Informace o serveru
Číst diskuzi
Koniec
|
|
KidTVSK |
Přidané 06.11.2013 14:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 51
Založený: 09.07.13
|
Čaute.. nikto ma asi nepozná zo serveru ale ja som KidTV. Spolu z kamarátmi sme asi pred 3. mesiacmi narazili na server Super Parba.. pozreli sme videa *Hraju* ale keď sme sa chceli pripojiť You are banned from this server Prvá vec ktorá nás odradila hrať tu Ale v priebehu času som sa rozhodol napísať na web. Nešlo mi na môj e-mail zaregistrovať. Neviem prečo proste mi neprichádzal potvrdzovací e-mail Druhá vec ktorá nás odradila hrať tu Potom sa sem kamoš skúsil regnúť a išlo mu to Začali sme teda hrať. Hrali sme asi 50hod. (pribl.) kúpili sme dom, auto, zbrane atď. Začalo sa nám konečne dariť Potom v priebehu času sme sa premiestnili do Palomino Creek. Krásna dedinka. Tiež sme zarábali kupovali zbrane atď. až do chvíle keď sa mi pokazil PC. Dostal som sa na jeden notebook u kamoša ktorý mi dovolil poslať MakaPig - ovi (môj kamoš) dom. Začali sme hovor dal som do dražby dom, auto atď. (nevedeli sme že keď to predáme všetko sa vyresetuje) Na to sa išiel MakaPig pozrieť do domu. Nič tam nebolo žiadne money, žiadne zbrane. Zase nás to sklamalo mali sme tam strašne vela zbraní a 7 mega. Prestali sme tam hrať. Teraz asi pred týždňom. Zase sme tam začali hrať a zase prestávame asi už na dobro. Najprv kúpime auto a stratíme ho. A dnes.. včera mi _Kikuska_ poslala 800k a dnes sa pripojím na server a v banke 130k ![]() ![]() ![]() |
|
|
Deynor |
Přidané 06.11.2013 14:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1073
Založený: 30.07.12
|
Citace ja som KidTV. Mluví za vše, měj se. ![]() |
|
|
Tr1xmy |
Přidané 06.11.2013 14:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 3031
Založený: 03.09.12
|
Pozastavenie za založenie tohoto topiku Ťa tiež neminie.![]() |
|
|
KidTVSK |
Přidané 06.11.2013 14:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 51
Založený: 09.07.13
|
Citace Deynor napsal: Mluví za vše? tú prezývku som si dal asi pred troma rokmi ![]() ![]() |
|
|
Grizzly |
Přidané 06.11.2013 15:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Pozastavení a zámek. Měj se.
![]() |
|
Přejít na fórum: