Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Průhledné pozadí
_DextR_
Zdravím všechny...
Jak jste si už z názvu mohli odvodit tato debata se jedná ohledně obrázků - průhledného pozadí...

Takže rovnou k věci. Jedná se konkrétně o text, který mám připravený třeba do podpisu... Chci ho sem dát, ale nevím jak k němu udělat průhledné pozadí, aby kolem toho nebyla nějaká jiná barva...

Vím, že k tomu je Adobe Photoshop, Gimp a nevím co ještě, ale já hledám nějaký prográmek kde chci pouze tyto texty nějaký jednoduchý... Nejlépe malé velikosti do 50MB pokud možno.

Doufám, že mi s tímto pomůžete moc byste mi ulehčili práci.

S pozdravem _DextR_
AspireK_
Stačí dát barvu pozadí tuhle šedou co je kolem podpisů a příspěvků
_DextR_
Ano, to mě také napadlo... Ale pokud bude update webu a třeba se změní krapet barvy už mi to sem nebude pasovat...
Greplik
Myslím, že gimp je na to super.
ViNceNzoSvK
Ja si dam print scren miesta kde to chcem ,ulozim ,nacitam v CS6 zistim odtiem a dam ho ako pozadie ,potom to vizera ako iba ciste pismo. Mne to staci nehladal som iny sposob ale urcite niaky sposob nato je.
pavol5231
Robí sa to tak, že dáš priehladné pozadie Smile Napríklad ja používam Zoner Photo Studio. A tam keď niečo označím a zmažem bude priehladné tam ti to zobrazí ako šedé štvorce a biele štvorce. Uložíš uploadneš a máš to Smile
AspireK_
Citácia
_DextR_ napsal:

Ano, to mě také napadlo... Ale pokud bude update webu a třeba se změní krapet barvy už mi to sem nebude pasovat...

Tak si to zase změníš navíc web se tak často nemění
Deynor
Já pracuji taky s PhotoShopem, ale když chceš něco opravdu jednoduchého, tak ti doporučím http://cooltext.com/
Upravil Deynor dňa 06.12.2013 21:11
_DextR_
Ameli1: PS mám - verzi CS5 a CS6, ale u obou dvou mě vypršela zkušební verze... Takže nemám key a stahovat si znova i s crackem nechci. Popřípadě nemáš Adobe ID + heslo? Jinak mi to nejede :D :|
ViNceNzoSvK
Na CS6 jesto crak tak si stiahni
_DextR_
pavol5231: Díky za radu - možná to zkusím... Popřípadě hoď odkaz na stažení prosímtě.
ViNceNzoSvK
Edituj si prispevky do jedneho inac budes pozastaveny za triple-post. Poslem ti zajtra ked budem na PC.
Bratek
Stačí si ve photoshopu jednoduše udělat z nějakého obrázku průhledné pozadí, tedy všechny pixely vymazat a potom si tam jen se pohrát s textem.
_DextR_
OK - Zatím zkusím ten o pavola a kdyžtak mi to pošli díky.

Všem díky za rady... Můžete Lock!
_DextR_
Bratek - koukni nahoru číkal jsem mimo PhotoShopu... S tím umím pouze se mi nechtěl stahovat :D
Bratek
Jééé, tak těžké to stáhnout a udělat si to, když s tím umíš .. :D
_DextR_
:D je tu vichr a málo v nim chytám signál...
AspireK_
Hele a kde vůbec stáhnu normální PS? Pošle někdo odkaz do Sz?Jsem ****a nemůžu to najít :D
Bratek
Net přes pevnou linku to jistí :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche