Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problém s napojením na server
Denny
Kamarát má problém s napojením sa na server, normálne sa mu načítava obrazovka SA:MP a ako sa donačíta (ani mu neukáže serverovú obrazovku) sa mu vypne hra a vyskoči mu errorová tabulka "Report Crash" (určite ju poznáte).

Robí mu to stále, skúšal 4x stiahnuť klienta z iného mirroru (z ofic. sa-mp.com) a nič, skúšal tiež rôzne YouTube návody ako to fix-núť, ale aj tak nič nepomohlo... Nepomohol ani reinstall San Andreas, neviem mu pomôcť..

Vedel by niekto čím to môže byť, resp. ako to má fix-núť?

ďakujem za rady.
Sh1TeRkO
S0beit nemá?

Pri odinštalovaní nech skúsi použiť IOBit Uninstaller 3, ktorý mu to vyhodí + nájde zostatky + nech vyhodí GTA User Files, proste celú zložku, ktorá i pri odinštalovaní je v dokumentoch.
yaroush
Pokud má dva monitory, tak jeden vypnout.
Denny
Eddo - nepomohlo to ...

yaroush - nemá ..
Sh1TeRkO
A má správnu verziu GTA?
Denny
0.3z ...
Sh1TeRkO
GTA.
Denny
A ako to má zistiť?
Sh1TeRkO
San Andreas V1.1 a V2.0 Nie sú podporované!
Nemôžete hrať San Andreas Multiplayer ak máte nainštalovanú jednu s týchto verzii. Musíte mať originál 1.0 gta_sa.exe aby ste hrali on-line.

Nech si zohná V1.0.
Denny
Ok, ďakujem poviem mu nech to skúsi a napíšem tu, či to funguje alebo nie Smile
Sh1TeRkO
Citácia
Denny napsal:

Ok, ďakujem poviem mu nech to skúsi a napíšem tu, či to funguje alebo nie Smile

Poprípade mi napíš SZ a môžem poslať odskúšané GTA z ulož.ta (700 MB ) a z torrentu (3,6GB ).
Denny
Ja som mu dal moje USBčko (kamarát býva v tej istej dedine ako ja) s GTAčkom, ktoré som stiahol a hrám ja a mne to ide bez problém a jemu to nefunguje.

Zrejme to bude tým, že mu ostali nejaké zložky ešte z inej verzie GTA SA (niekedy dávnejšie to vela hrával) a tie robia bordel. Poviem mu, nech to skúsi kompletne vymazať všetko čo sa týka GTA SA a nech nainštaluje znovu. Výsledok potom oznámim, ale každopádne ďakujem za rady, Eddo a yaroush Smile
AK47
Jen se zeptám, funguje mu i normální GTA?
Denny
Citácia
AK47 napsal:

Jen se zeptám, funguje mu i normální GTA?

Áno.
Denny
Tak už mu načítava SA:MP obrazovku aj mu ukáže úvodný obraz hry, ale hneď mu to vyhodí "Server didnt respond" ... čo teraz?
Frenk98
Má vůbec GTA3 (soubor)
Denny
Citácia
Frenk98 napsal:

Má vůbec GTA3 (soubor)

Má.
Frenk98
Citácia
Denny napsal:

Citácia
Frenk98 napsal:

Má vůbec GTA3 (soubor)

Má.

Tak asi bohužel stáhnout z netu Sad Jiné východisko nevidím, ani nevidím kde by mohla být chyba
Denny
No tak to neviem ani ja...
Dominusus
Skus ještě jednou stáhnout klienta z sa-mp.com a tam dej 0.3z by samp team.. bratrancovi to dneska taky dělalo to didnt respond stahl to z sa-mp.com a de mu to
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%