Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

/radioonline
BlacK_
Zdravím,

Jednoduchý návrh, do /radioonline přidat Impuls Radio. Smile Myslím si, že více se rozepisovat nemusím. Smile Je to taková prkotina, ale někdo rád poslouchá i Impuls Rádio. Smile
Druck
Je tam aj šlágr ? Ak nie tak aj ten tam pridajte rofl
Patas26
šlágr :D
TomiSK
Aj fanrádio lebo je tam len fajnradio a aj to z česka Správně
EnTeR
Jednoznačne chcem Šlágr :D
BlacK_
Citácia
EnTeR napsal:

Musím Tě zklamat.. :D Šlágr to není. :D
EnTeR
Citácia
BlacK_ napsal:

Citácia
EnTeR napsal:

Musím Tě zklamat.. :D Šlágr to není. :D

Ale ja ho tam chcem! :D
-ZTE-
Citácia
TomiSK napsal:

Aj fanrádio lebo je tam len fajnradio a aj to z česka Správně

ATomas údajne nevie nájsť žiadne slovenské rádio vo formáte .pls. Podla mňa by sa tam dalo dať aj nejaké slovenské ostatne nemenované servery ich bezproblémov majú. Inak s tým pridaním rádia súhlasím aj, keď ich tam je už trošku viacej, ale Šláger by som tam rád privítal :D rád si ho po nociach púšťam. :D :D
ShadowCze
Souhlasím
Rosta
Slagr :D
boss02
to tam rovno mozeme vsetky radia dat :D
Domous
Dejte tam všechny radia a hotovo :D
Zrušený účet
Fajn radio by se tam určitě hodilo, posloucham ho nejvíc ze všech a docela mi mrzí, že tam neni, jinak každopádnrě souhlas Správně
BlacK_
Citácia
FifaPK napsal:

Fajn radio by se tam určitě hodilo, posloucham ho nejvíc ze všech a docela mi mrzí, že tam neni, jinak každopádnrě souhlas Správně

Fajn Radio tam je. Smile
NorB
Ja už som tu dával podobný návrh. Najprv by si mal pohladať nejaký livestream vo forme pls. Ja som to spravil ale aj tak to tam doteraz nie je. A odkázali ma na jeden topik, dal som to aj tam A stále nič. (bolo to asi pred 3 mesiacmi)
ViktoreK
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=46949
BlacK_

Fakt Tě nemám rád! :D Děkuji za upozornění. Smile Myslím, že tady se to může. Lock!
TomiSK
Citácia
-ZTE- napsal:

ATomas údajne nevie nájsť žiadne slovenské rádio vo formáte .pls. Podla mňa by sa tam dalo dať aj nejaké slovenské ostatne nemenované servery ich bezproblémov majú. Inak s tým pridaním rádia súhlasím aj, keď ich tam je už trošku viacej, ale Šláger by som tam rád privítal :D rád si ho po nociach púšťam. :D :D

Tak tak Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov