Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chcete aby hraci ktory dostali PermaBan, dostali UnBan na Vianoce ? :)
Ano 5 Hlasov
23%
Je mi to jedno 0 Hlasov
0%
Nie 17 Hlasov
77%
Počet hlasov: 22

Ked budu us tie Vianoce
eR_
Takze jedneho dna som obchadzal ban ktory mi udelil CZSk ano spravil som obrovsku chybu myslel som ze ich prechytracim. No mylil som sa a tak chcel by som vediet nazor Adminov. Co keby na Vianoce udelili UnBan hracom ktory boli permanentne zabanovany, po perma bane na SuperParbe som hral vela serverov ale ziaden sa tej SuperParbe nevyrovnal ani z daleka Smile
tak neviem ci je to vhodne ale ci by ste mne a ostatnym hracom ktory spravily obrovsku chybu a lutuju ju, kazdy ma pravo na druhu sancu, ved ties len Admini su ludia tak dufam ze to pochopite Smile.

S pozdravom Lamar
Tr1xmy
,,Ked budu us tie Vianoce´´ na to si mal myslieť omnoho skôr.
žiadna amnestia sa neplánuje, ta sa plánuje len vo vážnych situáciách..
Stone_Cold
Já mám ban do vánoc což mě taky štve a byl bych rád kdybyste mi dali předvánoční dárek... UnBan :D

Jinak já s tim souhlasim,ale nezáleží na nás ale na adminech
Votas_
Ano dají jenom ti co mají bany :DD
TheRaP
Skor by sa mohli Suspecty vymazať :D
ViktoreK
[img]http://cedulart.cz/images/signs/20110704-202317-toto-si-vzdy-rekni.jpg-w450-h500.jpg[/img]
ViNceNzoSvK
Neprichádza do úvahy. Tu máš
Flo_rida
To určitě. Už tak je na serveru dost prasat.
dpq7WImm8w
Víš co by bylo fajn, aby takový "chytří" hráči, kteří mají perma vlastně úplnou náhodou zbytečně nezakládaly topicy které nemají žádný smysl jako je právě tento, to by například pro mě byl obrovský vánoční dárek, takže si to vem k srdci. Pokud chceš požádat o UB tak máš možnost po 3 měsících od udělení ( Zde ).
Zámek.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov