk muzes zcit hrat odznova pac na tohle se nacekach :D
fatal1ty
smetyx základ je že všetko sa toči okolo teba.

eddo nikto tu pixelovi nevyčítal nech si to opraví, on napísal nech napíšem wlcackovi, tak sa aj stalo 1 z 2 to funguje takže ma 2x viac prace tak to chodí a on to musí znášať lebo tažkú funkciu ktorú si on vybral a nikto ho tam nedrží

wlcacek - stačí že odpovieš (10sec ťa nezabije) že sa na tom pracuje, alebo v piatok to budeš mať hoci čo len opovedať

ďakujem za pokec, mam to čo som chcel účet späť Smile
Tearsko
Ludia na obnovu účtu čakávajú aj ďaleko dlhšie. Berieš niečiu dobrovolnú prácu ako jeho povinnosť a to je chyba len na tvojej strane takže sa trošku zamysli čo si tu vlastne založil.
Citace
wlcacek - stačí že odpovieš (10sec ťa nezabije) že sa na tom pracuje, alebo v piatok to budeš mať hoci čo len opovedať

A načo Ti to napíše keď aj tak zrovna nemôže. Nepríde ti logické odpísať rovno až bude daná vec hotová?
že ma toto správanie hráčov už vôbec neprekvapuje.
fatal1ty
tress hral som tu dosť dlho na to a viem ako to tu chodí ale ako funguje ta stránka, jeden admin to zhadzuje na druhého a nakoniec to takto dopadne, mne jedno kedy či týždeň abo 2 budem čakať len aspoň budem vedieť že mi bude vrateny alebo tu strácam čas lebo od znovu sa mi nechce ísť
fatal1ty
BTears - hovorí ten kto ma všetko a kludne si hraje Smile
Tearsko
Nevieš sa vžiť do kože toho človeka ktorý to má na starosti. Tolko spamu čo majú v SZ . Keby má odpisovať na každú takú vec tak to neni tvojich 10 sekund ale ďalších X ludí. Takže by musel každému písať 2 krát , 1 krát pred tým ako to spraví a 2. krát po tom ako to je hotové čo zaberie 2 x viac času čo je jednak nelogické a tak isto zbytočné.

Citace
fatal1ty napsal:

BTears - hovorí ten kto ma všetko a kludne si hraje Smile

Tak vidíš ja som si nenechal prepadnúť účet ani keď som dlho nehral tak ho mám doteraz. Ale tento tvoj komentár bol aj tak dosť mimo toho čo som písal.
fatal1ty
BTears no vidíš kvôli jednaj odpoveďi tu mame teraz PARTY HARD
Tearsko
Píšeš čím ďalej tým viac odveci. Škoda reči . Serus
smetyx
Můžeš být vůbec rád,že se ti nějaký učet vrátil. Palec nahoru
ATomas
Ahoj,
bohužel zálohu tvého účtu nemám. Je mi líto. Za tu dobu co jsi nehrál proběhlo na serveru hodně změn a věřím že při novým průchodem levelovým systémem narazíš na nové - tobě neznámé věci.

Ruda
Co se týče mojich morálních zásad, tak být ve vedení serveru tak ti to ukamžite locknu, takovouhle namyšlenost jsem tu dlouho neviděl. Facepalm
wlcacek
Citace
Ruda napsal:

Co se týče mojich morálních zásad, tak být ve vedení serveru tak ti to ukamžite locknu, takovouhle namyšlenost jsem tu dlouho neviděl. Facepalm

Taky jsem nad tím uvažoval. ale říkal jsem si že mu dám prostorSmile
Nakonec já se tu historicky neznemožním:D
HeWhoMustNotBeNamed
Já jsem momentálně mimo, proto Ti nemůžu navrátit účet. Smile

wlcacek
A mě se tímhle Tvým přístupem do toho ani nechce. Takže pomažeš až na konec řady Smile
Někdy je lepší mít trpělivostSmile
wlcacek
img.tpx.cz/uploads/fatal1ty.JPG

Uživatel byl online a nemá zájem.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace