Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

LuKaSkO
Spam_
Citácia
-Na hráčskych odmenách som zarobil vyše 800,000,000$ najväčšiu odmenu, ktorú som zabil bola 381,000,000$ hráč sa volal Franta95.

Škoda že si sa vtedy zachoval ako najväčší chamtivec. Vieš o čom vravím ;) Vizitká pekná.
Luko
Citácia
Spam_ napsal:

Citácia
-Na hráčskych odmenách som zarobil vyše 800,000,000$ najväčšiu odmenu, ktorú som zabil bola 381,000,000$ hráč sa volal Franta95.

Škoda že si sa vtedy zachoval ako najväčší chamtivec. Vieš o čom vravím ;) Vizitká pekná.

Vtety to nebola moja myšlienka, ale tak či tak o všetkom vieš. ďakujem.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
AjanCZ
Znám tě dost dlouho, hlavně vzpomínám na dobu, kdy jsme společně s MouGem vedli firmu. Patříš mezi mé nejoblíbenější hráče.
A ať ti to v IB vydrží. ;)
Luko
ďakujem Ajan to boli velmi dobré časy a aj ty si moja najoblubenejšia :D
_MaraS
Luukaaasko... Díky za označení v elitě SP. Vizitka je hodně pěkná.
Jako hráč si v pohodě. Good job Lukasko
Sh1TeRkO
Zaujímavá vizitka. Dosť som sa dozvedel. "Hráme" spolu už dlhšie. A som rád, že som Ťa spoznal. Síce neviem prečo som v tom zozname, ale okej. Škoda, že nie si v AT. Držím palce, či už na SP alebo v živote.
Trepkin8
Bezproblémový rozumný hráč,celkom pánko racer taktiež velmi dobrý Smile
Vizitka je krásna heheheee
Luko
ďakujem Trepkin :D mockrát, ale už niesom čo som býval :D
ďakujem MaraS aj ty si moc v pohode týpek a zo začiatku som si to nemyslel rozhodne som sa mýlil dobrý človek čo vždy pomôže.
Eddo ja chodím s LeGacym do školy a bavili sme sa takto o tebe a prišiel si mi v pohode navyše sme si aj písali kedysi dobré SZ proste to hráme bolo tiež myslené ako aj pohoda na webe. AT to asi nie :D
Ruda
Fajný hráč, provolali sme spolu hodně moc hodin v létě, patřil si k mým nejlepším kamarádům na SP, ale po tom PUNBANU to už nějak nebylo ono. Občas to moc přeháníš s tím fanatizováním v IBčku, ale i tak tě pořád mám rád a beru tě jako jednoho z TOP hráčů.
Luko
ďakujem Ruda vieš, ale časy sa menia a nikdy nebude to isté čo bolo vtedy, ale aspoň nie tak intenzívne. Keď si myslíš, že som top takJooo
Sh1TeRkO
Citácia
Eddo ja chodím s LeGacym do školy a bavili sme sa takto o tebe

Začínam sa báť. *11*
Panzer
Jak jsi dosáhl těch výsledků v tý Elitě SP :D :D :D :D
Upravil Panzer dňa 23.03.2014 20:24
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
NeXus
Díky že jsem na seznamu, jsi pohovej hráč a v IB dost pomáháš gangu.
Luko
ďakujem Nexus aj ty dosť pomáhaš a možno si to ani neuvedomuješ možno si niekedy nesadneme, ale proti tebe nič nemám práve naopak.

Panzer vieš berem do úvahy zrady čas gangy správanie chovania skutky administrátorstvo, ale hovorím bude sa to meniť :D a aj tebe ďakujem.

Eddo neboj sa auto ti nerozmlátime Nemůžu Nemůžu
Sh1TeRkO
Skúsili by ste sa chytiť môjho auta! Tu máš
Panzer
A kousek vám zůstane v ruce :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Luko
Citácia
Tumik napsal:

Jeden z lidí na SP,za které jsem strašně rád že jsem je poznal. Jsi dobrý hráč,který dokáže pomoci když je potřeba. Dá se s Tebou slušně pokecat,chápeš srandu,prostě fajn člověk. Neznám Tě zatím nějak moc dlouho,ale za tu dobu jsem se s Tebou hodně zblížil. Jsem za to rád. Myslím si,že by jsi to na SP mohl dotáhnout i dál,než jen na hráče.

K vizitce není co dodat,bombová. Palec nahoru Jinak mě velmi potěšilo,že jsem našel své jméno v seznamu. rofl

Budú časy keď sa zoznámime viacej :D
ďakujem za dôveru prv si mi prišiel ako nejaký ťuťmák, ale zmýlil som sa si skvelý hráč a určite aj skvelý človek dá sa s tebou vychádzať dúfam, že sa dostaneš do AT lebo tam patríš ako list na strom. Palec nahoru
LeGacy
Si fajn, pohoda vizitka.
Luko
Citácia
LeGacy napsal:

Si fajn, pohoda vizitka.

ďakujem LeGacy za dizajn + komentár.
Poznáš sa ma osobne tak asi čakám čo mi spravíš :D
NorB
Zaujímavé, že som ti tu ešte napísal Lukáško. Smile

Si pre mňa jeden velmi dôležitý človek, čo sa týka SP. Bez Teba by som tu teraz s najväčšou pravdepodobnosťou nebol. ;)
Čo sa týka vizitky. Fajnovka.
Inak oprav si môj nick Smile Je to _N[or]B_ a nie _[N]or[B]_ ;)

Nech sa ti darí aj naďalej. Čau. Vidíme sa v škole. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
20%
Skyrace
13 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov