Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ospravedlnenie.
asthenic
Ahoj,

K napísaniu tohto topicu ma donútilo pár okolností z včerajšieho dňa. Možno Vám to príde trápne, no mne nie, dokonca vhodné. Myslím si, že väčšina z Vás ma pozná ako "rebela", ktorý robí na webe, robil aj na servery, bordel a všetko len kritizuje. Ale viem byť aj iný.
V prvom rade by som sa chcel ospravedlniť pár administrátorom.

Pixelovi za ten bordel, ktorý si tu musel po mne upratovať. V neposlednom rade aj za ten podpis.

Wlkovi za premárnené minúty života hádkami so mnou v SB a v sťažnostiach odo mňa na adminov.

Tressovi za tie urážky a blbosti, ktoré som na Teba hádzal.

Jiiry, to isté čo Tress, PBan som si asi zaslúžil.

A ďalšie iné spory s ostatnými adminmi, ako.je FifaPK,yaroush, Black, kedy som bol natvrdlý a vôbec nič takéto som nemusel písať. Neviem prečo som na vás s*al takéto blbosti, keď som v tíme sám bol a rád by som tam bol znova.

V druhom rade hráčom, tím, ktorým som už čokolvek komentoval mojim spôsobom. Áno, ak sa mi niečo nepáči, dávam to najavo, áno, viem, občas by som sa mal krotiť. Možno chcem dokázať, že nie som taký, ako sa zdá.

Stačí mi, ak daný ludia moje ospravedlnenie príjmu. Pre niekoho zbytočný topic, pre mňa jediný múdry, ktorý som tu vyprodukoval. Nepotrebujem písať román. ďakujem.
Upravil/a asthenic dne 04.05.2014 23:17
Panzer
Nic moc :D jsem čekal román dlouhej jak kanál
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
asthenic
Mno tak, nemám čo písať asi.
Sh1TeRkO
Čakal som štvorstranový sci-fi thriller a nie toto. Hanba.rofl
asthenic
Som to nerobil kvôli Vám tiež. :D
HeWhoMustNotBeNamed
No, musím říct, že mě to překvapilo od Tebe. Nicméně jsem rád a omluvu přijímám. Jen nevím, jestli si to Tress přečte, protože ho pár lidí ze SP vystrnadilo. :D
Ještě aby se uklidnilo pár lidí a bude to super. :D
Skiper
Toto by som od teba nečakal.
Mia_
Asi budem lesba keď ona je tvoja stará :D A rešpekt cicka rešpekt :D konečne si nato prišiel že iba Mia je šéf Nemůžu
Delux
Daj si facku a nešaškuj
Tress
čumím spis bych cekal ze driv zamrzne peklo nez ze se nekdo z ty vasi bandy bude omlouvat :D ale co, omluva prijata ;)

(pixlo co to kwa meles, ja sem tady porad !!! Nemůžu )
asthenic
Jo Delux, občas je treba robiť veci, ktoré by nikto nečakal. :D

// Mia, aj Ty si kus. :D
LeGacy
Tutto bene makaroni, odvaha napisat nieco taketo, po tej tvojej propagande. Tak ti drzim palce, nech sa do AT dostanes.
asthenic
Mozarella. :D Ale ne, bolo načase. Či sa do AT dostanem? Asi nie. :-)
Jiry
Věděl jsem, že nejsi jako oni.. Psal jsem ti to, samozřejmě příjímám Smile
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
asthenic
Nikto to nevedel Jiry. :-) Len mám aj inú stránku.
Zrušený účet
Něco ti řeknu. Tebe jako hráče ani jako osobnost rád nemam a nebudu to měnit kvůli jedný zprávě, promiň. Co tu denně čtu, to je humus od tebe. Navážíš se do hráčů, shazuješ je před ostatními... A jak jsi najednou zjistil, že jsem byl přijat do AT, začal jsi rozhlašovat, že mi je 12 a různý další věci, který nejsou pravda. Za tohle tě nemam rád. Ano, možná jsi i jiný, ale jak to mam sakra vědět, když se s prominutim celou dobu chováš jako hovado? Tahle zpráva je napsaná pěkně, uznávam, jsem rád, že třeba se svým chováním začínáš něco dělat. Omluvu přijímám, ale stále si o tobě budu myslet to, co do teď. alespoň do doby, kdy uvidim, že jsi se fakt změnil, jedním příspěvkem se to opravdu poznat nedá. Pokud chceš, aby tě lidi brali i z jiné strany, chovej se takhle dál, bude to jen k tvému prospěchu a rád se ti potom taky omluvim a začnu se s tebou bavit jako s rozumným člověkem, co si to zaslouží. Smile
asthenic
Super, niekto napísal súvislejší post, ale nemám k tomu čo napísať, tú zmenu som začal týmto to****m, nejde to zo dňa na deň, niekde to začať muselo a napadlo ma toto. Za pár týždňov tú zmenu uvidíte, to vravím už teraz.

Pri unbanoch to poznám, akože sa každý zmenil apod. a Vy to poznáte tiež, ale po dlhej dobe mám k tejto zmene dôvod. Ako určite aj Vám to moje večné kritizovanie a kecanie do všetkého liezlo hore krkom, tak ma to už ani nebavilo, ale ten stereotyp a pocit, že som iný než ostatný, ktorý len prikivujú, ma k tomu tlačil. Bude to aj naďalej, ale nebude o nadávaní a o sra*kách z mojich úst, ktoré ničomu nepomôžu.
Sh1TeRkO
Citace
funnky_ napsal:

Super, niekto napísal súvislejší post, ale nemám k tomu čo napísať, tú zmenu som začal týmto to****m, nejde to zo dňa na deň, niekde to začať muselo a napadlo ma toto. Za pár týždňov tú zmenu uvidíte, to vravím už teraz.

Pri unbanoch to poznám, akože sa každý zmenil apod. a Vy to poznáte tiež, ale po dlhej dobe mám k tejto zmene dôvod. Ako určite aj Vám to moje večné kritizovanie a kecanie do všetkého liezlo hore krkom, tak ma to už ani nebavilo, ale ten stereotyp a pocit, že som iný než ostatný, ktorý len prikivujú, ma k tomu tlačil. Bude to aj naďalej, ale nebude o nadávaní a o sra*kách z mojich úst, ktoré ničomu nepomôžu.

Zmena level 2: Napíš im čo majú zlepšiť. :D
pavol5231
Mne to vtedy prišlo také, že ste si akokeby niečo dokazovali.
Mysli si Noob o mne čo chceš no skoro stále to bolo ničím nepodložené, proste iba ako keby ste si povedali že idete rýpať tak každej nepodstatnej blbosti ste sa chytili. Poznáme sa už dlho no radšej ti to píšem ako si to aj teraz nechať pre seba
Xena
Mňa sa to netýka, ja som mala s tebou vždy dobrý vzťah, takmer :D. Ale nečakala som tento topik práve od teba Smile. Či to čo si napísal si myslel vážne sa uvidí až časom. Držím palce, aby ti to vyšlo a aby si nás nesklamal.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%