Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chcete aby CzSK byl i nadále admin serveru?
ano 32 Hlasů
65%
ne 17 Hlasů
35%
Počet hlasů: 49

Vyjádření na Admina CzSK !
WaffleCz
Tak pro začátek.... chtěl jsem založit nějákou diskuzi kde by se lidi mohli vyjádřit nebo jen tak napsat svůj názor na admina CzSK... Slyšel jsem od pár lidí, že by mu nejraději řekli/napsali vše co si o něm myslí atd... Jenže ti lidi mu to nenapsali, protože se báli toho, že by mohli dostat BAN za urážku A-teamu.
Dnes jsem na serveru adminovi CzSK poslal několik zpráv které pojmuli pár věcí které jsi o něm myslím, ale nakonec jsme oba docílili k tomu že založím tohle otevřené téma..... Zde všichni můžete do odpovědi napsat co si o CzSK myslíte ..Jako přílohu jsem dal screen kde jsem se na tomhle domluvili

UPOZORNĚNÁ-- PIŠTE TO V RÁMCI SLUŠNÉHO CHOVÁNÁ !

PS: Znova připomínám, že ban ani nic podobného nehrozí ... prostě napište to co si o něm myslíte Smile
mastr
je v pohodě
Yamamoto
Stále sem nezměnil názor, arogantní administrátor.. nevím co mu leze do palice víc jestli jeho práva nebo jeho bohatství ale chová se tak jak se chová ...
Flo_rida
Profík s velkým P a člověk na svém místě. Pravděpodobně nejvíce vytížený administrátor ze všech řadových administrátorů. Je to frajer.
Luky_SVK
Je to preto lebo je nekompromisný čo je dobre lebo svoju prácu odvádza viac ako dobre takže neviem čo proti nemu niektroý zakomplexovaný ludia maju Smile
Tr1xmy
Citace
Asmodeus napsal:

Profík s velkým P a člověk na svém místě. Pravděpodobně nejvíce vytížený administrátor ze všech řadových administrátorů. Je to frajer.

Presne.Palec nahoru
Patazz
CzSk je nejprofesionalnější admin na serveru, je nejodolnější vůči jakýmukoliv rejpání.
Dřív jsem ho nemusel, ale ted mi nevadí. Respektuju ho.
HeWhoMustNotBeNamed
A přesně za rok, další "petice". :D
Ikdyž mě někdy se*re s těma jeho kecama, tak je v pohodě a maká jak šroub v AT. Aktuálně je v TOP 3 admini serveru.
carbon
Je to v pohodě administrátor je sním řádná domluva a když si za něčím stojí tak to splní.
WaffleCz
Mě fascinuje jak se ho celý admin team zastává a většina hráčů na něj nadává ... :DDD
Patazz
Protože portál nechce přijít o nejinteligentnějšího admina.
LeGacy
On to dotiahne ďaleko na SP, to je vidieť. Ide si za svojím cielom, je húževnatý. To, čo si o ňom niektorí myslia je preto, lebo dodržiava harmogram ako žiadny administrátor a nerobí výnimky. Chlapec to dosiahne ďaleko v živote, keď sa bude snažiť.
WaffleCz
Já si o CzSK myslím snad jen špatné věci ..
Tak za
1. vždy ignoruje nové hráče
2. Ignoruje hráče které nemá rád (a to by jako adminstrátor dělat neměl)
3. Hrozně moc si o sobě myslí .. chová se tak jako by mu patřil celý server a hráči pro něj jen pracovali.

4. Když jsem si přidal žádost o navrácení ztraceného Uranusu tak ten příspěvěk zamknul že mám smůlu že jsem ho měl sledovat (zamknul ho zrovna, když nešel web a já nemohl něják reagovat)

Těch důvodů je víc, ale tohle snad pro zatím stačí Smile
Patazz
A k čemu ti slouží tenhle topic? aby jsi se mohl pochlubit tim proč ho nemáš rád?
Undertaker
nadavaju na cezeta lebo ho vobec nepoznaju

hlavne cezet pohrda hluposti hracov ako ja a to ma na nom vzrusuje

jeden z najlepsich atmynov tady

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
WaffleCz
Citace
Patazz napsal:

A k čemu ti slouží tenhle topic? aby jsi se mohl pochlubit tim proč ho nemáš rád?

Složí k tomu aby sem lidi mohly napsat to co si o něm myslí bez toho aniž by byli potrestáni Smile
UnknownGamer
Citace
WaffleCz napsal:

Já si o CzSK myslím snad jen špatné věci ..
Tak za
1. vždy ignoruje nové hráče
2. Ignoruje hráče které nemá rád (a to by jako adminstrátor dělat neměl)
3. Hrozně moc si o sobě myslí .. chová se tak jako by mu patřil celý server a hráči pro něj jen pracovali.

4. Když jsem si přidal žádost o navrácení ztraceného Uranusu tak ten příspěvěk zamknul že mám smůlu že jsem ho měl sledovat (zamknul ho zrovna, když nešel web a já nemohl něják reagovat)

Těch důvodů je víc, ale tohle snad pro zatím stačí Smile

1.- Tak asi z nejakého dôvodu, by som chcel vidieť teba v pozícii admina, správcu strát a správcu firiem

2.- To isté robím aj ja, keď ma v jeden deň niekto douráža a na druhý deň sa hrá na milého ako keby sa nič nestalo, takích hráčov môžem *****

3.- Nekomentujem,, nezažiješ ho ako normálneho chalana a kamaráta tak nepochopíš

4.- http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=47845 k tomu ani netreba nič písať, keď niečo chceš, tak si to sleduj. nezabúdaj na to, že ti to mohol locknúť hneď bez upozornenia
Flo_rida
Hráče neignoruje. Vím, jaký má spam, jakmile přijde na server. Musí řešit firmy a ztráty. Do toho prolejzat logy. Pak mu píše pm 10 lidí najednou zprávy typu "kdy se bude dražit tamta firma" "pls vratys my muj uranus".
Nic si o sobě nemyslí. Když to hráčům pálí jak dvouwattovým žárovkám, tak se nediv. A k tvému topicu ve ztrátách: ono, když panáček ani neumí pořádně nahrát screen,... Smile
Upravil/a Flo_rida dne 25.12.2013 18:52
Mikull
Obycejny nacista, nic vic nic min.
Undertaker
Citace
WaffleCz napsal:

Citace
Patazz napsal:

Složí k tomu aby sem lidi mohly napsat to co si o něm myslí bez toho aniž by byli potrestáni Smile

keby zalezalo na me potrestam ta uz len za tvoj avatar tu an webu rofl
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race