Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[TIP]Lagy
Rap
Mnoho lidí co hrají GTA se v dnešní době ptají na otázku "Jak se zbavit lagů."
Napíši zde několik tipů, popřípadě mne můžete doplnit.

1.Lagy nastávají jestliže je pomalý net, proto je důležité zkontrolovat jestli váš internet je v pořádku.

2.Mnohdy jsou lagy způsobeny "přecpaným" počítačem, proto je velice důležité počítač pročistit např. CCleaner. Poté se také podívat do ovládacích panelů do sekce Programy a funkce jestli zde nemáte nějaké zbytečné programy, popřípadě vymazat.

3.Poté může lagy způsobit vysoké rozlišení, pokud hrajete na rozlišení 1366 X 768 X 32, tak navrhuji snížit na 1366 X 768 X 16.

4. Další z faktorů je nadměrný počet modelů, kvůli nim se Vám hra seká, padá apod..

5. Někdy se Vám seká hra třeba, když vjedete do stínů, za toto opět může vysoké rozlišení.

6.Lagy občas také způsobují programy na pozadí, nutné vypnout.

7. Někdy jsou zas lagy způsobeny počtem hráčů, či samou hrou, v některých případech pomáhá relog(odpojení a připojení)

-Většina těchto věcí je z mě vlastní zkušenosti.
-Byl bych rád kdybyste mi to alespoň trochu ohodnotili, popřípadě dodali jak jste se vy poprali s lagy.
Sh1TeRkO
Citácia
1.Lagy nastávají jestliže je pomalý net, proto je důležité zkontrolovat jestli váš internet je v pořádku.

V poriadku môže byť, ale keď je pomalý. Nič moc s tým nespraví.

Citácia
2.Mnohdy jsou lagy způsobeny "přecpaným" počítačem, proto je velice důležité počítač pročistit např. CCleaner. Poté se také podívat do ovládacích panelů do sekce Programy a funkce jestli zde nemáte nějaké zbytečné programy, popřípadě vymazat.

CCleaner, IOBitUninstaller by som využil (Nachádza pozostatky po odinštalácií).

Citácia
3.Poté může lagy způsobit vysoké rozlišení, pokud hrajete na rozlišení 1366 X 768 X 32, tak navrhuji snížit na 1366 X 768 X 16.

Môže pomôcť, i nemusí. Tam treba nastaviť i ostatok, nie len rozlíšenie.

Citácia
4. Další z faktorů je nadměrný počet modelů, kvůli nim se Vám hra seká, padá apod..

Môže to padať i pri čistej hre.

Citácia
5. Někdy se Vám seká hra třeba, když vjedete do stínů, za toto opět může vysoké rozlišení.

Textúry a textúry. Treba sa s tým pohrať no.
Rap
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Citácia

V poriadku môže byť, ale keď je pomalý. Nič moc s tým nespraví.

Citácia

CCleaner, IOBitUninstaller by som využil (Nachádza pozostatky po odinštalácií).

Citácia

Môže pomôcť, i nemusí. Tam treba nastaviť i ostatok, nie len rozlíšenie.

Citácia

Môže to padať i pri čistej hre.

Citácia

Textúry a textúry. Treba sa s tým pohrať no.

Díky za rady, a u těch modelů jsem to myslel tak, že až nepřirozeně hodně to padá.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%