Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Souhlasíte s návrhem?
ANO 2 Hlasů
18%
NE 6 Hlasů
55%
Je mi to jedno 3 Hlasů
27%
Počet hlasů: 11

[Návrh] - Výplaty
WendiS
Samozřejmě Špatný

A pro příště je dobré se naučit číst.
Předpokládám podle toho, co jsi napsal, že jsi toto ani nečetl.

EDIT1:
Ještě jsem našel něco, co se sem docela hodí ( výtažek z vše zmíněnho topicu)
Citace
ATomas napsal:
To je ten duvod rceni "nejvice vydelava zamestnani kde je nejmene lidi". To je velmi zjednodusene tvrzeni pro jednodussi lidi. Ovsem kdyz se tohoto zjednoduseneho tvrzeni chyti nekdo kdo nad tim az moc premysli kdyz nezna vsechny okolnosti ktere to ovlivni, tak pak vznika to co vznika.

Upravil/a WendiS dne 12.11.2013 23:15
ManTomCity
Špatný zle si pátral
Majky_
V tom případě bych ponechal jen to, že pokud hráč nevydělá za reálný den určitý obnos, stane se nezaměstnaným, spousta hráčů má nějaké zaměstnání ale mise nedělá, například Mechanik
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
ManTomCity
Jeden den hráč nepríde do hry (pôjde na dovolenku,niekde preč,na oslavu...a iné) a nebude už zamestnaní ? ešte raz Nie.

+Ked si v nejakej firme a nepracuješ,tak ta majitel vyhodí a už je volne miesto Smile
Majky_
Citace
ManTomCity napsal:

+Ked si v nejakej firme a nepracuješ,tak ta majitel vyhodí a už je volne miesto Smile

Právě proto.. Zybtečně zabíraj místa, když nedělaj.. Nebo bych dal já nevim, třeba Po uplynutí nějaký doby.. Dvou dnů Nebo co já vim...
mAGiic
Nesouhlasím, nemá to hlavu ani patu.
Majky_
OK, Sekl jsem se, můžete smazat příspěvek
TimG
Špatný
ViktoreK
Citace
Majky93 napsal:

V tom případě bych ponechal jen to, že pokud hráč nevydělá za reálný den určitý obnos, stane se nezaměstnaným, spousta hráčů má nějaké zaměstnání ale mise nedělá, například Mechanik

Nevim, co za blbost jsi psal v prvním příspěvku, ale větší kravina jak tohle to těžko mohlo bejt.
Tress
Citace
Majky93 napsal:

FU tak takovou ...... sem tu dlouho necet :D
ATomas
WTF? O co go:
jen tak
by the way...
zamestnani nesestavuje koeficienty pro firmy podle toho kolik je tam lidi, ale podle toho kolik $$$ bylo od 0:00 vyplaceno. Takze vyhazovanim neaktivnich clenu si stejne nepomuzete.

je to proste mimo vase chapani. tak jsem vam dal do helpu tabulku, kde mate aktualni vysi koeicientu (cim vyssi tim vetsi odmena).
dpq7WImm8w
Smazal příspěvek a tím se toto téma stává bezúčelné, Atomas se také vyjádřil tak je zbytečné aby to zde nadále strašilo.
Zamykám
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů