Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Srandovní kopírky
El_KebabKO
:D k tomu není co dodat :D nevidim v tom az tak veliky rozdil :D :D lidi budte trosku originalni :D

Truckers LS : ( vytvořeno cca před týdnem autor: El_KebabKO)
http://tinypic.com/r/20py16d/5

Truckers SF : ( vytvořeno cca před 1dnem autor: asi Tr1xmy )
http://tinypic.com/r/2wmmjcp/5

Hoši prosím předělejte si to a buďte trošku kreativní Smile né vycpané kopírky :D *COPY*
Mystiqnox
Závist co dodat no :D *COPY*
dpq7WImm8w
Asi máme trochu rozdílné názory na to, co je a co není kopírování, ale tohle mi vážně jako kopírování nepřijde. Ještě ke všemu to má úplně jinak než ty Facepalm
Greplik
Taky mi to jako kopírování nepřijde a taky by mě zajímalo co tímto topicem chceš dokázat... Facepalm
El_KebabKO
Vidim cerveny kamion, cerveny kamion, stromek, stromek to neni podobne ?
AK47
Jo, Ty jsi taky strašně srandovní.. Nemůžu
Teď mi pověz.. Kopírování je podle Tebe, když v jedné firmě je na autech stromeček a v druhé firmě je na autech nějaký človíček s colou? *hehehe*
Intersionik
Budou vánoce chtějí mít na truckech vánoční symboly co si tam mají dat velikonočního zajíce ?
RYSY
Neni to kopírovanie Smile PS: tohle je bussines heheheee
El_KebabKO
O to mi nejde :D ale proc zrovna stromky :D mas snehulaky, vlocky :D santu , jeziska :D a ja nevim co jeste :D a ani si hodi zrovna stromky :D
Tr1xmy
Mili kebabko Smile
Omnoho ubohejsie je to co ste dnes predviedli.
Robiť bordel pred inou firmou,spawnkillovať,ničiť kamiony a podobne veci je fakt ubohe.
Toto kopirovanie neni a uz vobec nie od takych ehm... jako ste Vy.Ak by si si viac vsimal uz to mam asi 2 dni a je to uplne rozlicne.
naviac.. má to omnoho viac firiem.
Takze neviem kto tu je ubohy Smile
AK47
Citace
El_KebabKO napsal:

O to mi nejde :D ale proc zrovna stromky :D mas snehulaky, vlocky :D santu , jeziska :D a ja nevim co jeste :D a ani si hodi zrovna stromky :D

A kdyby si vzali třeba sněhuláka, tak bys řekl "mas stromky, vlocky :D santu , jeziska :D a ja nevim co jeste :D a ani si hodi zrovna snehulaky :D", že? :D rofl
NeXus
Tenhle topic slouží akorát tak k poškození Tr1xmyho. Hnus...
pavol5231
Citace
Tr1xmy napsal:
Takze neviem kto tu je ubohy Smile

Ale my ostatní vieme. Je to Kebabko. Neviem, čo si týmto chceš dokazovať, že si niečo viac? Že kopírujú? To ty jediný môžeš mať niečo také na truckoch? Blížia sa vianoce, tak každého poteší ak také niečo uvidí. A keď ste spawnkillovali (ako tvrdí Tr1xmy) tak ty si ten posledný, ktorý tu môže na niekoho hádzať špinu. Nezmyselný topic, hádam aj na pozastavenie ale to je na adminoch
El_KebabKO
Sněhulák by mi byl tak říkajíc u prd.... Nakonec jsem ještě hlupákem já,že si lidé neumí vymyslet nic nového. To jsou ale zvyky.
RaSTa
Citace
AK47 napsal:

Citace
El_KebabKO napsal:

A kdyby si vzali třeba sněhuláka, tak bys řekl "mas stromky, vlocky :D santu , jeziska :D a ja nevim co jeste :D a ani si hodi zrovna snehulaky :D", že? :D rofl

Přesně, moje řeč =)
Tr1xmy
Zamknete to tu nekdo proboha....
El_KebabKO
Citace
Robiť bordel pred inou firmou,spawnkillovať,ničiť kamiony a podobne veci je fakt ubohe.

Pokud dobře vím celou dobu jsem tam stal a nevystřelil ani jednou. Pak jsem tě zatkl, protože jsem do mě střelil, za to že se tam lidi ode mě z firmy chováni jak čuňata tak za to fakt nemůžu.
Waziny
Tvle a tendle typek dela admina ? Sad kde to jsme
ViNceNzoSvK
Boze moj...
ViNceNzoSvK
Boze moj...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%