Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Těšíte se na vánoce?
Ano 52 Hlasů
78%
Ne 2 Hlasů
3%
Je mi to jedno. 9 Hlasů
13%
Neslavím vánoce. 4 Hlasů
6%
Počet hlasů: 67

Dárky.
Joseph_CZ
Tak co si přijete k „Ježíškovi“ ,nebo jestli už ste našli u rodičů v posteli nebo ve skříní dárky pro vás na vánoce ? :D
//A co silvestr? Budete ho slavit samy doma u GTA nebo někde venku s přáteli? Smile

Upravil/a Joseph_CZ dne 16.12.2013 21:09
UnknownGamer
Darček som dostal predčasne a to telefón :D Na vianoce sa aj tak strašne teším ako každý rok Pohoda
ViNceNzoSvK
Niake knihy Balistika a Manual k SolidWorks. Iba take drobnosti ale potesi.
twistedTSD
Zrovna dnes jsem se hrabal mamince v tašce v domnění, že tam najdu něco k jídlu, když najednou po mě zuřivě řve, že tam má dárky.:D Ale vše co nešlo sežrat, jsem s nezájmem házel stranou, takže pořád nevím...Jinak dostanu určitě nějaké hadry a...nevím. Už asi počtvrté jsem si nic nepřál, hlavně se těším na vánoční atmosféru.
wlcacek
Twiste : :D:D:D:D:D:D

Já si přeji opravdu jen a jen ten klid a pohodu a taky to aby děti nebyli tak technologicky náročné již v osmy a pěti letech rofl
Xena
Zatial som hlasovala že je mi to jedno. Momentálne ešte nie som v tom ošiali, ale keby som mala hlasovať tak deň pred Vianocami tak dám áno :D.
Upravil/a Xena dne 16.12.2013 20:43
Tr1xmy
Citace
wlcacek napsal:

aby děti nebyli tak technologicky náročné již v osmy a pěti letech rofl

:D :D :D :D :D :D :D
Aspoň nedopadnú ako Ty. :D :D :D

... K vianociam som už dostal SGS4 nakolko som si svoj telefón rozbil.
Hlavne mi stačí tá vianočná pohoda strávená v kruhu rodiny. Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Ja se tesim spis na tu vanocni atmosfetu, ale tenhle topick mi pripomel, ze bych mel zacit nakupovat darky :D jeste nemam nic.. :D
MaReK_
Na vianoce nechcem nič a to už tretí rok :D
Inak sa teším na tu vianočnú atmosféru a nový rok :D
kapr
Total war Shougn 2: Fall of the samurai a zastřihávač vousů :D zbytek nechávám na rodičích.
Panzer
Jelikož Xpčka půjdou do háje tak předpokládam že přemluvim starýho aby sehnal nějakej lepší počítač. Jinak prachy, hadry, nějaký pití.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
DoMiNo
Já už dostal a to notebook :D Ale jinak se těším na tu Vánoční atmosféru atp.
sehnyzj
Já sem si dopřál xbox 360 + 6 her nějaké ty hadry však to znáteSmile
AspireK_
Sluchátka,mikrofon a jak řekla mamka: ,,Něco super ultra mega z čeho se asi po- nebudu říkat před Lukym" (4 letej bratř)
Takže se docela těším :D
wlcacek
Citace
Panzer napsal:

Jelikož Xpčka půjdou do háje tak předpokládam že přemluvim starýho aby sehnal nějakej lepší počítač. Jinak prachy, hadry, nějaký pití.

Taky se držím na XPéčkách :D a zatím hbytě:D
Ale new PC by to asi už chtělo no:D
Skiper
Ja už som dostal telefón.
Chcelo by to ešte nový PC:D
Ale najviac sa tteším na Vianočnú atmosféru a,že vtedy máme konečne prázdniny v škole.
To je tiež velký darček.:D
Ruda
Podle mě je důležitější na vánoce dávat, než dostávat.

Kecám, už se těšim jak na tu atmosféru, tak na monitor, myš, hadry, prostě na všechno, ale hlavně na opravenej internet sakra kurde. Už aby to bylo.
Wanksta
Ja som si objednal externý HDD. Už mi malý USB klÚč nestačí. + mi slúbili puzdro na gitaru. Smile
Joseph_CZ
Tak se pochlubte, co vám Ježíšek přinesl.
LeGacy
Ja som už predčasne dostal Xbox 360 slim aj s GTA V, potom plno šiat, peniaze a dnes na meniny lyže aj s lyžiarkami.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%