Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

K zamyšlení
err0rk0
Pro závisláky

Hm?
Panzer
Hm pěkný.
Baseball
Ujde :DNemůžu
criminal
Pěkné.. To je z nějakého dokumentu či jen takto krátké video?
BlacK_
Toto si vezmu k srdci. Díky err0.
Ruda
Je to blbost tyhle videa mají navodit nějaké zamyšlení nad způsobem trávení volného času, ale každý svůj volný čas využívá tak jak chce, tak jak ho to baví a tak jak mu to dovoluje současný svět. Je blbost odsuzovat někoho jen proto, že ve volným čase já chodím běhat a on hraje na PC. Každý má právo naložit se svým časem jak chce on, jak ho baví žít.
Tyhle názory jsem nikdy neměl rád. Ano, čas by se někdy dal trávit lépe, to určitě ano, ale když se budem řídit podle nějaké principu "Dobře stráveného času" tak to bude pořád dobře strávený čas někoho někde, ale ne ten náš.
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Väčšina zážitkov začína pri narazení flaše. Super error, človek chce prestať piť a ty mu pošleš takéto video :D :D
asthenic
Žiadny príbeh nezačína slovami, "keď sme raz jedli šalát". :D
ViktoreK
Citace
Ruda napsal:

Je to blbost tyhle videa mají navodit nějaké zamyšlení nad způsobem trávení volného času, ale každý svůj volný čas využívá tak jak chce, tak jak ho to baví a tak jak mu to dovoluje současný svět. Je blbost odsuzovat někoho jen proto, že ve volným čase já chodím běhat a on hraje na PC. Každý má právo naložit se svým časem jak chce on, jak ho baví žít.
Tyhle názory jsem nikdy neměl rád. Ano, čas by se někdy dal trávit lépe, to určitě ano, ale když se budem řídit podle nějaké principu "Dobře stráveného času" tak to bude pořád dobře strávený čas někoho někde, ale ne ten náš.

Správně Správně
Copak je někde určeno, co je správně? Jak je definován "správně strávený čas"? Jedině tak, jak chce ten jedinec, ať už to je sedět celý den za PC, každou chvíli cvičit v posilovně nebo pravidelně se ožrat a zhulit, to je věc toho, čí ten čas je.
soach
jediné co mě zaraží je ten počet týdnů zdá se mi to k.... málo :D

a od toho si odečteme čas ve škole/prací a buhví kolik zbejva Sad :D
WareiD
Pěkný video Smile
Qvosty_
Pekný videjko ;)
Frenk98
Určitě to spoustě lidem otevře oči =)
err0rk0
Citace
Akai napsal:

Správně Správně
Copak je někde určeno, co je správně?

Copak musí být všechno určeno? Já nenarážím na volný čas. Narážím na upřednostnění virtuality před realitou a v tom je hodně velký rozdíl. Proto je na začátku témata napsáno věnování pro koho to je.
RocketLauncherSs
Já jsem tohoto názoru a pevně doufám, že z toho nehodláte někdo z Vás vyvádět důsledky (administrátor se chvástá něčím, čím by neměl :D :D :D):

err0rk0 má pravdu, ovšem zároveň souhlasím s tím, co napsal Ruda.
AK47
Ano, je to na zamyšlenou. I tak souhlasím i s err0rkem, i Rudou.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%