Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

LAGY na serveru
Majky_
nevim kam to mam dat. tim ze to dam do nezaraditelnych se nic nestane.

k veci:
posledni dobou, jsem narazil na par banu s neplatnymi GodMody..

timto Vas vyzivam k dopatrani reseni. jak se temto banum vyhnout..

lagy (pomale pripojeni k internetu) nejsou nasi vinou..

na jinych serverech mam 10-100 ping a k te vyssi hranici se to priblizi malo kdy. proto jsem si jist ze chyba neni na nasi strane (na par vyjimek) musi se stim neco delat. dnes byl bigtunel4fun a lag jak prase.

chtelo by to bud silneji hosting nebo stahnout pocet slotu. zajimaji me Vase nazory.

pustte se do toho
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Sh1TeRkO
Už vidím ako Ty zaplatíš silnejší hosting, či čo to treba na zlepšenie stavu, alebo zrušíš sloty pred dvojmesačnými prázdninami.

Mimochodom, ak je na serveri 300 hráčov a slotov je 400. Velkosť slotov nerozhoduje o lagoch na serveri.

Mimochodom /2. Dojde ATomas a napíše Ti, že jemu to šlape eňo ňuňo.
Majky_
pesne od Teb sem cekal takovej typ komentu,

tenhle topic byl zalozenej kvuli tomu, aby s neco vymuslelo, ne abys me tu buzeroval..
Ruda
Ten problém je tu už dlouho.
Souhlasil bych, ale nic se tím dělat nebude.
DJ_BOSS
neni to o slotoch je to o tom kolko ma server zakpenich max dat co sa da dat do servera
ViktoreK
Není to serverem, je to clientama, který to nezvládaj. To ovlivní jedině Kalcor (vývojář SA-MP), jestli vůbec, ale s tímhle vy ani ATomas rozhodně nic neuděláte.
ATomas
lagy jsou na vasi strane. SP bezi na jednom z nejrychlejsich pripojenich a na jednom z nejsilnejsich stroju co v cz-sk lze pronajmout.

Kdyby byl navine server problem pociti vsichni bez rozdilu, coz se nedeje kdyz spousta lidi lagy nema.

A jak rikal Akai. od verze 0.3z kde je lagshot tak client ma mnohem vetsi zatez.
Majky_
V tom případě nechápu, když mám ping 15 +/- tak mi nejde ani /help, /info,...

Jediný příkazy, který mi šlapou, tak je /dl a /q :D
HeWhoMustNotBeNamed
Zajímavý, že mě jde všechno bez problémů. :D
Ruda
Vy co říkáte že lagy nejsou si zajděte GR nebo jiný závod a dojeďte ho bez SH bugu. Pak tu pište něco o tom, že lagy nejsou. Peace.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Ruda napsal:

Vy co říkáte že lagy nejsou si zajděte GR nebo jiný závod a dojeďte ho bez SH bugu. Pak tu pište něco o tom, že lagy nejsou. Peace.

Tak když Ti to tak vadí a furt si na to stěžuješ, tak GRka nejezdi. Jen tak mimochodem, na mém multi-acc jsem jedno zkusil a v pohodě. :D
FleX_
Ešte ak môžem doplním že mám presne ten problém čo Majky. Iné servery Ping 50 max a na SP mám mnoho krát lagy. Najviac za posledné dni keď boli akcie nejdú mi príkazy ani nič. Myslel som si teda že je problém u mňa pozeral som fórum či už domáce alebo zahraničné a našiel som pár typov .. kde boli textúry ktoré boli lahšie na chod SAMP-u dal som preč skiny všetkého, ale vydržalo mi to cca 2-3 dni. Takže si myslím že nieje to moja chyba kedže mi to na ostatných serveroch šlape pohode. Hi
Ruda
Citace
Pixel napsal:

Citace
Ruda napsal:

Tak když Ti to tak vadí a furt si na to stěžuješ, tak GRka nejezdi. Jen tak mimochodem, na mém multi-acc jsem jedno zkusil a v pohodě. :D

Taky že už nejezdím, když 3/4 serveru jezdí tak že do tebe ťukne a jdeš do SH bugu. To jsou lidi, kteří mají špatnej net + ty client lagy. Když máš dobrej net tak máš trošku větší odezvu, občas SH bug, ale dá se to. Problém je, že tu hrajou lidi na kompech z roku poď na mě zboku s netem od villiage providera a ještě k tomu nezvládá ten client. :-D
Majky_
Abychom došli k závěru, jak se těmto problémům vyhnout?

Nebudu si kvůli tomu přece pořizovat stroje z NASA a za net platit 5 000,- měsíčně, abych neměl náhodou lagy a ping si udržoval pod 5ms..

Takže?
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche