Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Video - Stunty atd..
SupeR_
Předem řeknu , že je to naše první video , takže se omlouváme za některé nedostatky..Zajímal by mě taky Váš názor na to video Smile

Rancens
Ten úvod by som vynechal alebo nahradil iba "Veselé a šťastné Vianoce". Stunty pekné,hudba zvolená tiež dobre. No tie skoky z bicyklom by som tam moc nedával ale aj originalita sa cení. Tiež pekné ukončené video. Čo mi ale najviac vadí je server na ktorom ste točili zbytočne tam vadia tie príkazy atď. No na prvé video je to velmi dobré Palec nahoru
Bratek
Pěkné video, jen ty skoky na BMX se dali vylepšit, nějaké 180, 360 a jiné tríčky Smile
ShadowCze
Dobře povedené stunty s infernusem ale chybí tam mnoho stuntů s infernusem a nrg-500 ale jinak dobrý.
Shadow
na první moc pěkný, bmx teda slabší, ale to se dá přehlídnout Smile
SupeR_
Moc děkujem..Smile Já jsem tam měl jen 2 stunty + začátek a konec.. Jinak ostatní stunty dělal Daffi(kamarád)..
TheRaP
Ten nápad sa mi strašne páči, ale video je slabé .. .či už stunty / uprava...ale za ten napad maš u mna 10/10
SupeR_
Moc děkujem za tak super komenty ;)
ShadowCze
SuperPro pokuď budeš chtít tak ti můžu jestě pomoct s dalším videem kde bych ti ukázal uplně všechny stunty co jsou. (BMX-NRG-500-Infernus). Pokud budeě mít zájem tak dej vědět.
SupeR_
Shadow až budu serveru tak ti napíšu a nějak se domluvíme...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%