Informácie o serveri
Čítať tému
Stížnost na hráče Ripperko
|
|
Artyom |
Pridané 22.01.2014 16:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 19
Založený: 05.10.12
|
Ahoj, prvně se chci omluvit jestli sem to dal do špatné sekce protože sem nikde žádnou sekci stížností na hráče neviděl tak si to kdyžtak přesuňte No chci si stěžovat na hráče Ripperko za nadávání v PM na serveru jako důkaz mám screen [img]http://imghosting.cz/images/89Nadavka_v_PM.png[/img] |
|
|
Ruda |
Pridané 22.01.2014 16:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Od čeho je příkaz /pmid? A pokud tě toto doopravdy urazí, tak máš asi hodně malé nervy. ![]() |
|
|
Artyom |
Pridané 22.01.2014 16:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 19
Založený: 05.10.12
|
Tak v jiné dny bych si toho nevšímal ale dnes mám špatnou náladu takže si nechci nechat nic líbit. Takže jestli by to šlo tak požaduji trest ![]() ![]() Takže pokud se nepletu oprav mě pokud ano tak ten hráč porušil pravidla serveru přesněji: Citácia 1. - V chatu se musíte ke všem členům (obzvláště k administrátorům) chovat dle zásad slušného chování a dobrých mravů! Tzn. nesmíte být vulgární a spamovat. |
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 22.01.2014 17:09
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Hm, měl by jsi si ty pravidla přečíst lépe, popřípadě zvětšit dioptrie. Do chatu nic vulgárního nepsal a to co si píšete do PM my fakt řešit nebudeme, to bychom nedělali nic jiného, navíc jak napsal kolega od toho máš příkaz /pmid <id> <nick> Zámek. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí