Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

To mě dostalo...
Teczka83
Videokampaň z Nového zélandu. Tohle video mě doslova přimrazilo k židli čumím

Luko
Kolko krát keď idem do školy tak sa pozerám na cestu či nejde nejaké auto moc rýchlo, ale aj keď vidím, že pridáva na rýchlosti tak tam stojím a ostatní ludia ide v klude a neuvedomujú si to. Ja si vždy počkám keď buď nič nieje alebo je to ešte velmi velmi ďaleko vzhladom ku ceste.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Teczka83
Já, jako řidič jezdím raději opatrně. K přechodům přijíždím s respektem. Tímhle videem chtěli ukázat, i přesto, že srážce nezabrání, že lidé by v mžiku změnili svůj způsob jízdy, kdyby věděli jak dopadne Sad
Kriss
Já osobně, jak jedu zvlášť kolem školy, školky a nebo něco takového tak jedu pomalu na vítr, protože párkrát už jsem viděl jak jelo auto a srazilo kluka a kluk letěl jako vítr metry a metry..
To video hodně emotivní.
f86
presne tak ako pise teczka, video nieje o tom, kto sa kam pozre alebo ako prechazda cez cestu. Video je cielom toho aby si ludia uvedomili, ze robia zbytocne chyby ktore stoja zivoty. A uvedomuju si to az ked je neskoro.
Teczka83
jo přesně to jsem myslel. Jenom jsem nevěděl jak to zformulovat Smile
Ragnar
Dost k zamyšlení :O
RaSTa
no ...ehm.. myslím, že v tomhle mám celkem zkušenosti, cca před měsícem mě sundal nadrogovanej borec co vlít do protisměru, jel jsem zrovna na kole, byla tma a mlha, ležel jsem na silnici než přijela sanitka, říkám vám bolest po tom šoku skoro ani nevnímáte, když jsem pak viděl to kolo a 300 zpráv na FB uvědomíte si jak je život křehký a komu na vás opravdu záleží ...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%