Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Koonig
Zdravím..
Chci udělat malinkou "soutěž" o výhru 3 MG a 3 MG..

Tak k věci.. Potřebuji udělat avatar + podpis..

1.Avatar .. Chtěl bych, aby tam bylo něco podobné jako I .. (Dvě velké T spojené k sobě), I-žluté a pozadí černé ( Nějaké vyberte. např. rozbité sklo nebo včelí úl.. je to na vás) ..(2. verze- I-červené a pozadí- černé)
Podpis .. Normálně text : TomTom , text černým a pozadí žluté. Vyberte nějaký pěkný font a stejné pozadí jako u avataru ! (2. verze- text černý a pozadí- červené) Výhra : 3 MG
2.Jestli by to šlo tak bych chtěl jen avatar udělat ve stylu Gifu.. Kde by se zase spojené Téčka rozsvítily..
Takže: Mělo by tam být velké I a pod tím TomTom.-I- by mělo být přepůlené horní a dolní část.. ty by se rozsvicovali : Horní část : žlutá a dolní část: černá a po chvilce by se to změnilo na horní část : černá a dolní část žlutá. a text dole by byl TomTom

Výhra 3 MG

Pokud něco nechápete napíšte to dolů.. rád odpovím Smile
( Doufám že jste to alespoň někdo pochopil :D ) Tak díky že jste si tohle přečetli a doufám že se tu brzy objeví výtvory .. nejde o nějak velkou výhru ale doufám že se někdo zapojí .. Tak se mějte , čest.
NorB
K tej druhej verzii: tam ma byt upravený avatar z bodu 1?
Koonig
Citace
NorB napsal:

K tej druhej verzii: tam ma byt upravený avatar z bodu 1?
Když si to tak vezmu tak ano.. jen by to bylo v tom gifu..
Koonig
Ještě bych chtěl poprosit o žlutý rámeček (ve verzi 1 : červený a žlutý a ve verzi 2: by blikal jako to I) a v 1 verzii pod to I ještě napsat TomTom jako v 2. verzi akorát že celým žlutým.. díky..
Koonig
Zapojí se někdo nebo to mám ukončit?
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche