Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Obcházení banu + urážka AT!
Baseball
Dobrý den hráč Waradar dostal ban a hned obchází banu + nick = urážka Cartera zde screeny. je to zde protože více lidí má screeny.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/PBBAAAA.png
img.tpx.cz/uploads/PBBAAA.png
img.tpx.cz/uploads/PBBAA.png
hammy
img.tpx.cz/uploads/aaaat.png

img.tpx.cz/uploads/aaat.png

img.tpx.cz/uploads/aat.png

img.tpx.cz/uploads/aaaaaaaaat.png

Dalsi screeny toho jak urazi adminy hrace a vyhrozuje ze zhodi server :D
Baseball
děkuji že jsi dodal další. nynejší nick nejme je Basebal!

Mění si nicky jako kalhoty!
Upravil Baseball dňa 01.06.2014 08:02
Baseball
Citácia
Tumik napsal:

V tý chvíli jsem tam nebyl, přišel jsem na server a on po pár minutách odešel, takže už jsem viděl jen jak nadává. Ale když si procházím ty screeny, kde máte jistotu, že je to ten "Wardar", nebo jak je správně ten nick.

V tom že ho zabanoval Carter_ a to bylo jediné co Carter udělal. Přišel zabanoval odešel

Zde je to proč měl ban

A zde 2. důkaz. pokus o připojení pod svým nickem po kicku od lukiho
img.tpx.cz/uploads/dukazhacku.png
Upravil Baseball dňa 01.06.2014 08:45
Fatalqo_
Bohuzel jsem tam taky nebyl ale.mel by dostat ten ban za urazku
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Baseball
Citácia
Fatalisto napsal:

Bohuzel jsem tam taky nebyl ale.mel by dostat ten ban za urazku

Jsou 2 možnosti je to tramvaj_t6a5 Obch�zen� banu -> mr.worlwide_mr.305 LuKi_ Permanentní

Nebo WardaR
WardaR_
Citácia
Baseball napsal:

Citácia
Tumik napsal:

V tý chvíli jsem tam nebyl, přišel jsem na server a on po pár minutách odešel, takže už jsem viděl jen jak nadává. Ale když si procházím ty screeny, kde máte jistotu, že je to ten "Wardar", nebo jak je správně ten nick.

V tom že ho zabanoval Carter_ a to bylo jediné co Carter udělal. Přišel zabanoval odešel

Zde je to proč měl ban

A zde 2. důkaz. pokus o připojení pod svým nickem po kicku od lukiho
img.tpx.cz/uploads/dukazhacku.png
já tam na nikoho nenadával nevim co to tu plácáš...
Baseball
Tak to mi zde chybí některé screeny.

Možná si to nebyl ty jestli ne tak se omlouvám
Brutalus
Luki už se o to postaral 50-ti hodinovým banem za urážku AT. Jelikož zde není žádná shoda IP, zatím nemůžeme zabanovat podezřelého, avšak dále prošetříme případnou souvislost. (to zní detektivně). Hráč se také připojoval na mnoho nicků dlouhodobých hráčů tím, že zaměnil malé L v jejich nicku za I, tudíž nick ve hře vypadal stejně avšak písmeno v jho nicku bylo jiné.

WardaR_
Mám tu dost hodin nahráno na to abych se připojoval za jiný nick a urážel adminy .
Baseball
Citácia
Wardar napsal:

Mám tu dost hodin nahráno na to abych se připojoval za jiný nick a urážel adminy .

Počkej s LuKIm_ jsem si povídal. je možnost že je to hráč " tramvaj_t6a5 Obch�zen� banu -> mr.worlwide_mr.305 LuKi_ Permanentní "
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Brutalus napsal:

Luki už se o to postaral 50-ti hodinovým banem za urážku AT. Jelikož zde není žádná shoda IP, zatím nemůžeme zabanovat podezřelého, avšak dále prošetříme případnou souvislost. (to zní detektivně). Hráč se také připojoval na mnoho nicků dlouhodobých hráčů tím, že zaměnil malé L v jejich nicku za I, tudíž nick ve hře vypadal stejně avšak písmeno v jho nicku bylo jiné.

Baseball
[HIDE]Pixeli nejpíše je to mr.worlwide_mr.305 (trmavaj) s LuKim jsem o tom četovali v PMkách a říkal že je to nejspíše on + psal že měl 12x PBan což Warder nemá. ale co když nás chtěl Warder zmást ?[/HIDE]
Upravil Baseball dňa 01.06.2014 16:43
Carter_
WardaR_
Dnes kolem 10. hodiny ranní se tentýž pachatel zase připojil asi za dalších 5 nicků a za jeden podobný tomu za který jsem byl podezřelý doufám že už na mě nebudou padat žádné obvinění.
img.tpx.cz/uploads/jine.png
Baseball
Jak už jsem psal výše. Je to pravděpodobnější už jen kvůli tomu že psal že má 15x PBan
Citácia
LuKIm_ jsem si posal. je možnost že je to hráč " tramvaj_t6a5 -> mr.worlwide_mr.305"
caseyy_
Nech si mení. Nicky, ktoré i a I nemajú majú pokoj.

Takto ho ale môžte chytať donekonečna. Tie IP adresy sa v pohode dajú obmieňať, či už Wifi, routerom, manuálne.
Baseball
už zase obcházel.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/ob_cayec.png

Spoiler
img.tpx.cz/uploads/obchazec____.png

mělo být video - nějak mi to spadlo a video fuč
stinG_
Ach bože, prečo sa nejdu radšej hrať von na piesok?
Tom14
Citácia
_eS napsal:

Nech si mení. Nicky, ktoré i a I nemajú majú pokoj.

Takto ho ale môžte chytať donekonečna. Tie IP adresy sa v pohode dajú obmieňať, či už Wifi, routerom, manuálne.

Má pravdu, ten si to mění kdy chce, takže ani není šance ho chytit, pokud ho to nepřestane bavit.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%