Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Prosba
Yamatino108
Dobrý večer milý hráči/administrátori.
Chcel by som vás požiadať či by ste mi sem nehodili odkaz na niaky camhack.Bojím sa aby som si nestiahol niaky vír :D.
DAKUJEM.
Tress
tk snad mas antvir aby ti to zkontroloval ne ? :D ...
ViktoreK
Než o viry jde spíš o to, že jedinej normální CamHack poslední dobou (asi půl roku) 99% lidí nejde...
Yamatino108
Citácia
Tress napsal:

tk snad mas antvir aby ti to zkontroloval ne ? :D ...

Samozrejme že mám ale istota je istota;)
Luky_SVK
TU
WilliamKrizak
Pokud si mohu dovolit vstoupit do této konverzace, lidem to nejde, protože neumí googlit! :-) Windows měl totiž až do verze XP určité knihovny, na jejichž bázi se camhack spuštěl.

Vzhledem k tomu že za necelý pár dní je rok 2014 a je to 14 let od vydání Win XP a 11 let od vydání GTA-SA a máme tu sedmičky, osmičky, je jasné, že tyto knihovny musíme doinstalovat!

Tady je topic na fórum ( http://pawno.cz/topic/27270-sa-mp-cam...ws-7-3264/ ), kde je dopodrobna vysvětlený návod! Smile

Tak prosím Smile
UnknownGamer
Citácia
WilliamKrizak napsal:

Pokud si mohu dovolit vstoupit do této konverzace, lidem to nejde, protože neumí googlit! :-) Windows měl totiž až do verze XP určité knihovny, na jejichž bázi se camhack spuštěl.

Vzhledem k tomu že za necelý pár dní je rok 2014 a je to 14 let od vydání Win XP a 11 let od vydání GTA-SA a máme tu sedmičky, osmičky, je jasné, že tyto knihovny musíme doinstalovat!

Tady je topic na fórum ( http://pawno.cz/topic/27270-sa-mp-cam...ws-7-3264/ ), kde je dopodrobna vysvětlený návod! Smile

Tak prosím Smile

XP mám, camhack nejde. Teraz spusti :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche