Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ameli vyhazov
HeWhoMustNotBeNamed
Zdravím,
protože Ameli rozhlašuje na serveru o Tressovi a Detroitovi blbosti a jen je osočuje, tak Vám tady veřejně(poprvé a naposledy) napíšu, důvod jeho vyhazovu.
Byl vyhozen za to, že neplnil své povinnosti - jako hlídání chatu, atd. Pouze přišel na server a hned si hrál s rampami. Taktéž měl už jeden "vroubek" - cca. týden/dva zpátky. A když jsme po něm chtěli, aby se obhájil v jednom tématu, dělal, že o ničem nevěděl i přes to, že jsme ho upozorňovali ve 2 tématech, které na 100% četl, ale pouze se později vymluoval.
Oni dva se zachovali správně, narozdíl od něj.
Ameli nyní o nich rozhlašuje na serveru blbosti a všichni píšou nesmyslné dotazy. Nebo například, před chvílí dal někdo anketu "Jsou Detro a Tress podrazacky krysy po tom, co udelali Amelimu?" atd.
Byl bych rád, abyste taktéž nepsali blbosti o Detrovi a Tressovi.
Oni dva narozdíl od Ameliho makali a makají.
Ameli taktéž když nevěděl co má říkat, tak kydal jen na Tresse hnůj, ale i ten měl bohužel za týden 2x lepší statistiky, než on za celý měsíc.

Vůbec poprvé jsme Vám takhle dali k dispozici důvod vyhazovu a taktéž to děláme naposledy.
A byl bych rád Ameli, aby jsi přestal o nich psát blbosti.
Pouze Ty jsi ukázal, co jsi zač.
Panzer
Jen dotaz, týká se to toho co jsem zakládal?
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
HeWhoMustNotBeNamed
To je ten "vroubek".
Panzer
Dobroš Hi
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
wlcacek
Tak si to pečlivě pročtěte aby jste byli též v obraze
HeWhoMustNotBeNamed
wlcacek
HeWhoMustNotBeNamed
Ruda
price
Chválim takýto postup. Zamedzí to zbytočným špekuláciám, domnienkam, ohováraniu a pod. Škoda, že to má byť aj naposledy.
Neviem čo konkrétne sa stalo, ani to netúžim vedieť, ale som rád, keď sa jedná otvorene a nie poza bučky, poza kríčky.
Xena
Teczka83
Škoda no, myslím že by to šlo vyřešit domluvou. A s Detroitem jsem měl tu "čest" dělat v AT. Vím jak se chová ke kolegům a tak dále, takže klidně jsem si řeči na něj vyslechl, protože minimálně část z nich byla pravda. Tress se taky změnil od doby, kdy jste ho znovu přijali....
Asi bych to nazval rozkladem AT...škoda těch zkušených
asthenic
Už len ďalších 20 adminkov odpadne a bude klud úplne, a či? Stačil by len wlk, Pixel + pár serióznych adminov a je pokoj. Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Teczka83 napsal:

Škoda no, myslím že by to šlo vyřešit domluvou. A s Detroitem jsem měl tu "čest" dělat v AT. Vím jak se chová ke kolegům a tak dále, takže klidně jsem si řeči na něj vyslechl, protože minimálně část z nich byla pravda. Tress se taky změnil od doby, kdy jste ho znovu přijali....

Ale on byl upozorněn - jak měl ten vroubek. A když mělo dojít na vyhazov, tak dělal že o ničem neví a "utíkal" před tím.
Detro se zachoval dobře a Tress taky, takže tady jim křivdíš.
_Karolinka
skoda...jeden z mala adminov co spravil peknu akciu ! :|
Teczka83
Citácia
Pixel napsal:

Citácia
Teczka83 napsal:

Ale on byl upozorněn - jak měl ten vroubek. A když mělo dojít na vyhazov, tak dělal že o ničem neví a "utíkal" před tím.

Ano, Detro je přesně ten typ kamaráda. Kamarád, který než by to zkusil řešit a snažit se pomoc, tak bodne do zad. Neboj se, měl jsem si také možnost vyslechnout od něj kritiku na svou práci a takhle se ten AT rozloží za chvilku celý. Protože dokud tam bude někdo, kdo udává své kolegy, nebo se snaží jakýmkoliv způsobem je vyštípat. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat. Adminoval jsem, vím jak to tam chodí...
Wanty
Citácia
Teczka83 napsal:

Citácia
Pixel napsal:

Citácia
Teczka83 napsal:

Ano, Detro je přesně ten typ kamaráda. Kamarád, který než by to zkusil řešit a snažit se pomoc, tak bodne do zad. Neboj se, měl jsem si také možnost vyslechnout od něj kritiku na svou práci a takhle se ten AT rozloží za chvilku celý. Protože dokud tam bude někdo, kdo udává své kolegy, nebo se snaží jakýmkoliv způsobem je vyštípat. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat. Adminoval jsem, vím jak to tam chodí...

Sdílím s tebou tvůj názor i když jsem neadminoval.
S0uky

Undertaker
Citácia
_Karolinka napsal:

skoda...jeden z mala adminov co spravil peknu akciu ! :|

aj me bude chybat .. ked spravil akciu ta to bola bomba
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
NISSAN_350_Z
Je to sviňa no... Všetci píšu iba o akciách... ale to neni len o nich, ale aj o tom aby tam dával pozor na chat a pod. a nie hneď všetci mu hneď píšu do pm: "pls pls pls akci" tak sa im bude chcieť vyhovieť... ale nie vždy sa musí vyhovieť hráčom čo oni chcú. Toto bol môj názor, neberte to moc vážne Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%