Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

telefon help me :(((
airsoftMAN
Ahoj potřebuji opět pomoci :D
Ale dnes s mobilem... Mám vybranej mobil a to je Samsung galaxy s4, ale na jedné stránce je tento mobil 2x a za jinou cenu
..
1. http://dexa.cz/samsung-i9505-galaxy-s...k/d-72779/

2.http://dexa.cz/samsung-i9505-galaxy-s...e/d-72676/

nevidím tam rozdíl a proto chci poradit .. Sad
ViNceNzoSvK
Ja tam vydim rozdiel iba v tom ze ten druhy ma v napise (CR DISTRIBUCE) a to je drahsie preco neviem. Ten kto sa vyzna do mobilov ti bude vediet poradit. Ale skor to bude nieco z tym ako sa ten mobil dostal knim alebo ktebe.
Livik7
Čau jestli jsem se dobře díval tak u jednoho byla Cz distribuce a ten druhý asi Asijská distribuce. Tkž podle mého názoru ten levnější je s nabíječkou tu co mají v asii a žádné cz manuály atd Nic Cz ! A ten druhý (dražší) ten je přímo pro distribuci v čr takže bude česká nabíječka, manuály a vše :D Takže podle mého názoru si kup ten dražší pokud nemáš zásuvky která mají v číně atd.( ty jak mají tři nožky) Pokud máš ještě dotaz piš do SZ !Help
twistedTSD
Myslím, že českou nabíječku tam mnohé obchody dávají, ale hlavně tam bývá problém s uplatňováním záruky, protože je to prostě telefon určený pro jiný trh a byla do něj akorát nahrána čeština. No a zrovna S4 měla nějaké problémy s baterkou. Já bych šel do české distribuce, abych měl klid...
airsoftMAN
Citácia
twistedTSD napsal:

Myslím, že českou nabíječku tam mnohé obchody dávají, ale hlavně tam bývá problém s uplatňováním záruky, protože je to prostě telefon určený pro jiný trh a byla do něj akorát nahrána čeština. No a zrovna S4 měla nějaké problémy s baterkou. Já bych šel do české distribuce, abych měl klid...

JJ asi to tak určitě bude díky moc hoši Smile)))
Thor
Kup tu zahraniční, žádný rozdíl v tom není, nabíječka je stejná a manuál klidně najdeš českej na netu a ušetříš 2 tisíce.. Smile
Mikull
Nic proti ale S4 bych nekupoval, přijde mi to jako vyhozený prachy, za 4-6tis seženeš dostačující phone. S4 mi příjde jen pro frajeřinu a když si nebudeš dávat pořádnýho majzla tak ti ho někdo z fleku šlohne. Radši kup kytku holce/babičce komukoliv.
Thor
Myslím si, že když má peníze na S4 a je mu jedno jestli dá o 2 tis víc nebo míň, tak kytku koupit může taky .:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%