Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sázky
NeXus
Protože Soach na dobu neurčitou sázky uzavřel a mně se tenhle nápad už dlouho líbí, tak bych chtěl udělat něco podobného. Třeba jen do doby, kdy to Soch obnoví.

Později se pustim i do webu k tomu určenému kde jen napíšete kolik a na co.

Jak to bude fungovat

Každý den sem napíšu několik zápasů. Bude to vypadat nějak takto:
#ID Tým1 - Tým2 → Kurz1 - Kurz2
a teď, jak to funguje:

ID - ID zápasu
Tým1 & Tým2 - Týmy, na které lze sázet
Kurz1 & Kurz2 - Kurzy, ty hned vysvětlim

Kurzy

Kurz je jednoduchá matematika. V případě, že vsadíte na tým s kurzem 1.6 například 1 mega a vyhrajete, dostanete zpět 1 mega a 600k k tomu. Když prohrateje, tak nedostanete nic. Kdyby nebylo něco jasné, tak mi napište a vysvětlim.

Peníze & platnost sázky

1) Vsazeno máte, až když sem napíšete sázku dle formátu nahoře.
2) Vsazeno máte, až když mi převedete peníze na účet, jinak je sázka neplatná
3) Vsadit si musíte před začátkem utkání
4) Počítáme pouze základní hrací dobu. V případě zrušení, odložení, atd. se peníze vrací.
5) V případě remízy v ZHČ se vrací jen 50%. Nastane to v případě, že: zápas musejí rozhodnout penalty, nájezdy, nebo zápas skončí nerozhodně.
6) Maximální sázka je 300,000$ (sázek můžete mít více, ale ne na stejné utkání)
7) Minimální je 10,000$
8) Raději dělejte screen že jste mi to platili, protože si té platby nemusim všimnout

Aktuální sázky

--- [ NHL ] ---

#57 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning → 2.45 - 2.55
#58 New York Rangers - Washington Capitals → 2.00 - 3.20
#59 New York Islanders - Philadelphia Flyers → 2.30 - 2.47
#60 Boston Bruins - Los Angeles Kings → 2.05 - 2.65

--- [ Premier League ] ---

#61 West Brom - Everton → 3.10 - 2.10

-------------------------------------------------------------------------------

Dne 19. 1. upravena 2 pravidla:
1) V případě remízy vracím jen 50% sázky
2) Maximální vklad je nyní 300,000$

Upravil NeXus dňa 19.01.2014 21:07
Franta95
Určitě souhlasím s tímto návrhem, máš to dlouhé a to je vlastně způsob, který je objektivní při hodnocení čehokoliv, zřejmě. A takových názorů si vážím nejvíc. Spletli jste si sekci svišti. ... ID9 - výhra Plzně - 500k
tuhy10
#1 Newcastle - Manchester City → výhra Manchester City - 500k
Panzer
ID9 - Výhra Plzeň - 300 000$
ID2 - Výhra Manchester City - 300 000$
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
NeXus
Panzer vyhrál celkem 309,000$, ostatní měli sázky neplatné protože mi neodeslali peníze.

Na zítřek pouze NHL.
Ragnar
Dobrý :D A proč na zejtřek nedáš i fotbal?:D Aston Villa- Arsenal, rád bych si vsadil na své kanonýry :D
NeXus
Citácia
Ence napsal:

Dobrý :D A proč na zejtřek nedáš i fotbal?:D Aston Villa- Arsenal, rád bych si vsadil na své kanonýry :D

Dobře,
#25 Aston Villa - Arsenal → 6.50 - 1.35
Ragnar
Ok sázím na Arsenal 400K :D Zítra ti pošlu peníze.
Franta95
Citácia
NeXus napsal:

Panzer vyhrál celkem 309,000$, ostatní měli sázky neplatné protože mi neodeslali peníze.

Na zítřek pouze NHL.

Já ti taky platil včera večer, jel si závod, tak jsem ti to převedl na účet a napsal, že to je za sázku...a Plzeň vyhrála, takže mi vyšel tip. A sázím znovu na výhru Arsenalu zase 500k, takže mi pak dej jenom 150k a těch 500k si nech na další sázku.
img.tpx.cz/uploads/jgkpjhdpisbnfsbgoagbosjgoapsg%C3%BAon%20bGON.png
NeXus
Citácia
Franta95 napsal:

Citácia
NeXus napsal:

Na zítřek pouze NHL.

Já ti taky platil včera večer, jel si závod, tak jsem ti to převedl na účet a napsal, že to je za sázku...a Plzeň vyhrála, takže mi vyšel tip. A sázím znovu na výhru Arsenalu zase 500k, takže mi pak dej jenom 150k a těch 500k si nech na další sázku.
img.tpx.cz/uploads/jgkpjhdpisbnfsbgoagbosjgoapsg%C3%BAon%20bGON.png

To se pak omlouvám, v závodě jsem si toho nevšiml. Dobře teda.
Panzer
Takže jsem vyhrál 300 zpět svých + 309? :D Protože oba týmy co jsem vsadil vyhráli takže :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
NeXus
Citácia
Panzer napsal:

Takže jsem vyhrál 300 zpět svých + 309? :D Protože oba týmy co jsem vsadil vyhráli takže :D

Přesně tak. Dohromady 609,000$
criminal
#25 Aston Villa - Arsenal (500 000$ na Arsenal) B)
Panzer
Citácia
NeXus napsal:

Citácia
Panzer napsal:

Citácia
Kurz je jednoduchá matematika. V případě, že vsadíte na tým s kurzem 1.6 například 1 mega a vyhrajete, dostanete zpět 1 mega a 600k k tomu.

Takže jsem celkem vsadil 600 000. Na fotbal to bylo 1,73 takže 300 000 x 1,73 = 519 000 to je to co mi máš dát za 1 zápas. :D a za hokej je to 300 000 x 1,30 = 390 000. Celkem tedy 909 000 :D ne 609 000 :D to by byl výdělek 9000 a to nemá přeci smysl, riskovat takový částky kvůli 9000, máš v tom bordel.
Ragnar
NeXus: Hele a co kdyby si ty kurzy dávál jak jsou ve skutečnosti?:D Třeba na ASton villa je 7.00 a mohl by si přidat i remízu - Třeba na ten je kurz 4.60 a výhra pro arsenal 1.50 :D
NeXus
Citácia
Panzer napsal:

Citácia
NeXus napsal:

Citácia
Panzer napsal:

Citácia
Kurz je jednoduchá matematika. V případě, že vsadíte na tým s kurzem 1.6 například 1 mega a vyhrajete, dostanete zpět 1 mega a 600k k tomu.

Takže jsem celkem vsadil 600 000. Na fotbal to bylo 1,73 takže 300 000 x 1,73 = 519 000 to je to co mi máš dát za 1 zápas. :D a za hokej je to 300 000 x 1,30 = 390 000. Celkem tedy 909 000 :D ne 609 000 :D to by byl výdělek 9000 a to nemá přeci smysl, riskovat takový částky kvůli 9000, máš v tom bordel.

Taky jsem si všimnul, ale vyplatil bych to správně, ve svejch tabulkách to mám zapsaný dobře. Jako by jsi nikdy chybu neudělal.

img.tpx.cz/uploads/panzertabulka.PNG

Citácia
Ence napsal:

NeXus: Hele a co kdyby si ty kurzy dávál jak jsou ve skutečnosti?:D Třeba na ASton villa je 7.00 a mohl by si přidat i remízu - Třeba na ten je kurz 4.60 a výhra pro arsenal 1.50 :D

Klid. Kurzy beru od jedné sázkové kanceláře. Remízy by asi nikdo nevyužil a mně by se to komplikovalo, proto tu nejsou.
Ruda
A už mi řekneš jestli jde vsázet ve stylu:

Citácia
Chelsea - Arsenal --- Vsadim Chelsea
Buffalo - Montreal --- Vsadim Montreal

Vsadim dohromady 1 mega, kurzy se mi mezi sebou vynásobí

Jde to nebo ne?
NeXus
Citácia
Ruda napsal:

A už mi řekneš jestli jde vsázet ve stylu:

Citácia
Chelsea - Arsenal --- Vsadim Chelsea
Buffalo - Montreal --- Vsadim Montreal

Vsadim dohromady 1 mega, kurzy se mi mezi sebou vynásobí

Jde to nebo ne?

Že jsi to ty tak ano :D
Panzer
Já neříkam že jsem se nespletl, ale jsem se tě 2x ptal a 2x stejná odpověď :D
NeXus
Citácia
Panzer napsal:

Já neříkam že jsem se nespletl, ale jsem se tě 2x ptal a 2x stejná odpověď :D

Hlavně si o to pak napiš na serveru :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace