Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tak nic no
Baseball
Tak když se vám to nelíbí

ADmini prosím Lock!
Upravil/a Baseball dne 04.03.2014 12:14
Sh1TeRkO
Pointa je aká? Facepalm
Shadow
a k čemu je to dobrý? :D O oslavu jsem si napsal jednou a už to nikdy neudělam.
TimG
To je jedno kolko hodín máš neviem čo si týmto myslel..
biatec
oslavy robi aj plno dalsich adminov.robia sa aj pri inych hodinach a aj pri inych prilezitostiach :D takze nechapem ci vlastne si chcel s tymto to****m
Baseball
No zkuste chvíli pozorovat chat. Dotazy na adminy: Uděláte mi oslavu 200 hodin atd..
Reggi
To zalezi snad na Adminovi ktery tu oslavu dela... Urcite se ted vsichni nebudou ridit tvoji tabulkou protoze si to tak reklNa hlavu

Co sis od toho slibovalTu máš
Baseball
Citace
Reggi napsal:

To zalezi snad na Adminovi ktery tu oslavu dela... Urcite se ted vsichni nebudou ridit tvoji tabulkou protoze si to tak reklNa hlavu

Od 300h je min...všichni admini ti to napíšou.
Gamb
Najtrápnejšia akcia na svete. Vôbec nechápem, ako niečo takéto môže niekto robiť. A už vôbec nechápem zmysel topicu.
Reggi
Citace
xX_baseball_Xx napsal:

Citace
Reggi napsal:

Od 300h je min...všichni admini ti to napíšou.

Mno a proc by si nemohl udelat oslavu ten co ma nahranych 600-900 hodin??? s 300-500 muze ale pri 800 ne? Hmm kravina... Uz jsem videl plno oslav s hodinama ktere nemas uvedene..

Pod 300 nema smysl nekomu delat oslavu.. To by pak meli 100 zadosti denne od novacku co maji nahranych 100 hodin

A ti stejne jeste na forko nechodi takze stejne se budou ptat do /dotaz
Upravil/a Reggi dne 04.03.2014 10:06
Sh1TeRkO
Oslavovať nahraté hodiny. Nobrains action. Facepalm
_MaraS
Oslavovat proseděné hodiny u PC....FacepalmFacepalm
God_Is_Back
Citace
_MaraS napsal:

Oslavovat proseděné hodiny u PC....FacepalmFacepalm

Asi tak niak :D
stinG_
Vobec nechapem vyznam oslav.. nikoho nezaujima kolko presedis pri pc.. ked chces tak si doma otvor sampus a oslavuj kludne aj z celym mestom/dedinou
TimG
Fakt toto tu nedáva zmysel :D Načo by bola oslava, ked ma niekto tolko málo hodín..
Tress
Citace
Gamb napsal:

Najtrápnejšia akcia na svete. Vôbec nechápem, ako niečo takéto môže niekto robiť. A už vôbec nechápem zmysel topicu.

presne :D a proto je vubec nedelam ...

jinak vyznam topicku je v cem ? sice mas pravdu ze min je 300 hodin ale to je jediny co tu mas dobre.

ja stojim porad za tim ze pokud nekdo chce oslavu tak at si za ni zaplati (do rozpoctu), mezitim totiz admin muze resit dulezitejsi veci.
Panzer
Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm
Kdo chce si napíše, já osobně jsem si nikdy na žádnou takovouhle blbost nepsal ani ťuk.
soach
Nikdy jsem nepochopil lidi co si chtej delat oslavy je to hrozna blbost
ViktoreK
Dělat si oslavy nahraných hodin je maximální kravina. Já tu mám 1000 hodin a nikdy jsem ani nepřemýšlel o tom, že bych si nechal udělat oslavu, je to kravina a blbost.
Potom mě dostávají hráči co do /dotaz píšou o oslavu 20 nahraných hodin.
Majky_
Hodiny bych dal:
300 - Možnost založení firmy/gangu,... (Něco jako plnoletost)
500 - Něco jako kulatiny
1000 - Něco jako kulatiny
1234 - Postupka
1500 - něco jako kulatiny
2000 - -||-
2500 - -||-
...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů