Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Čistý Underground
Ruda
Tak abyste věděli kde bydlím:

http://domaci.eurozpravy.cz/zivot/908...s-exchange

Doporučuju přečíst celej článek a uvědomit si, že zastupitelstvo při demonstracích slibovalo, že se to začne radikálně řešit. No jak vidíte tak to nevydalo.
Jinak ten obrázek není z Afrického slumu, abyste se nepletli. Smile)

Komentujte, debatujte. Docela by mě zajímal váš názor na to co se tu děje(někdo kdo se v tom vyzná a ví o co jde).
Spam_
Buď rád,že nemáš luník jak my v KE. :D:D
Joseph_CZ
Přečtu si to později.. S těmito problémy se stýkam deno denně ač se to nemusí zdát. Bydlím v ústí a „Romů„ je tu taky víc než dost už sem na ně alergickej ale když se už bílý lidi musej bát „romů„ tak už asi něco špatně je. Nesnáším je a klidně tady s čistým svědomím napíšu že je nesnáším. Co dodat pokud s tim nebude nic vláda dělat až na vyjímku jako je Tomík Okamura kterej se nebojí říct svůj názor a pravdu tak budeme muset vzít věc do našich rukouch.
Pamatuj si: Jednou přijde den, kdy je odsud poženem.

// Jinak bydlím přímo v čistém středu , z jedný strany mě obklopuje http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/s...ulice.html a z druhy strany http://ceskatelevize.cz/ct24/regiony/...m-ghettem/

Upravil/a Joseph_CZ dne 06.04.2014 23:02
Panzer
Kdyby ten váš starosta nestál za vyliž **** a vzal by prachy na vyplacení majitelů ubytoven a odkoupení mohl by je potom zbourat a cikáni by táhli jinam, buď by se rozmístili po okolí a nebylo by jich tolik na jednom místě nebo by šli úplně jinam jako celek z ghett a ubytoven. Lunik má svojí výhodu spame, na luniku jsou jenom cigoši a co já vim tak neotravujou okolí toho pajzlu.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Joseph_CZ
Funnky ale tady nikdo lidi neutlačuje. Můžou si za to sami ,kdyby chodili do práce , chovali se normálně a žili by jako lidi tak si jich nikdo nevšimne a tu jejich černou pleť přehlídne. 95 % těhlech lidí i když se tak nazvat nedají nepracuje, žije na dávkách a dělá bordel. Proto lidi řikají že všichni sou špatný ale můžou si přitom sami kdyby se chovali jak mají aspon tři čtvrtě z nich tak nikoho nezajímají. Neřikám že bílý sou andílci... Na tomto problému má podíl i stát protože jim vyplací dávky kdyby jim je nevyplácel třeba by začli pracovat ale to ještě nikdy nezkoušel.. A nebo by začli rabovat ale to už by se řešilo jinak byli by pozavíraný ve věznicích a neotravovali by normální lidi.

//aha funnky to smazal ,no to je jedno nechám to tu.
Panzer
Pracovat by nešli protože ani bílej nemůže makačenko, nevýhoda je ta že nedostane nic :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
asthenic
Zmazal som to, lebo som to nepochopil a písal som o niečom inom.
Ruda
Panzer, je vidět že si to nečetl, nebo minimálně nepochopil.
Starosta udělal to, že zpřísnil pravidla v ubytovnách(jak bys napsal ty tak je zboural) a "menšina" se začla stěhovat do té doby bezproblémových oblastí. Dřív byli alespoň koncetrovaní na jednom místě, což bylo mnohem lepší(jedna zápalná flaška :-D ), takhle už jsou rozlezlý komplet po celém městě.
Panzer
Tak víc zápalnách flašek Pivo Já to vidim tak jak jsem napsal.
RaSTa
Trošku mi to připomíná diskuzi, kterou jsem zakládal před několika měsíci ... od té doby jsem byl svědkem napadení ze strany opilých romů, napadali dokonce i policisty a sanitáře, kteří přijeli napadenému na pomoc. Lidi jen stáli a báli se pomoct, měl jsem sto chutí vytáhnout z kapsy sawny a ukázat těm hnědokožcům co je to ČLOVĚK
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%